GDPR Vietnes privātuma politika obzoroff.info

Uzmanību! Informācija visiem vietnes apmeklētājiem https://obzoroff.info no visām pasaules valstīm: ja vēlaties iepazīties ar šiem noteikumiem savā valodā, izmantojiet oficiālo Google tulkotāju. Mūsu noteikumu un privātuma politikas teksts ir viegli tulkojams un saprotams, pat ja jūs izmantojat automātisko mašīntulkojumu.

Privātuma politika obzoroff.info vietnes administrācijai ir pienākums saglabāt jūsu privātumu internetā. Mēs pievēršam lielu uzmanību to datu drošībai, kurus jūs mums sniedzāt. Mūsu privātuma politikas pamatā ir Vispārējā datu aizsardzības regula (GDPR) Eiropas Savienības.

Šī privātuma politika attiecas uz obzoroff.info vietnei piederošas un pārvaldītas vietnes un tās apakšdomēni (“Vietnes”). (“Mēs” vai “mēs”) zina, ka jums rūp, kā tiek izmantota un kopīgota informācija par jums. Šajā konfidencialitātes politikā ir paskaidrots, kādu jūsu informāciju apkopos www.obzoroff.info kad piekļūstat vietnēm un www.obzoroff.info Pakalpojums (ieskaitot mūsu partneru vietnēs), kā dati tiks izmantoti un kā jūs varat kontrolēt satura vākšanu, labošanu un / vai dzēšanu. Mēs neizmantojam un nedalīsimies tavā informācijā nevienam, izņemot gadījumus, kas aprakstīti šajā privātuma politikā. Šī konfidencialitātes politika neattiecas uz informāciju, kuru mēs vācam citos veidos (ieskaitot bezsaistē) vai no citiem avotiem. Lielajiem burtiem, kas nav definēti šajā konfidencialitātes politikā, ir tāda nozīme, kāda tiem dota mūsu noteikumos. Izmantojot mūsu Vietnes, savākto informāciju drīkst izmantot tikai mērķiem, kas noteikti šajā privātuma politikā un mūsu klientu apkalpošanas noteikumos.

GDPR Vietnes privātuma politika obzoroff.info

Sīkfailu apstrāde

Vietnes satura pareizam attēlošanai un pārlūkošanas ērtībai mēs izmantojam sīkfailu failus obzoroff.info. Tie ir mazi faili, kas tiek glabāti jūsu ierīcē. Tie palīdz vietnei atcerēties informāciju par jums, piemēram, kādā valodā jūs izmantojat vietni un kuras lapas jūs jau esat atvēris. Šī informācija būs noderīga nākamajā vizītē. Pateicoties sīkdatņu failiem, vietnes pārlūkošana kļūst daudz ērtāka. Plašāku informāciju par šiem failiem varat iegūt vietnē Wikipedia. Jūs pats varat iestatīt sīkfailu saņemšanu un bloķēšanu pārlūkprogrammā. Nespēja saņemt sīkfailu failus var ierobežot vietnes funkcionalitāti.

Personas datu apstrāde, izmantojot citus pakalpojumus

Šajā vietnē tiek izmantoti trešo pušu tiešsaistes pakalpojumi, kas veic datu apkopošanu neatkarīgi no mums. Šādi pakalpojumi ietver: Google Analytics. Šo dienestu apkopotos datus var sniegt citiem dienestiem šajās organizācijās. Viņi var izmantot šos datus sava reklāmas tīkla personalizēšanai. Par šo organizāciju lietotāju līgumiem varat uzzināt viņu vietnēs. Jūs varat arī atteikties no viņu personas datu vākšanas. Piemēram, var atrast Google Analytics atteikšanās papildinājumu šeit. Mēs nenododam personas datus citām organizācijām vai dienestiem, kas nav uzskaitīti šajā privātuma politikā. Izņēmuma kārtā apkopotos datus var sniegt pēc likumīgu valsts iestāžu pieprasījuma, kuras ir pilnvarotas pieprasīt šādu informāciju.

Saites uz citām tīmekļa vietnēm

Mūsu vietne obzoroff.info var saturēt saites uz citām vietnēm, kuras nav mūsu kontrolē. Mēs neesam atbildīgi par šo vietņu saturu. Mēs iesakām iepazīties ar katras apmeklētās vietnes privātuma politiku, ja tāda pastāv.

Informācija, kuru mēs apkopojam paši

  • (a) Mūsu pakalpojums: reģistrējoties kontam, mēs varam vākt personiski identificējamu informāciju par jums, piemēram, jūsu vārdu un uzvārdu, tālruņa numuru, e-pasta adresi vai tamlīdzīgu. Ja izvēlēsities iegādāties produktu no mums, mēs vai mūsu trešo personu maksājuma apstrādātāji apkopos jūsu maksājuma informāciju. Kad jūs izmantojat www.obzoroff.info Pakalpojums vai, ja jūs apmeklējat mūsu tīmekļa vietnes, mēs varam saņemt noteiktu informāciju par jums, kā aprakstīts zemāk. Tomēr mēs varam nosūtīt jebkurus reklāmas e-pastus; mēs varam jums nosūtīt ar pakalpojumu saistītus e-pastus, kas saistīti ar jūsu kontu. Ja vairs nevēlaties saņemt šos e-pastus, varat no tiem atteikties, atceļot kontu.
  • b) Sīkfaili un izsekošanas tehnoloģijas: www izmanto tādas tehnoloģijas kā sīkdatnes, bākas, tagus un skriptus.obzoroff.info. Šīs tehnoloģijas var izmantot, analizējot tendences, administrējot vietnes, sekojot jūsu kustībai ap vietnēm un vācot demogrāfisko informāciju par mūsu lietotāju bāzi kopumā. Mēs izmantojam sīkfailus, lai atcerētos lietotāju iestatījumus, kā arī autentifikācijai un analītikai. Lietotāji var kontrolēt sīkdatņu izmantošanu individuālā pārlūka līmenī. Ja noraidāt sīkdatnes, jūs joprojām varat izmantot mūsu Vietnes, taču jūsu iespējas izmantot dažas mūsu vietņu funkcijas vai apgabalus var būt ierobežotas. Mēs izmantojam arī Google Analytics, Google tagu pārvaldnieku. Daži vai visi šie rīki var tikt izmantoti, lai izsekotu informāciju par jūsu izturēšanos mūsu vietnē atkarībā no jūsu reģiona.

Informācija, kuru mēs apkopojam klientu vārdā

  • (a) Mūsu pakalpojumi. Mēs apkopojam datus to klientu vārdā, kuri izmanto www.obzoroff.info Pakalpojums (iegulstot mūsu kodu savās vietnēs) mūsu klientu vietņu vai mobilo lietojumprogrammu apmeklētāju uzvedībai. Apmeklējot šādas vietnes vai mobilās lietojumprogrammas, mēs varam saņemt noteiktu informāciju par jūsu izturēšanos, tostarp ser. Darbību, lapas saturu, klikšķiem / pieskārieniem, kustību, ritināšanu un taustiņu darbību (dažos gadījumos).
  • b) Informācija, kas saistīta ar datiem, kas savākti par mūsu apmeklētājiem: obzoroff.info vāc informāciju klientu vadībā, un tai nav tiešu attiecību ar personām, kuru datus tas var apstrādāt. Ja esat kāda no mūsu pašreizējiem klientiem klients un jūs vairs nevēlaties, lai viņu izseko, lūdzu, tieši sazinieties ar attiecīgo klientu. Mēs varam nodot personisko informāciju uzņēmumiem, kas palīdz mums sniegt mūsu pakalpojumus. Uz pārskaitījumiem nākamajām trešajām personām attiecas pakalpojumu līgumi ar mūsu klientiem.
  • (c) Piekļuve datiem un to saglabāšanu, ko kontrolē mūsu klienti: Fiziska persona, kas pašreizējā vai bijušajā www.obzoroff.info klientam, kurš vēlas piekļūt vai vēlas labot, grozīt vai izdzēst kļūdainus datus, vaicājumam jānovirza uz privacy @obzoroff.info. Fiziska persona, kas ir pašreizējā vai bijušā www klients.obzoroff.info klientam, kurš vēlas piekļūt vai vēlas labot, grozīt vai izdzēst kļūdainus datus, vispirms jānovirza vaicājums attiecīgajam klientam un tad, ja atbilde netiek saņemta vai šāda atbilde nav apmierinoša, vajadzētu sazināties ar privacy @obzoroff.info.

Mēs glabāsim personas datus, kurus apstrādājam klientu vārdā, tik ilgi, cik nepieciešams mūsu pakalpojumu sniegšanai. www.obzoroff.info saglabāsim šo personisko informāciju pēc nepieciešamības, lai izpildītu mūsu juridiskos pienākumus, atrisinātu strīdus un izpildītu mūsu vienošanās.

Informācija, kuru mēs apkopojam trešo personu vārdā

Sīkfaili un izsekošanas tehnoloģijas: tādas tehnoloģijas kā: sīkdatnes, bākas, tagus un skriptus izmanto mūsu partneri, filiāles, analītika vai pakalpojumu sniedzēji. Šīs tehnoloģijas var izmantot, analizējot tendences, administrējot vietnes, izsekojot jūsu pārvietošanās pa vietnēm un vācot demogrāfisko informāciju par mūsu lietotāju bāzi kopumā. Mēs varam saņemt pārskatus, pamatojoties uz šo tehnoloģiju izmantošanu šādos uzņēmumos individuāli, kā arī apkopotus datus.

Kā mēs izmantojam jūsu informāciju

  • (a) Mēs izmantojam apkopoto informāciju, lai uzturētu un uzturētu mūsu Vietnes un www.obzoroff.info Apkalpojiet un atbildiet uz jūsu jautājumiem un bažām. Juridiskais pamats ir Datu aizsardzības likuma 6. panta 1. punkts un 6. pants. Vispārīgās datu aizsardzības regulas 1. panta XNUMX. punkta f) apakšpunkts (GDPR).
  • (b) Ja esat devis piekrišanu, mēs izmantojam apkopoto informāciju, lai nosūtītu jums mārketinga paziņojumus mūsu biļetenā. Juridiskais pamats ir Indijas Datu aizsardzības likuma 6. iedaļas 1. punkts un 6. pants. 1 (XNUMX) (a) GDPR.
  • (c) Mēs arī izmantojam apkopoto informāciju, lai palīdzētu mūsu klientiem uzlabot viņu vietni (-es).

Kā mēs dalāmies ar jūsu informāciju

  • a) Personīgi identificējama informācija: www.obzoroff.info neizīrēs un nepārdos citiem jūsu personu identificējošu informāciju. Mēs varam glabāt personisko informāciju vietās, kuras www tiešā kontrolē nav.obzoroff.info (piemēram, serveros vai datu bāzēs, kas atrodas kopā ar mitināšanas pakalpojumu sniedzējiem). Jebkura personiski identificējama informācija, kuru jūs izvēlaties darīt publiski pieejamu mūsu vietnēs vai www.obzoroff.info Pakalpojums, piemēram, komentāru ievietošana mūsu vietnes lapā, būs pieejams citiem. Ja noņemsit informāciju, kuru esat publiskojis mūsu vietnēs vai www.obzoroff.info Apkope, kopijas var būt skatāmas mūsu vietņu kešatmiņā un arhivētās lapās vai www.obzoroff.info Pakalpojums vai ja citi lietotāji šo informāciju ir kopējuši vai saglabājuši. Mūsu vietni pārvalda trešās puses lietojumprogramma, kas var pieprasīt reģistrēties, lai pievienotu komentāru. Mums nav piekļuves vai kontroles vietnei ievietotajai informācijai. Jums vajadzēs sazināties vai pieteikties trešās puses lietojumprogrammā, ja vēlaties noņemt personisko informāciju, kas tika ievietota komentāru sadaļā. Lai uzzinātu, kā trešās puses lietojumprogramma izmanto jūsu informāciju, lūdzu, pārskatiet viņu konfidencialitātes politiku.
  • (b) Neidentificējama informācija: mēs varam dalīties ar personīgi neidentificējamu informāciju (piemēram, anonīmus lietošanas datus, atsauces / izejas lapas un vietrāžus URL, platformas veidus, klikšķu skaitu utt.) ar ieinteresētajām trešajām personām, lai palīdzētu tām izprast lietošanas paradumi noteiktam www.obzoroff.info Pakalpojumi un mūsu partneri. Mūsu partneriem ir arī iespēja publicēt savu vietņu rezultātus www.obzoroff.info Apkalpošana Šādi rezultāti sastāv tikai no personas identificējamas informācijas. Ja izvēlaties šādus rezultātus publicēt www.obzoroff.info Pakalpojums vai vietne (piemēram, mūsu rezultātu galerijā), jūs saprotat un piekrītat, ka šī informācija kopā ar jebkuru personu identificējošu informāciju, kuru jūs izvēlaties darīt pieejamu saistībā ar šādiem datiem, tiks publiski pieejama. Publicējot savus rezultātus www.obzoroff.info Pakalpojumā vai vietnē jūs piekrītat, ka esat saņēmis visas nepieciešamās piekrišanas šādas informācijas publiskošanai un ka šāda rīcība nepārkāps nevienu likumu. Ja noņemat publicēto informāciju www.obzoroff.info Pakalpojums vai vietne, kopijas var būt redzamas kešatmiņā saglabātajās un arhivētās www lapās.obzoroff.info Pakalpojums vai vietne vai ja citi lietotāji šo informāciju ir kopējuši vai saglabājuši. Neidentificējamu informāciju var uzglabāt bezgalīgi.
  • c) gadījumi, kad mums tiek prasīts dalīties ar jūsu informāciju: www.obzoroff.info atklās jūsu informāciju, ja to prasa likums, ja pret to tiek ierosināta tiesvedība vai ja mēs pamatoti uzskatām, ka šāda rīcība ir nepieciešama, lai (a) ievērotu likumus un pamatotus tiesībaizsardzības iestāžu pieprasījumus; (b) lai ieviestu mūsu Pakalpojuma noteikumus vai aizsargātu mūsu Pakalpojuma drošību vai integritāti; un / vai c) izmantot vai aizsargāt tīmekļa vietnes www, tiesības, īpašumu vai personisko drošību.obzoroff.info, mūsu lietotāji vai citi.
  • (d) Kas notiek kontroles maiņas gadījumā: mēs varam pirkt vai pārdot / atsavināt / nodot uzņēmumu (ieskaitot visas uzņēmuma akcijas) vai jebkuru tā produktu, pakalpojumu, aktīvu un / vai biznesa apvienojumu. Jūsu informācija, piemēram, klientu vārdi un e-pasta adreses, kā arī cita informācija par lietotāju, kas saistīta ar www.obzoroff.info Pakalpojums var būt starp pārdotajiem vai citādi nodotajiem priekšmetiem šāda veida darījumos. Mēs varam arī pārdot, piešķirt vai citādi nodot šādu informāciju korporatīvās nodalīšanas, apvienošanās, pārņemšanas, bankrota, likvidācijas, reorganizācijas, likvidācijas, līdzīgu darījumu vai tiesvedības laikā, kas saistīti ar visu uzņēmumu vai tā daļu. Pa e-pastu un / vai redzamu paziņojumu mūsu vietnē jūs informēs par visām īpašumtiesību vai personīgās informācijas izmantošanas izmaiņām, kā arī par jebkuru izvēli, kas jums varētu būt attiecībā uz personisko informāciju.
  1. Kā mēs aizsargājam jūsu informāciju. Vietne www.obzoroff.info ir saistīts ar jūsu privātuma un datu aizsardzību, taču mēs nevaram garantēt vai garantēt jebkuras informācijas, kuru jūs pārsūtāt vietnei www, drošību.obzoroff.info vai garantējiet, ka jūsu dati www.obzoroff.info Pakalpojumiem nedrīkst piekļūt, tos var atklāt, mainīt vai iznīcināt, pārkāpjot mūsu nozares standarta fiziskos, tehniskos vai vadības aizsardzības pasākumus. Ievadot sensitīvu informāciju (piemēram, pieteikšanās akreditācijas datus) savās reģistrācijas vai pasūtījuma veidlapās, mēs šo informāciju šifrējam, izmantojot tērzēšanas sīkfailus tawk.to un google analytics. Neviena no pārsūtīšanas metodēm internetā vai elektroniskas glabāšanas metode tomēr nav 100% droša. Tāpēc mēs nevaram garantēt tās absolūto drošību. Ja jums ir kādi jautājumi par drošību mūsu vietnē, varat sazināties ar mums pa e-pastu privacy @obzoroff.info. Mēs izmantojam palīdzības platformu no ārpuses un kredītkaršu apstrādes uzņēmumu, lai norēķinātos par jums, ja pērkat pakalpojumus. Šie uzņēmumi nesaglabā, nedalās, neuzglabā un neizmanto personīgi identificējamu informāciju citiem mērķiem.
  2. Lūdzu, pārskatiet mūsu veltīto lapu, lai uzzinātu vairāk par mūsu pieeju GDPR.
  3. Personīgās informācijas kompromitēšana. Ja personiskā informācija tiek apdraudēta kā drošības pārkāpums, www.obzoroff.info nekavējoties paziņosim mūsu klientiem saskaņā ar piemērojamajiem likumiem.
  4. Jūsu izvēles par jūsu informāciju. Par pašreizējo www.obzoroff.info klienti, jūs varat pārskatīt, labot, atjaunināt vai izdzēst neprecizitātes informācijā par jums, kas atrodas www.obzoroff.info saglabā failu, piesakoties savā kontā, lai atjauninātu paroli un norēķinu informāciju. Pārmaiņus (datu subjektiem, kurus izseko www.obzoroff.info un bijušais www.obzoroff.info klienti), varat sazināties ar mums tieši vietnē privacy @obzoroff.info. Mēs dažu stundu laikā apstiprināsim jūsu pieprasījumu un nekavējoties to apstrādāsim. Ja vēlaties atteikties no izsekošanas, izmantojot www.obzoroff.infoanalītikas programmatūru, to var izdarīt vietnē https: // www.obzoroff.info. Datu aizsardzības likums piešķir jums virkni tiesību saistībā ar mūsu personas datu apstrādi. Šajā sakarā jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs labotu vai izdzēstu personas datus vai ierobežotu jūsu personas datu apstrādi, ja uzskatāt, ka tie ir nepareizi. Turklāt jums ir tiesības iebilst pret apstrādi, pamatojoties uz mūsu likumīgajām interesēm kā juridisko pamatu. Mums tiek prasīts novērtēt un rīkoties pēc jūsu pieprasījuma. Turklāt jums ir arī tiesības uz datu pārnesamību, ja tam vajadzētu kļūt nozīmīgam. Jums ir tiesības iesniegt sūdzību vietējai uzraudzības iestādei.

Mēs saglabājam jūsu personisko informāciju

  • (a) Ja jums ir konts www.obzoroff.info, mēs saglabāsim jūsu informāciju tik ilgi, kamēr jūsu konts ir aktīvs vai cik nepieciešams, lai sniegtu jums pakalpojumus. Mēs glabāsim un izmantosim jūsu informāciju pēc nepieciešamības, lai izpildītu mūsu juridiskos pienākumus, atrisinātu strīdus un izpildītu mūsu vienošanās.
  • (b) Ja esat www.obzoroff.info Vietnes, kuras mēs saglabāsim jūsu informāciju tik ilgi, cik nepieciešams, bet ne ilgāk kā vienu (1) gadu pēc jūsu pēdējās vizītes mūsu vietnēs.
  1. Bērnu privātums. Īpaši svarīgi ir aizsargāt mazu bērnu privātumu. Šī iemesla dēļ www.obzoroff.info apzināti neapkopo un nelūdz personisko informāciju no personām, kas jaunākas par 13. Ja uzzinām, ka esam apkopojuši personīgu informāciju no bērna, kas jaunāks par 13, mēs to izdzēsīsim, cik ātri vien iespējams. Ja jūs uzskatāt, ka mums var būt jebkāda informācija no 13 bērna vai par viņu, lūdzu, sazinieties ar mums: @obzoroff.info.
  2. Paziņošanas procedūras. Mūsu politika ir sniegt jums paziņojumus neatkarīgi no tā, vai šādi paziņojumi ir nepieciešami likumos, vai tie ir nepieciešami mārketinga vai citos ar uzņēmējdarbību saistītos nolūkos, izmantojot e-pastu, rakstisku vai drukātu paziņojumu, vai arī pamanāmu šāda paziņojuma ievietošanu Pakalpojumā, kā to nosaka www.obzoroff.info pēc saviem ieskatiem. Mēs paturam tiesības noteikt formu un veidus, kā jums sniegt paziņojumus, ar nosacījumu, ka jūs varat atteikties no noteiktiem paziņošanas līdzekļiem, kā aprakstīts šajā konfidencialitātes politikā.
  3. Saites uz citām tīmekļa vietnēm. Mēs neatbildam par praksi, ko izmanto vietnēs vai pakalpojumos, kas saistīti ar www vai no tās.obzoroff.info Pakalpojums vai Vietnes, ieskaitot tajos esošo informāciju vai saturu. Lūdzu, atcerieties, ka, izmantojot saiti, lai pārietu no www.obzoroff.info Pakalpojums vai vietnes citai vietnei vai pakalpojumam, mūsu konfidencialitātes politika neattiecas uz trešo personu vietnēm vai pakalpojumiem. Uz jūsu pārlūkošanu un mijiedarbību trešās puses vietnē vai pakalpojumā, ieskaitot tos, kuriem ir saite vai reklāma mūsu vietnē, attiecas šīs trešās puses noteikumi un politikas.
  4. Sociālo mediju logrīki: mūsu vietnē ir iekļauti sociālo mediju līdzekļi, piemēram, poga Patīk Facebook un citi logrīki, kas darbojas mūsu vietnē. Šīs funkcijas var savākt jūsu IP adresi un to, kuru lapu jūs apmeklējat mūsu vietnē, kā arī var iestatīt sīkfailu, lai šī funkcija darbotos pareizi. Sociālo plašsaziņas līdzekļu funkcijas un logrīkus vai nu mitina trešā puse, vai arī tos mitina tieši mūsu vietnē. Jūsu mijiedarbību ar šīm funkcijām regulē organizācijas, kas to nodrošina, privātuma politika.
  5. Izmaiņas mūsu privātuma politikā. Visas izmaiņas šajā konfidencialitātes politikā ir spēkā, kad tās tiek publicētas šajā lapā. Ja mēs būtiski mainīsim politiku, mēs jums paziņosim pa e-pastu un / vai ievērojamu paziņojumu mūsu vietnē pirms izmaiņu stāšanās spēkā un atjaunināsim “spēkā stāšanās datumu” šīs lapas augšpusē.

Sazinieties ar mums info

Ja jums ir kādi jautājumi par šo privātuma politiku, šīs vietnes praksi vai jūsu darījumiem ar šo vietni, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu psyleads@gmail.com vai izmantojiet Saziņas forma. Šī Pārlūka lietotāju un lasītāju personas datu konfidencialitātes politika (turpmāk tekstā - Privātuma politika) attiecas uz visu informāciju, kas ievietota tīmekļa vietnē internetā: https://obzoroff.info (turpmāk tekstā Vietne), ko lietotāji un Vietnes administrācija var iegūt par Lietotāju Vietnes lietošanas laikā (Ieskaitot personas datus, reģistrējot Lietotāju vietnē, dati, kas palikuši komentāros par rakstiem, kurus sūta e- pa pastu vai izmantojot atgriezeniskās saites veidlapu).

Jebkuras vietnes pārskatīšanā publicētās informācijas izmantošana nozīmē Lietotāja beznosacījuma piekrišanu šai politikai un tajā norādītajiem viņa personiskās informācijas apstrādes nosacījumiem; ja nepiekrītat šiem nosacījumiem, Lietotājam ir jāatturas no publicētās informācijas un vietnes izmantošanas.

Kopējot saturu (tekstu, attēlus, video un tā tālāk) uz jebkuru citu vietni, sociālo tīklu, personīgo emuāru un citu ārēju resursu internetā, Lietotājam ir jāsniedz saite uz avotu: https://obzoroff.info

Vispārīgi provisions privātuma politika

  • 1.1. Šīs politikas ietvaros lietotāja personīgā informācija nozīmē:
  • 1.1.1. Jebkura personīga informācija, ko Lietotājs sniedz par sevi Vietnes lietošanas procesā, ieskaitot Lietotāja personiskos datus. Nepieciešamā informācija ir norādīta speciāli norādītajos laukos. Citu informāciju Lietotājs sniedz pēc saviem ieskatiem.
  • 1.1.2. Dati, kas tiek automātiski pārsūtīti Vietnes administrācijai tā lietošanas laikā, izmantojot Lietotāja ierīcē instalēto programmatūru, ieskaitot IP adresi, sīkdatņu datus, informāciju par Lietotāja pārlūku (vai citu programmu, kas nodrošina piekļuvi pakalpojumiem), vietnes tehniskos parametrus. Lietotāja izmantotais aprīkojums un programmatūra, pakalpojumu piekļuves datums un laiks, pieprasīto lapu adreses un cita līdzīga informācija.
  • 1.2. Šī konfidencialitātes politika attiecas tikai uz vietnēm https://obzoroff.info un tā spoguļi ar prefiksu “www”. Vietne nekontrolē un nav atbildīga par trešo personu vietnēm, uz kurām Lietotājs var sekot vietnēs https: // pieejamās saites.obzoroff.info.
  • 1.3. Personas datu operators šīs politikas vajadzībām ir Starptautiskais medicīniskās informācijas žurnāls Obzoroff info

Mūsu lietotāju personiskās informācijas apstrādes mērķi

  • 2.1. Vietne apkopo un glabā tikai to personisko informāciju, kas nepieciešama, lai sniegtu atbildes uz vietnes lasītāju jautājumiem, lietotāju komentāriem par Obzoroffārpus Vēstneša vai līgumu un līgumu ar Lietotāju izpildi, izņemot gadījumus, kad likumi paredz obligātu personiskās informācijas glabāšanu likumā noteiktajā laika posmā.
  • 2.2. Vietnes personisko informāciju vietne apstrādā šādiem mērķiem:
  • 2.2.1. Atgriezeniskās saites nodibināšana ar Lietotāju, tai skaitā paziņojumu nosūtīšana, izziņas par Vietnes izmantošanu, ar konsultācijām saistītu pakalpojumu sniegšana, pieprasījumu un Lietotāja pieprasījumu apstrāde.
  • 2.2.2. Lietotāja sniegto personas datu pareizības un pilnīguma apstiprināšana.
  • 2.2.3. Sniedzam Lietotājam efektīvu informāciju un tehnisko atbalstu problēmu gadījumā, kas saistītas ar Vietnes izmantošanu.

Lietotāju personīgās informācijas apstrādes un nodošanas trešajām personām nosacījumi

  • 3.1. Attiecībā uz Lietotāja personīgo informāciju tiek saglabāta tās konfidencialitāte, izņemot gadījumus, kad Lietotājs brīvprātīgi sniedz informāciju par sevi vispārējai piekļuvei neierobežotam personu lokam. Izmantojot atsevišķus pakalpojumus, Lietotājs piekrīt, ka noteikta daļa viņa personiskās informācijas kļūst publiski pieejama.
  • 3.2. Operatoram ir tiesības nodot Lietotāja personisko informāciju trešajām personām šādos gadījumos:
  • 3.2.1.Lietotājs piekrita šādām darbībām.
  • 3.2.2. Pārsūtīšana ir nepieciešama, lai Lietotājs izmantotu noteiktu pakalpojumu vai lai noslēgtu konkrētu līgumu vai līgumu ar Lietotāju.
  • 3.2.3. Pārcelšanu paredz Krievijas, starptautiskie vai citi piemērojamie likumi likumā noteiktās procedūras ietvaros.
  • 3.3. Lietotāja personas datu apstrāde tiek veikta bez laika ierobežojuma, izmantojot jebkurus likumīgus līdzekļus, tostarp personas datu informācijas sistēmās, izmantojot automatizācijas rīkus vai neizmantojot šādus rīkus. Lietotāju personas datu apstrāde tiek veikta saskaņā ar 27.07.2006 federālo likumu Nr. 152-FL “On Personal Data” un provision07.02.2017 federālā likuma Nr. 13-FL.
  • 3.4. Operators veic nepieciešamos organizatoriskos un tehniskos pasākumus, lai aizsargātu Lietotāja personīgo informāciju no nelikumīgas vai nejaušas piekļuves, iznīcināšanas, mainīšanas, bloķēšanas, kopēšanas, izplatīšanas, kā arī no citām trešo personu prettiesiskām darbībām.

Pušu pienākumi

  • 4.1. Lietotāja Obzoroff vietnei:
  • 4.1.1. Sniedziet informāciju par personas datiem, kas nepieciešami vietnes izmantošanai.
  • 4.1.2. Atjauniniet, papildiniet sniegto informāciju par personas datiem, ja mainās šī informācija.
  • 4.2. Operatoram ir jābūt.
  • 4.2.1. Izmantojiet iegūto informāciju tikai šajā konfidencialitātes politikā norādītajiem mērķiem.
  • 4.2.2. Nodrošiniet konfidenciālas informācijas konfidencialitāti, neatklājiet bez lietotāja iepriekšējas rakstiskas atļaujas un nepārdodiet, neapmainieties, nepublicējiet un citādi neizpaudiet lietotāja personas datus, izņemot gadījumus, kas paredzēti šajā konfidencialitātes politikā.
  • 4.2.3. Veiciet piesardzības pasākumus, lai aizsargātu Lietotāja personas datu konfidencialitāti saskaņā ar procedūru, ko parasti izmanto šāda veida informācijas aizsardzībai esošos biznesa darījumos.
  • 4.2.4. Veiciet to privāto datu bloķēšanu, kas attiecas uz konkrēto lietotāju, no brīža, kad tiek pieprasīts lietotājs vai viņa likumīgais pārstāvis vai pilnvarota institūcija personas datu subjektu tiesību aizsardzībai, uz pārbaudes laiku, ja nav uzticamas personas. informācija vai nelikumīgas darbības.

Pušu atbildība

  • 5.1. Vietnes administrācija, kas nav izpildījusi savas saistības, ir atbildīga par zaudējumiem, kas Lietotājam radušies saistībā ar nelikumīgu personas datu izmantošanu saskaņā ar Krievijas Federācijas tiesību aktiem.
  • 5.2. Konfidenciālas informācijas nozaudēšanas vai atklāšanas gadījumā Vietnes administrācija nav atbildīga, ja šī konfidenciālā informācija:
  • 5.2.1. Kļūda par publisku domēnu pirms tās zaudēšanas vai izpaušanas.
  • 5.2.2. Tas tika saņemts no trešās puses pirms tā saņemšanas Vietnes pārvaldē.
  • 5.2.3. Tas tika atklāts ar lietotāja piekrišanu.

Strīdu risināšana

  • 6.1. Pirms prasības iesniegšanas strīdos, kas rodas no attiecībām starp Vietnes lietotāju un Vietnes administrāciju, ir obligāti jāiesniedz prasība (rakstisks priekšlikums par domstarpību labprātīgu noregulējumu).
  • 6.2. Pretenzijas saņēmējs 30 (trīsdesmit) kalendāro dienu laikā no sūdzības saņemšanas dienas rakstiski paziņo prasītājam par prasības izskatīšanas rezultātiem.
  • 6.3. Ja vienošanās netiks panākta, strīdu iesniegs tiesā saskaņā ar spēkā esošajiem Krievijas Federācijas tiesību aktiem.
  • 6.4. Uz šo konfidencialitātes politiku un attiecībām starp Lietotāju un Vietnes administrāciju attiecas pašreizējie Krievijas Federācijas tiesību akti.

Papildu nosacījumi

  • 7.1. Operatoram ir tiesības veikt izmaiņas šajā Privātuma politikā bez Lietotāja piekrišanas.
  • 7.2. Jauna konfidencialitātes politika stājas spēkā ar brīdi, kad tā tiek publicēta tīmekļa vietnē, ja vien jaunajā privātuma politikas redakcijā nav paredzēts citādi.
  • 7.3.Jebkurš ieteikums vai jautājums par šo konfidencialitātes politiku jāziņo pa e-pastu (slēpts)
  • 7.4. Pašreizējā konfidencialitātes politika atrodas vietnē: https://obzoroff.info/gdpr-privātums-politika-of-obzoroff/
Obzoroff
Mēs izmantojam sīkdatņu tehnoloģiju, lai labāk pārstāvētu mūsu vietni. Turpinot lietot Obzoroff.info, jūs piekrītat šo failu izmantošanai.
Pieņemt
Privātuma politika