Мамка Fish XXL активатор на залак со феромони - привлечник за риболов

Преглед на уникатен привлечник за примамување на сите видови риби Fish XXL, користејќи го кој риболов секогаш ќе биде успешен и ќе донесе задоволство од богат улов. Го користат професионални рибари и аматери низ цела Европа, што значи дека оваа мамка работи ефективно, во спротивно нема да има продажба во сите земји на ЗНД и на Европската унија. Па, зошто ви треба активатор на залак?

Ако после риболов немате со што да се пофалите, на пример, воопшто нема улов или е толку мало што нема за што да зборувате, тогаш за сè можете да го обвинувате времето, местото на риболов, местење или хранење. Во меѓувреме, последното од горенаведеното е најмалку виновно за вашиот неуспех, бидејќи стандардното хранење престанува да работи кога температурата ќе достигне минус 10 степени и подолу, бидејќи рибата во овие услови престанува да го чувствува мирисот.

Вие исто така може да наидете на измамници кои нудат риболовни хормони како што е „Риба гладен“, кој според нивните уверувања е способен да привлече било која риба, дури и прекумерно хранета. Многу риболовци веруваа во оваа приказна и беа губитници. Не повторувајте го ова дејство, бидете будни.

Сега да ги допреме модерните трговски ланци. Тие нудат гигантски избор на сè што ви треба за риболов. Атракти и падови не се исклучок во овој случај. Колку ви е потребна оваа сорта? Треба да бидете свесни дека рибите се претежно задоволни со четири мириси, па затоа не треба да очекувате гурмански од нивна страна.

Спреј Fish XXL активатор на залак со феромони

Што е привлекувач на активаторот на залак Fish XXL

Сите риболовци, и не само тие, знаат дека за добар залак, рибата бара мамка и ефективна мамка. Ако на рибата и се допаѓа мамката, тогаш ќе падне на јадицата, и ако мамката му одговара, тогаш уловот значително ќе се зголеми. Ова е токму она што го обезбедува привлекувачот на активаторот на залак - стимулирање на рибата, предизвикувајќи таа да има инстинкт на ловец.

Оваа алатка е особено ефикасна во случаи кога целта на риболов се големи видови риби. Активатори на залак Fish XXL содржат компоненти кои гарантираат покриеност на големи површини во смисла на обезбедување залак. Рибата станува толку активна што е подготвена да ја апсорбира секоја храна, без оглед на степенот на ситост.

Што треба да се сфати како привлечник Fish XXL

Оваа алатка е активатор на каснување за риболов во кое било време од годината. Визуелно е густа маса во шише од 30 милилитри. Обезбедува високо ниво на удобност при риболов кога сте во можност да рибите побрзо и поголемо, како во однос на вкупната големина на уловот, така и според индивидуалните риби. Не е важно каква риба ќе фатите.

Со Fish XXL најмонотониот риболов можете да го претворите во возбудливо искуство. Предметниот агенс стимулира гризење риба, која претпочита да остане таму каде што се чувствува добро, односно во привлечната област.

Во развојот на атрактант Fish XXL учествуваа не само експерти, туку и обични риболовци, што го објаснува успехот на овој активатор на залак. Како резултат на заедничките напори, беше можно да се добие ароматична мешавина која се карактеризира со висока ефикасност на употребата. Времето поминато на создавањето на алатката беше 3 години. Во овој период се спроведува макотрпна работа: пропорциите се променија и мирисите се комбинираат. Потрошените напори се исплатија, бидејќи е развиена уникатна арома која е привлечна за секој вид риба.

За каква риба е мамката Риба XXL?

 1. Претпазливо. Спреј Fish XXL, кој има кафеава нијанса, е наменет за употреба во чиста и ладна вода. Земјиштето со темна боја привлекува исплашени риби, како што е рујот.
 2. Предаторски. Густа маса на активатор Fish XXL добро се прилепува на млазницата, истовремено одржувајќи отпорност на вода. Мирисот на мамката се шири на долго растојание, привлекувајќи големи риби.
 3. Мирен. На таканаречените диви акумулации, рибите немаат искуство во врска со оваа или онаа вештачки создадена мамка. Таа е заведена од мирисот на активаторот и со огромно задоволство ја голта мамката.

Од што се состои мамката Fish XXL

Атракант е многу иритирачки за миризливите рецептори кај рибите. Компоненти Fish XXL компонентите, растворувајќи се во вода, дејствуваат на нервните завршетоци кога ќе навлезат во мукозната мембрана, што доведува до стимулација на соодветната активност на мозокот.

Рибата мириса и плива кон неа. Составот на овој активатор Риба XXL исклучува присуство на хемиски компоненти, така што уловената риба е сосема безопасна:

 • гигантски лук - го поедноставува процесот на фаќање штука и платика;
 • масло од коноп - предизвикува чувство на глад кај сребрена платика и речна риба во форма на сопа;
 • вар од кафир - ги зголемува шансите за риболов на крап, тенч и роуч;
 • лигњи протеини - нема да остави рамнодушни седалки, мали сомови, бурбот и ротани.

 

Дали е на продажба Fish XXL во продавниците, како да се купи

Ако сакате да купите вистински активатор Fish XXL, треба да се однесувате исклучиво на Интернет ресурсот на производителот. Присуството во продажните места може само да наведе дека ќе ви биде понуден фалсификуван производ, како што е „Риба гладен“ и слично. Контактирајќи го производителот, ќе обезбедите купување висококвалитетен и ефективен привлечник без да го ризикувате вашиот паричник.

Мамка Fish XXL активатор на залак со феромони - привлечник за риболов

За време на продажбата, можете да нарачате активатор Fish XXL со попуст до 50% од неговата цена. Не ја пропуштајте оваа можност секогаш да бидете со улов. За да го направите ова, само треба да ги внесете потребните информации во формата на веб-страницата.

По кратко време, оператор ќе ве контактира, што е потребно за да ги разјасните деталите за испорака за нарачката. Во зависност од регионот, испораката се врши од 2 до 8 дена. Не треба да плаќате ништо однапред.

Како да разликувате лажни Fish XXL

Вистински активатор Fish XXL е тестиран на различни водни тела. Компактната големина на активаторот го олеснува носењето. Наведуваш е разноврсна, односно е погодна за фаќање на која било риба. Не е потребно да се соблекуваат белезниците за да се користи.

Ако си купил Fish XXL, а рибата го игнорира мамката, тогаш можеби е стекнат лажен. Не верувајте на непознати продавачи. Лекот се продава само на порталот на производителот AVEN, Москва, каде што има детални информации за тоа.

За да идентификувате лажен, пред сè, треба да го проучите изгледот на пакетот. Таа мора да биде квалитетна и да се разликува со присуство на печатени информации во форма на датум на издавање, лого, регистарска табличка и датум на истекување. Фалсификатите можат да доведат до алергиски реакции и не можат да бидат гаранција дека ќе добиете успешно залак. Елиминирајте ја можноста за набавка на активаторот за залак на Fish XXL од измамници.

Како да разликувате атрактивен од лажен

Инструкции за тоа како да го користите атрактантот

Секоја мамка може да се користи за примена на активаторот, на пример, ист леб. Риболов за мирна риба ќе биде успешен при прскање на мамката околу 3 пати. Ако вашата цел е внимателна риба, тогаш количината на обработка на мамката треба да се зголеми до 8 пати. Имајќи уловено 2-3 риби, препорачливо е да се повтори горенаведената постапка. Почетокот на залак се случува неколку минути по моментот кога ќе го користите мамката Fish XXL.

Важни информации за дополнително хранење и дополнително хранење

Секој рибар има различен пристап кон хранењето. Некој се храни многу, истура околу 5 килограми подземна мамка во водата на дневна сесија. Кога ловат многу денови, рибарите понекогаш одат со десетици килограми. Некој воопшто не се храни. Во која група треба да се придружите?

Еве две клучни прашања што треба да си ги поставите пред да се подготвите за комплементарна храна:

 1. Колку е време за риболов;
 2. Како точно на одредено место рибите се навикнати да наоѓаат храна за себе.

Во принцип, хранењето риба додека риболов е корисно во секој случај. Но, до кој степен? Дали постои опасност да се прехрани рибата, обесхрабрувајќи го нејзиниот апетит? Thisе зборуваме за ова понатаму.

Дали е можно да се прехрани рибата? Како што покажува практиката на риболовни натпревари, никој не успеал да ја прехрани рибата. Тоа се спортисти кои секогаш користат огромна количина мешавина од мамки заедно со Fish XXL, оставајќи аматерски риболовци далеку зад ова прашање. За да разберете зошто е тоа така, треба да ја разберете целта на хранењето и задачите на мешавините и програмите за мамки.

Зошто воопшто треба хранење? Постојат две цели за хранење:

 • привлекување риби на одредена риболовна точка;
 • чување риби на местото на риболов во текот на целата сесија.

Во исто време, позитивните и негативните фактори делуваат на рибите:

 • Клучната позитива е рефлексот на хранење, што ги поттикнува рибите да се хранат и самите да бараат храна.
 • Клучниот негативен фактор е факторот на страв или вознемиреност што произлегува од блиските роднини, апаратури и лица од други видови риби.

Како работи комплементарното хранење Fish XXL? Поентата на процесот е да се создаде место за хранење риба и услови во кои рибите почнуваат да пливаат до точката што му е потребна на рибарот. Дури и ако рибата се исплаши, таа ќе се движи недалеку и наскоро ќе се врати - грубо кажано, ќе се развие "навика".

Клучот за хранење е да се создадат услови за привлекување риби, а не да ги хранат. Затоа, можете да ја истурите мешавината во килограми - тие привлекуваат, но не ја заситуваат рибата. Повеќето од нив обично се глина и песок.

Што е вклучено во комплементарната храна

Рибата е привлечена од ситно мелената фракција на оние состојки за кои смета дека се хранат во комбинација со активатор Fish XXL... Најчесто тоа се мелени зрна, сецкани црви, ларви од инсекти (крвни црви и маргата), мали водни ракови. Волуменот на ваквите состојки е минимален, честопати тие се надополнуваат со засилувачи на мирис и вкус (привлекувачи и диети). Остатокот се става "за волумен" и земајќи го предвид фактот дека комплементарната храна треба да го испразни дигестивниот тракт на рибата што е можно побрзо.

Важен аспект е дека она што риболовецот го користи како мамка треба добро да одекне со адитивите за храна што ги користел тој во смесата. Овој пристап се нарекува програма за хранење.

Препорачуваме да ја гледате статијата за Dry Blooder мамка за привлечна риба Сува крв наменети главно за фаќање предаторски риби.

Постави прашање

Главен и одговорен уредник Obzoroff, професионален специјалист во областа на медицината, козметологијата и диететиката. Пишува и сумира материјал напишан од медицински лекари.

Заедно со преведувачи, тој подготвува статии за странски читатели врз основа на материјали подготвени од авторите на страницата со соодветни квалификации.

Менаџер на проект Obzoroff Коавтор е на бројни статии за здравјето и современите третмани за вообичаени болести, напишани во соработка со искусни медицински лекари, чии биографии се наоѓаат на страницата за автори.

Социјални мрежи на авторот: Facebook Twitter YouTube
Obzoroff
Додадете коментар