GDPR Tinklalapio privatumo politika obzoroff.info

Dėmesio! Informacija visiems svetainės lankytojams https://obzoroff.info iš visų pasaulio šalių: jei norite susipažinti su šiomis taisyklėmis savo gimtąja kalba, naudokite oficialų „Google“ vertėją. Mūsų taisyklių ir privatumo politikos tekstas yra lengvai išverstas ir suprantamas, net jei naudosite automatinį mašininį vertimą.

Privatumo politika obzoroff.info svetainės administracija privalo išlaikyti jūsų privatumą internete. Mes labai daug dėmesio skiriame jūsų pateiktų duomenų apsaugai. Mūsų privatumo politika pagrįsta Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas (GDPR) Europos Sąjungos.

Ši privatumo politika taikoma obzoroff.info priklausančioms ir valdomoms interneto svetainėms ir jos padomeniams („Svetainės“). („Mes“ arba „mes“) žino, kad tau rūpi, kaip informacija apie tave yra naudojama ir dalijamasi. Ši privatumo politika paaiškina, kokią jūsų informaciją rinks www.obzoroff.info kai pateksite į Svetaines ir www.obzoroff.info Paslauga (taip pat ir per mūsų partnerių svetaines), kaip bus naudojami duomenys ir kaip galite valdyti turinio rinkimą, taisymą ir (arba) ištrynimą. Mes nenaudosime ir nedalinsime jūsų informacijos niekam, išskyrus atvejus, aprašytus šioje privatumo politikoje. Ši privatumo politika netaikoma informacijai, kurią renkame kitomis priemonėmis (įskaitant neprisijungus) arba iš kitų šaltinių. Terminai didžiosiomis raidėmis, neapibrėžti šioje privatumo politikoje, turi tokią reikšmę, kokią jie suteikia mūsų sąlygose. Mūsų Svetainėse surinktą informaciją galima naudoti tik šioje Privatumo politikoje ir mūsų paslaugų teikimo klientams sąlygose.

GDPR Tinklalapio privatumo politika obzoroff.info

Slapukų apdorojimas

Teisingam svetainės turinio rodymui ir naršymo patogumui naudojame slapukų failus obzoroff.info. Tai yra maži failai, kurie saugomi jūsų įrenginyje. Jie padeda svetainei atsiminti informaciją apie jus, pavyzdžiui, kokia kalba jūs naudojatės svetaine ir kokius puslapius jau atidarėte. Ši informacija bus naudinga kito vizito metu. Dėl slapukų failų interneto naršymas tampa daug patogesnis. Sužinokite daugiau apie šiuos failus čia '. Slapukų priėmimą ir blokavimą galite nustatyti patys. Negalėjimas gauti slapukų failų gali apriboti svetainės funkcionalumą.

Asmens duomenų tvarkymas kitose tarnybose

Ši svetainė naudojasi trečiųjų šalių internetinėmis paslaugomis, kurios renka duomenis nepriklausomai nuo mūsų. Tokios paslaugos apima: „Google Analytics“. Šių tarnybų surinkti duomenys gali būti teikiami kitoms tų organizacijų tarnyboms. Jie gali naudoti duomenis reklamos personalizavimui savo reklamos tinkle. Jų svetainėse galite sužinoti apie tų organizacijų vartotojų sutartis. Taip pat galite atsisakyti rinkti jūsų asmeninius duomenis. Pvz., Galima rasti „Google Analytics“ atsisakymo naršyklės priedą čia. Mes neperduodame jokių asmens duomenų kitoms organizacijoms ar tarnyboms, kurios nėra išvardytos šioje privatumo politikoje. Išimties tvarka surinkti duomenys gali būti teikiami teisėtu valstybės institucijų, kurios įgaliotos prašyti tokios informacijos, prašymu.

Nuorodos į kitas svetaines

Mūsų svetainė obzoroff.info gali būti nuorodų į kitas svetaines, kurių mes nekontroliuojame. Mes neatsakome už šių svetainių turinį. Jei tokia politika egzistuoja, rekomenduojame susipažinti su kiekvienos jūsų lankomos svetainės privatumo politika.

Informacija, kurią renkame patys

  • (a) Mūsų paslauga: Registruodamiesi paskyroje galime rinkti asmenį identifikuojančią informaciją apie jus, pavyzdžiui, vardą, pavardę, telefono numerį, el. pašto adresą ar pan. Jei nuspręsite pirkti produktą iš mūsų, mes ar mūsų trečiosios šalies mokėjimų tvarkytojai surenka jūsų mokėjimo informaciją. Kai naudojate www.obzoroff.info Jei lankotės mūsų svetainėse, galime gauti tam tikros informacijos apie jus, kaip aprašyta toliau. Tačiau mes galime siųsti bet kokius reklaminius el. Laiškus; mes galime jums atsiųsti su jūsų sąskaita susijusių paslaugų el. laiškų. Jei nebenorite gauti šių el. Laiškų, galite jų atsisakyti atšaukdami savo sąskaitą.
  • b) Slapukai ir stebėjimo technologijos: www naudoja tokias technologijas kaip: slapukus, švyturėlius, žymas ir scenarijus.obzoroff.info. Šios technologijos gali būti naudojamos analizuoti tendencijas, administruoti svetaines, sekti jūsų judėjimą aplink svetaines ir rinkti demografinę informaciją apie visą mūsų vartotojų bazę. Mes naudojame slapukus norėdami atsiminti vartotojų nustatymus, taip pat autentifikavimui ir analizei. Vartotojai gali kontroliuoti slapukų naudojimą individualios naršyklės lygiu. Jei atmesite slapukus, vis tiek galite naudotis mūsų svetainėmis, tačiau jūsų galimybės naudoti kai kurias mūsų svetainių funkcijas ar sritis gali būti ribotos. Taip pat naudojame „Google Analytics“, „Google Tag Manager“. Kai kurie arba visi šie įrankiai gali būti naudojami informacijai apie jūsų elgesį mūsų svetainėje sekti, atsižvelgiant į jūsų regioną.

Informacija, kurią renkame klientų labui

  • (a) Mūsų paslaugos. Mes renkame duomenis klientų, kurie naudojasi www, vardu.obzoroff.info Paslauga (įterpiant mūsų kodą į jų svetaines), susijusi su mūsų klientų svetainių ar mobiliųjų programų lankytojų elgesiu. Kai lankotės tokiose svetainėse ar programose mobiliesiems, mes galime gauti tam tikros informacijos apie jūsų elgesį, įskaitant serverio veiklą, puslapio turinį, paspaudimus / palietimus, judėjimą, slinkties funkciją ir klavišo paspaudimo veiklą (kai kuriais atvejais).
  • b) Informacija, susijusi su mūsų lankytojams surinktais duomenimis: obzoroff.info renka informaciją vadovaujant savo klientams ir neturi tiesioginių ryšių su asmenimis, kurių duomenis ji gali tvarkyti. Jei esate vieno iš mūsų dabartinių klientų klientas ir nebenorėtumėte jo sekti, kreipkitės tiesiogiai į atitinkamą klientą. Mes galime perduoti asmeninę informaciją įmonėms, kurios padeda mums teikti mūsų paslaugas. Pervedimams paskesnėms trečiosioms šalims taikomi paslaugų susitarimai su mūsų klientais.
  • c) Prieiga prie duomenų, kuriuos kontroliuoja mūsų klientai, ir jų saugojimas: Asmuo, kuris yra dabartinis ar buvęs www.obzoroff.info klientas, kuris nori gauti prieigą ar nori ištaisyti, pakeisti ar ištrinti netikslius duomenis, turėtų nukreipti savo užklausą į „@obzoroff.info. Asmuo, kuris yra esamo ar buvusio www klientas.obzoroff.info klientas, kuris nori gauti prieigą arba nori ištaisyti, ištaisyti ar ištrinti netikslius duomenis, pirmiausia turėtų nukreipti užklausą į atitinkamą klientą, o tada, jei atsakymo negaunama arba atsakymas nėra patenkinamas, turėtų susisiekti su privacy @obzoroff.info.

Asmens duomenis, kuriuos tvarkome klientų vardu, mes saugome tol, kol jų reikia mūsų paslaugoms teikti. www.obzoroff.info saugosime šią asmeninę informaciją, kad ji atitiktų mūsų teisinius įsipareigojimus, išspręstų ginčus ir vykdytų mūsų susitarimus.

Informacija, kurią renkame trečiųjų šalių vardu

Slapukai ir stebėjimo technologijos: tokias technologijas kaip: slapukus, švyturėlius, žymas ir scenarijus naudoja mūsų partneriai, filialai, analitikai ar paslaugų teikėjai. Šios technologijos gali būti naudojamos analizuoti tendencijas, administruoti svetaines, sekti jūsų judėjimą aplink svetaines ir rinkti demografinę informaciją apie visą mūsų vartotojų bazę. Mes galime gauti ataskaitas apie šių technologijų naudojimą tokiose įmonėse individualiai ir kartu.

Kaip mes naudojame jūsų informaciją

  • (a) Mes naudojame surinktą informaciją, kad galėtume valdyti ir prižiūrėti savo svetaines ir www.obzoroff.info Aptarnaukite ir atsakykite į klausimus ir rūpesčius. Teisinis pagrindas yra Duomenų apsaugos įstatymo 6 straipsnio 1 dalis ir jos str. Bendrojo duomenų apsaugos reglamento 6 straipsnio 1 dalies f punktas (GDPR).
  • (b) Jei davėte sutikimą, mes naudojame informaciją, kurią renkame, norėdami jums išsiųsti rinkodaros pranešimus mūsų naujienlaiškyje. Teisinis pagrindas yra Indijos duomenų apsaugos akto 6 skirsnio 1 dalis ir jos str. 6 straipsnio 1 dalies a punktas GDPR.
  • c) Mes taip pat naudojame informaciją, kurią renkame, kad padėtume klientams tobulinti savo svetainę (-es).

Kaip mes dalijamės jūsų informacija

  • a) Asmens tapatybės nustatymo informacija: www.obzoroff.info neišnuomos ir neparduos jūsų asmeniškai identifikuojamos informacijos kitiems. Mes galime saugoti asmeninę informaciją vietose, kurių tiesiogiai nekontroliuoja www.obzoroff.info (pavyzdžiui, serveriuose ar duomenų bazėse, esančiose kartu su prieglobos paslaugų teikėjais). Bet kokia asmenį identifikuojanti informacija, kurią jūs pasirenkate viešai paskelbti mūsų svetainėse ar www.obzoroff.info Paslauga, tokia kaip komentarų rašymas mūsų svetainės puslapyje, bus prieinama kitiems. Jei pašalinsite informaciją, kurią paviešinote mūsų svetainėse ar www.obzoroff.info Aptarnaujant, kopijas gali būti galima peržiūrėti talpykloje ir archyvuotuose mūsų svetainių puslapiuose arba www.obzoroff.info Paslauga arba jei kiti vartotojai nukopijavo arba išsaugojo tą informaciją. Mūsų svetainę tvarko trečiosios šalies programa, kuriai gali reikėti registracijos, kad galėtumėte paskelbti komentarą. Mes negalime pasiekti ar valdyti svetainėje skelbiamos informacijos. Turėsite susisiekti arba prisijungti prie trečiosios šalies programos, jei norite pašalinti asmeninę informaciją, kuri buvo paskelbta komentarų skiltyje. Norėdami sužinoti, kaip trečiosios šalies programa naudoja jūsų informaciją, peržiūrėkite jų privatumo politiką.
  • (b) Asmens tapatybės neatitinkanti informacija: Mes galime pasidalyti neidentifikuojamą informaciją (pvz., anoniminius naudojimo duomenis, nukreipimo / išėjimo puslapius ir URL, platformos tipus, paspaudimų skaičių ir kt.) su suinteresuotomis trečiosiomis šalimis, kad padėtume jiems suprasti tam tikro www naudojimo įpročiai.obzoroff.info Paslaugos ir mūsų partneriams. Mūsų partneriai taip pat turi galimybę paskelbti savo svetainių rezultatus www.obzoroff.info Aptarnavimas Tokie rezultatai susideda tik iš neidentifikuojamos informacijos. Jei nuspręsite paskelbti tokius rezultatus www.obzoroff.info Tarnyba ar svetainė (pavyzdžiui, mūsų rezultatų galerijoje), jūs suprantate ir sutinkate, kad ši informacija kartu su bet kokia asmenį identifikuojančia informacija, kurią jūs pasirinkote pateikti su tokiais duomenimis, bus viešai prieinama. Skelbdami savo rezultatus www.obzoroff.info Tarnyboje ar svetainėje jūs sutinkate, kad gavote visus būtinus sutikimus, kad tokia informacija būtų viešai skelbiama, ir kad tai nepažeisite jokių įstatymų. Jei pašalinsite informaciją, kurią paviešinote iš www.obzoroff.info Paslaugų ar svetainės kopijos gali būti matomos talpykloje ir archyvuotuose www puslapiuose.obzoroff.info Paslauga ar svetainė arba jei kiti vartotojai nukopijavo ar išsaugojo tą informaciją. Asmens tapatybės neatitinkanti informacija gali būti saugoma neribotą laiką.
  • c) atvejai, kai mes turime dalintis savo informacija: www.obzoroff.info atskleis jūsų informaciją, kai to reikalaujama pagal įstatymus, jei yra teisminis procesas arba jei pagrįstai manome, kad tokie veiksmai yra būtini, kad: a) būtų laikomasi įstatymų ir pagrįstų teisėsaugos prašymų; (b) įgyvendinti mūsų paslaugų teikimo sąlygas arba apsaugoti mūsų paslaugos saugumą ar vientisumą; ir (arba) c) naudotis ar ginti www. teises, nuosavybę ar asmeninį saugumą.obzoroff.info, mūsų vartotojai ar kiti.
  • (d) Tai, kas nutinka pasikeitus kontrolei: Mes galime nusipirkti arba parduoti / atiduoti / perduoti įmonę (įskaitant visas bendrovės akcijas) arba bet kokį jos produktų, paslaugų, turto ir (arba) verslo derinį. Jūsų informacija, tokia kaip klientų vardai ir el. Pašto adresai, bei kita su www susijusi informacija vartotojui.obzoroff.info Aptarnavimas gali būti tarp parduotų ar kitaip perduotų elementų atliekant šių rūšių operacijas. Tokią informaciją mes taip pat galime parduoti, pavesti ar kitaip perduoti vykdydami įmonių atidalijimą, susijungimą, įsigijimą, bankrotą, likvidavimą, reorganizavimą, likvidavimą, panašius sandorius ar procedūras, susijusias su visa įmone ar jos dalimi. Jums bus pranešta el. Paštu ir (arba) matomu pranešimu mūsų svetainėje apie bet kokius jūsų asmeninės informacijos nuosavybės ar naudojimo pasikeitimus, taip pat apie bet kokius jūsų asmeninės informacijos pasirinkimus.
  1. Kaip mes saugome jūsų informaciją. Svetainė www.obzoroff.info rūpinasi jūsų privatumo ir duomenų apsauga, tačiau mes negalime užtikrinti ar garantuoti jokios jūsų www perduotos informacijos saugumo.obzoroff.info arba garantuoti, kad jūsų duomenys www.obzoroff.info Paslauga negali būti pasiekiama, atskleidžiama, keičiama ar sunaikinama pažeidžiant bet kurias mūsų pramonės standartines fizines, technines ar valdymo apsaugos priemones. Kai į registracijos ar užsakymo formas įvedate neskelbtiną informaciją (pvz., Prisijungimo duomenis), mes ją užšifruojame naudodamiesi „tawk.to“ pokalbių sausainiais ir „Google“ analitika. Tačiau nė vienas perdavimo internetu ar elektroninio saugojimo būdas nėra 100% saugus. Todėl mes negalime garantuoti visiško jo saugumo. Jei turite klausimų dėl mūsų svetainės saugumo, galite susisiekti su mumis adresu privatumas @obzoroff.info. Mes naudojame išorinę pagalbos platformą ir kreditinių kortelių tvarkymo įmonę, kad atsiskaitytų jums, jei perkate paslaugas. Šios bendrovės nelaiko, nebendrauja, nelaiko ir nenaudoja asmenį identifikuojančios informacijos jokiems kitiems tikslams.
  2. Peržiūrėkite mūsų skirtą puslapį, kad sužinotumėte daugiau apie mūsų požiūrį GDPR.
  3. Asmeninės informacijos kompromisas. Jei asmeninei informacijai kyla pavojus kaip saugumo pažeidimui, www.obzoroff.info nedelsdami praneš apie tai mūsų klientams, laikydamiesi galiojančių įstatymų.
  4. Jūsų pasirinkimas apie jūsų informaciją. Dabartiniam www.obzoroff.info klientų, galite peržiūrėti, ištaisyti, atnaujinti ar ištrinti informacijos apie jus netikslumus, kad www.obzoroff.info saugo failą prisijungę prie savo paskyros, kad atnaujintų slaptažodį ir atsiskaitymo informaciją. Pakaitomis (duomenų subjektams, stebimiems www.obzoroff.info ir buvęs www.obzoroff.info klientų), galite susisiekti su mumis tiesiogiai privatumo @obzoroff.info. Mes pripažinsime jūsų prašymą per kelias valandas ir greitai jį susitvarkysime. Jei norite atsisakyti stebėjimo www.obzoroff.infoanalitinės programinės įrangos, tai galite padaryti apsilankę https: // www.obzoroff.info. Duomenų apsaugos įstatymai suteikia jums daugybę teisių, susijusių su jūsų asmens duomenų tvarkymu. Šiuo atžvilgiu jūs turite teisę reikalauti ištaisyti ar ištrinti asmens duomenis arba apriboti jūsų asmens duomenų tvarkymą, jei manote, kad jie yra netikslūs. Be to, jūs turite teisę nesutikti, kad duomenų tvarkymas būtų grindžiamas mūsų teisėtais interesais kaip teisiniu pagrindu. Mes turime įvertinti ir veikti atsižvelgiant į jūsų prašymą. Be to, jūs taip pat turite teisę į duomenų perkeliamumą, jei jie taps svarbūs. Jūs turite teisę pateikti skundą savo vietos priežiūros institucijai.

Mes saugome jūsų asmeninę informaciją

  • (a) Jei turite sąskaitą www.obzoroff.info, mes saugome jūsų informaciją tol, kol jūsų sąskaita bus aktyvi arba tiek, kiek reikia norint suteikti jums paslaugas. Mes saugosime ir naudosime jūsų informaciją, jei būtina, kad įvykdytume savo teisinius įsipareigojimus, išspręstume ginčus ir vykdytume savo susitarimus.
  • b) Jei esate www lankytojas.obzoroff.info Svetainėse mes saugome jūsų informaciją tiek laiko, kiek reikia, bet ne ilgiau kaip vienerius (1) metus nuo jūsų paskutinio apsilankymo mūsų svetainėse.
  1. Vaikų privatumas. Ypač svarbu apsaugoti mažų vaikų privatumą. Dėl šios priežasties www.obzoroff.info sąmoningai nerenka ir neprašo asmeninės informacijos iš asmenų, jaunesnių nei 13. Jei sužinome, kad surinkome asmeninę informaciją iš jaunesnio nei 13 vaiko, mes ją ištrinsime kaip įmanoma greičiau. Jei manote, kad iš 13 priklausančio vaiko ar apie jį galime turėti informacijos, susisiekite su mumis adresu privatumas @obzoroff.info.
  2. Pranešimo procedūros. Mūsų politika yra teikti pranešimus, nesvarbu, ar tokius pranešimus reikalauja įstatymai, ar jie yra skirti rinkodaros ar kitais su verslu susijusiais tikslais, jums elektroniniu paštu, rašytiniu ar spausdintiniu pranešimu arba pastebimai paskelbdami tokį pranešimą tarnyboje, kaip nustato www.obzoroff.info savo nuožiūra. Mes pasiliekame teisę nustatyti pranešimų jums teikimo formą ir priemones, su sąlyga, kad galite atsisakyti tam tikrų pranešimo būdų, aprašytų šioje privatumo politikoje.
  3. Nuorodos į kitas interneto svetaines. Mes neatsakome už praktiką, vykdomą svetainėse ar tarnybose, susijusiose su www arba iš www.obzoroff.info Paslauga ar Svetainės, įskaitant jose esančią informaciją ar turinį. Atminkite, kad naudodamiesi nuoroda galite pereiti iš www.obzoroff.info Paslauga ar svetainės į kitą svetainę ar paslaugą, mūsų privatumo politika netaikoma trečiųjų šalių svetainėms ar paslaugoms. Jūsų naršymui ir sąveikai bet kurios trečiosios šalies svetainėje ar tarnyboje, įskaitant tas, kurios turi nuorodą ar reklamą mūsų svetainėje, galioja tos pačios trečiosios šalies taisyklės ir politika.
  4. Socialinės medijos valdikliai: mūsų svetainėje yra socialinės žiniasklaidos funkcijų, tokių kaip mygtukas „Facebook“, kaip „Facebook“, ir kiti valdikliai, kurie veikia mūsų svetainėje. Šios funkcijos gali rinkti jūsų IP adresą ir tai, kurį puslapį lankotės mūsų svetainėje, ir gali nustatyti slapuką, kad ši funkcija veiktų tinkamai. Socialinės medijos funkcijas ir valdiklius teikia trečioji šalis arba talpina tiesiogiai mūsų svetainėje. Jūsų sąveiką su šiomis funkcijomis reglamentuoja ją teikiančios organizacijos privatumo politika.
  5. Mūsų privatumo politikos pakeitimai. Visi šios privatumo politikos pakeitimai įsigalioja, kai jie yra paskelbiami šiame puslapyje. Kai iš esmės pakeisime politiką, apie tai pranešime el. Paštu ir (arba) matomoje vietoje mūsų svetainėje, prieš įsigaliojant pakeitimui, ir atnaujinsime „įsigaliojimo datą“ šio puslapio viršuje.

Susisiekite su mumis informacija

Jei turite klausimų dėl šios privatumo politikos, šios svetainės praktikos ar jūsų reikalų su šia svetaine, susisiekite su mumis psyleads@gmail.com arba naudokitės kontaktinę formą. Ši Naršyklės vartotojų ir skaitytojų asmeninių duomenų privatumo politika (toliau - Privatumo politika) taikoma visai informacijai, paskelbtai svetainėje internete, adresu: https://obzoroff.info (toliau - Svetainė), kurią vartotojai ir Svetainės administracija gali sužinoti apie Naudotoją, naudodamiesi Svetaine (Įskaitant asmens duomenis, registruojant Vartotoją svetainėje, duomenys, palikti komentaruose apie straipsnius, atsiųstus el. paštu arba per atsiliepimų formą).

Bet kokios svetainės apžvalgoje paskelbtos informacijos naudojimas reiškia besąlyginį vartotojo sutikimą su šia politika ir joje nurodytomis jo asmeninės informacijos tvarkymo sąlygomis; nesutinkant su šiomis sąlygomis, Vartotojas privalo susilaikyti nuo skelbiamos informacijos ir visos Svetainės naudojimo.

Kopijuodamas turinį (tekstą, vaizdus, ​​vaizdo įrašus ir panašiai) į bet kurią kitą svetainę, socialinį tinklą, asmeninį tinklaraštį ir kitus išorinius šaltinius internete, Vartotojas privalo pateikti nuorodą į šaltinį: https://obzoroff.info

Bendrasis provisions privatumo politika

  • 1.1. Pagal šią politiką Vartotojo asmeninė informacija reiškia:
  • 1.1.1. Bet kokia asmeninė informacija, kurią Vartotojas pateikia apie save, naudodamasis Svetaine, įskaitant Vartotojo asmeninius duomenis. Privaloma pateikti informaciją yra specialiai pažymėta tam skirtuose laukeliuose. Kitą informaciją Vartotojas pateikia savo nuožiūra.
  • 1.1.2. Duomenys, kurie automatiškai perduodami Svetainės administracijai jo naudojimo metu naudojant Vartotojo įrenginyje įdiegtą programinę įrangą, įskaitant IP adresą, slapukų duomenis, informaciją apie Vartotojo naršyklę (ar kitą programą, teikiančią prieigą prie paslaugų), technines įranga ir programinė įranga, kuria naudojasi Vartotojas, prisijungimo prie paslaugų data ir laikas, prašomų puslapių adresai ir kita panaši informacija.
  • 1.2. Ši privatumo politika taikoma tik svetainėms https://obzoroff.info ir jo veidrodžiai su priešdėliu „www“. Svetainė nekontroliuoja ir neatsako už trečiųjų šalių svetaines, į kurias Vartotojas gali sekti nuorodose, pateiktose Svetainėse https://obzoroff.info.
  • 1.3. Asmens duomenų tvarkytojas šios politikos tikslais yra Tarptautinis medicinos informacijos žurnalas Obzoroff Informacija

Mūsų vartotojų asmeninės informacijos tvarkymo tikslai

  • 2.1. Svetainėje kaupiama ir saugoma tik ta asmeninė informacija, kurios reikia atsakymams į svetainės skaitytojų klausimus, vartotojų komentarus apie Obzoroffne „Journal“ ar sutarčių ir sutarčių su Naudotoju vykdymas, išskyrus atvejus, kai įstatymai numato privalomą asmeninės informacijos saugojimą įstatymų nustatytu laikotarpiu.
  • 2.2. Svetainės asmeninę informaciją svetainė tvarko šiais tikslais:
  • 2.2.1. Grįžtamojo ryšio su vartotoju užmezgimas, įskaitant pranešimų, užklausų dėl naudojimosi svetaine siuntimą, konsultacijų paslaugų teikimą, užklausų ir vartotojo užklausų apdorojimą.
  • 2.2.2. Patvirtinimas, kad Vartotojo pateikti duomenys yra teisingi ir išsamūs.
  • 2.2.3. Teikiame vartotojui veiksmingą informaciją ir techninę pagalbą iškilus problemoms, susijusioms su Svetainės naudojimu.

Vartotojo asmeninės informacijos tvarkymo ir perdavimo trečiosioms šalims sąlygos

  • 3.1. Kalbant apie asmeninę Vartotojo informaciją, jos konfidencialumas išlaikomas, išskyrus tuos atvejus, kai Vartotojas savo noru teikia informaciją apie save, kad galėtų bendrauti su neribotu asmenų ratu. Naudodamasis individualiomis paslaugomis, Vartotojas sutinka, kad tam tikra jo asmeninės informacijos dalis tampa viešai prieinama.
  • 3.2. Operatorius turi teisę perduoti asmeninę Vartotojo informaciją tretiesiems asmenims šiais atvejais:
  • 3.2.1.Vartotojas sutiko su tokiais veiksmais.
  • 3.2.2. Pervedimas yra būtinas, kad Vartotojas galėtų naudotis tam tikra paslauga arba įvykdyti konkrečią sutartį ar sutartį su Naudotoju.
  • 3.2.3. Perleidimą numato Rusijos, tarptautiniai ar kiti taikytini įstatymai įstatymų nustatyta tvarka.
  • 3.3. Vartotojo asmens duomenys tvarkomi teisėtomis priemonėmis neribotą laiką, taip pat ir asmens duomenų informacinėse sistemose, naudojančiose automatikos įrankius arba nenaudojant tokių priemonių. Vartotojų asmens duomenų tvarkymas vykdomas pagal federalinį 27.07.2006 įstatymą Nr. 152-FL „On Personal Data“ ir profesionalaivision07.02.2017 federalinio įstatymo Nr. „13-FL“.
  • 3.4. Operatorius imasi būtinų organizacinių ir techninių priemonių, kad apsaugotų Vartotojo asmeninę informaciją nuo neteisėtos ar atsitiktinės prieigos, sunaikinimo, pakeitimo, blokavimo, kopijavimo, platinimo, taip pat nuo kitų neteisėtų trečiųjų asmenų veiksmų.

Šalių įsipareigojimai

  • 4.1. Vartotojo Obzoroff svetainė privalo:
  • 4.1.1. Pateikite informaciją apie asmens duomenis, reikalingus norint naudotis svetaine.
  • 4.1.2. Atnaujinkite, papildykite pateiktą informaciją apie asmens duomenis, jei ši informacija pasikeistų.
  • 4.2. Operatorius privalo.
  • 4.2.1. Gautą informaciją naudokite tik šioje privatumo politikoje nurodytais tikslais.
  • 4.2.2. Užtikrinkite konfidencialios informacijos slaptumą, neatskleiskite be išankstinio rašytinio Vartotojo sutikimo ir neparduokite, nekeiskite, neskelbkite ir kitaip neatskleiskite Vartotojo asmeninių duomenų, išskyrus atvejus, numatytus šioje Privatumo politikoje.
  • 4.2.3. Imkitės atsargumo priemonių, kad apsaugotumėte Vartotojo asmeninių duomenų konfidencialumą, laikydamiesi tvarkos, paprastai naudojamos apsaugoti tokio tipo informaciją esamuose verslo sandoriuose.
  • 4.2.4. Užblokuokite asmeninius duomenis, susijusius su atitinkamu Vartotoju, nuo vartotojo ar jo teisėto atstovo ar įgaliotosios asmens duomenų subjektų teisių apsaugos institucijos prašymo ar prašymo tikrinimo laikotarpiu patikrinimo laikotarpiu, kai nepatikimi asmens duomenys. informacija ar neteisėti veiksmai.

Šalių atsakomybė

  • 5.1. Svetainės administracija, neįvykdžiusi savo įsipareigojimų, pagal Rusijos Federacijos įstatymus atsako už nuostolius, kuriuos patyrė Vartotojas dėl neteisėto asmens duomenų naudojimo.
  • 5.2. Pametus ar atskleidus konfidencialią informaciją, Svetainės administracija neatsako, jei ši konfidenciali informacija:
  • 5.2.1. Iki praradimo ar atskleidimo tapo vieša.
  • 5.2.2. Prieš tai gavęs iš Svetainės administracijos, jis buvo gautas iš trečiosios šalies.
  • 5.2.3. Tai buvo atskleista gavus Vartotojo sutikimą.

Ginčų sprendimas

  • 6.1. Prieš pateikiant ieškinį ginčuose, kylančiuose dėl Svetainės vartotojo ir Svetainės administracijos santykių, privaloma pateikti ieškinį (rašytinį pasiūlymą dėl savanoriško ginčo sprendimo).
  • 6.2. Ieškinio gavėjas per 30 (trisdešimt) kalendorinių dienų nuo skundo gavimo dienos raštu praneša ieškovui apie ieškinio nagrinėjimo rezultatus.
  • 6.3. Jei susitarimo nepavyksta pasiekti, ginčas bus pateiktas teismui pagal galiojančius Rusijos Federacijos įstatymus.
  • 6.4. Ši privatumo politika ir santykiai tarp vartotojo ir svetainės administracijos taikomi galiojantys Rusijos Federacijos įstatymai.

Papildomos sąlygos

  • 7.1. Operatorius turi teisę keisti šios Privatumo politikos nuostatas be Vartotojo sutikimo.
  • 7.2. Nauja privatumo politika įsigalioja nuo paskelbimo svetainėje, nebent naujame privatumo politikos leidime numatyta kitaip.
  • 7.3.Visi pasiūlymai ar klausimai apie šią privatumo politiką turėtų būti pranešami el. Paštu (paslėpti)
  • 7.4. Dabartinė privatumo politika yra čia: https://obzoroff.info/gdpr-privatumas-politika-obzoroff/
Obzoroff