GDPR A weboldal adatvédelmi politikája obzoroff.info

Figyelem! Információk az összes webhely látogatói számára: https://obzoroff.info a világ minden országából: Ha szeretné megismerkedni ezekkel a szabályokkal a saját nyelvén, akkor használja a Google hivatalos fordítóját. Szabályaink és adatvédelmi irányelveink szövege könnyen lefordítható és érthető, még akkor is, ha automatikus gépi fordítást fog használni.

Adatvédelmi nyilatkozat obzoroff.info a weboldal adminisztrációja köteles fenntartani az Ön személyes adatait az interneten. Nagy figyelmet szentelünk az Ön által nekünk megadott adatok biztonságának. Adatvédelmi irányelveink az alábbiakon alapulnak Általános adatvédelmi rendelet (GDPR) az Európai Unió

Ez az adatvédelmi politika a obzoroff.info a weboldal tulajdonában lévő és üzemeltetett webhelyek és aldomainjei („Webhelyek”). („Mi” vagy „mi”) tudja, hogy érdekel, hogyan használják és osztják meg rólad kapcsolatos információkat. Ez az adatvédelmi politika elmagyarázza, hogy a www.obzoroff.info amikor belép a webhelyekre és a www.obzoroff.info Szolgáltatás (többek között partnereink webhelyein keresztül), az adatok felhasználásának módja, valamint a tartalom gyűjtésének, javításának és / vagy törlésének ellenőrzése. Az Ön adatait senkivel nem használjuk és nem osztjuk meg, kivéve a jelen Adatvédelmi Szabályzatban leírtak szerint. Ez az adatvédelmi politika nem vonatkozik azokra az információkra, amelyeket más módon (beleértve offline is) vagy más forrásokból gyűjtünk. A nagybetűs kifejezéseknek, amelyeket a jelen Adatvédelmi irányelvek nem határoznak meg, a jelentésben megadott jelentésük van. A webhelyeinken összegyűjtött információk felhasználása a jelen adatvédelmi politika és az ügyfelek számára nyújtott szolgáltatási feltételek által meghatározott célokra korlátozódik.

GDPR A weboldal adatvédelmi politikája obzoroff.info

Sütik feldolgozása

Süti fájlokat használunk a weboldal tartalmának helyes megjelenítéséhez és a böngészés kényelme érdekében obzoroff.info. Kis fájlok, amelyeket a készüléken tárolnak. Segítenek a weboldalnak az adatokra emlékezetében, mint például az a nyelv, amelyet használ, és mely oldalakat már megnyitotta. Ez az információ hasznos lesz a következő látogatás során. A süti fájloknak köszönhetően a weboldal böngészése sokkal kényelmesebbé válik. Tudjon meg többet ezekről a fájlokról a Wikipedia. A böngészőjében beállíthatja a sütik fogadását és blokkolását. A süti fájlok fogadásának hiánya korlátozhatja a weboldal funkcionalitását.

Személyes adatok feldolgozása más szolgálatok által

Ez a weboldal harmadik fél online szolgáltatásait használja, amelyek tőlünk függetlenül végeznek adatgyűjtést. Ilyen szolgáltatások a következők: Google Analytics. Az e szolgáltatások által összegyűjtött adatok továbbadhatók az említett szervezeteken belüli egyéb szolgálatok számára. Az adatokat felhasználhatják saját hirdetési hálózatuk személyre szabásához. Megtalálhatja az említett szervezetek felhasználói megállapodásait a saját webhelyeken. Ezenkívül megtagadhatja személyes adatainak gyűjtését. Például a Google Analytics leiratkozási böngésző-kiegészítő található itt. Nem adunk át semmilyen személyes adatot más szervezeteknek vagy szolgáltatásoknak, amelyek nem szerepelnek a jelen adatvédelmi politikában. Kivételként az összegyűjtött adatok az ilyen információk kérésére jogosult állami hatóságok törvényes kérésére nyújthatók be.

Linkek más honlapokra

A honlapunk obzoroff.info tartalmazhat linkeket más weboldalakhoz, amelyek nincsenek ellenőrzésünk alatt. Nem vállalunk felelősséget ezen webhelyek tartalmáért. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg minden meglátogatott weboldal adatvédelmi politikájával, ha létezik ilyen irányelv.

Információk, amelyeket saját kezünkben gyűjtünk

  • (a) Szolgáltatásunk: Személyes azonosítási információkat gyűjthetünk rólad, például a teljes nevét, telefonszámát, e-mail címét vagy hasonlót, amikor regisztrál egy fiókot. Ha úgy dönt, hogy tőlünk vásárol egy terméket, akkor mi vagy harmadik fél fizetési feldolgozói összegyűjtjük az Ön fizetési adatait. Amikor a www.obzoroff.info Szolgáltatás vagy webhelyünk felkeresésekor bizonyos információkat kaphatunk rólad az alábbiak szerint. Bármilyen promóciós e-mailt küldhetünk; küldhetünk Önnek fiókjához kapcsolódó szolgáltatási e-maileket. Ha már nem kívánja kapni ezeket az e-maileket, akkor leiratkozhat számukra fiókjának lemondásával.
  • b) Sütik és nyomkövető technológiák: Az olyan technológiákat, mint: sütik, jelzőfények, címkék és szkriptek a www.obzoroff.info. Ezek a technológiák felhasználhatók a trendek elemzésére, a webhelyek adminisztrálására, a webhelyek körüli mozgások nyomon követésére, és a demográfiai információk összegyűjtésére a felhasználói bázis egészéről. Cookie-kat használunk a felhasználói beállítások megjegyzésére, valamint a hitelesítésre és az elemzésre. A felhasználók ellenőrizhetik a sütik használatát az egyes böngészők szintjén. Ha elutasítja a sütik használatát, akkor továbbra is használhatja webhelyeinket, de a webhelyek egyes funkcióinak vagy területeinek korlátozott lehetősége van. A Google Analytics-et, a Google Címkekezelőt is használjuk. Ezen eszközök némelyikét vagy mindegyikét felhasználhatja a webhelyünk viselkedésével kapcsolatos információk nyomon követésére, a régiótól függően.

Információk, amelyeket ügyfeleink nevében gyűjtünk

  • (a) Szolgáltatásunk. Az adatokat a www-ot használó ügyfeleink nevében gyűjtjük.obzoroff.info Szolgáltatás (a kód beágyazásával a saját weboldalukra) az ügyfelek webhelyeinek vagy mobil alkalmazásai látogatói viselkedésének. Amikor ellátogat ilyen webhelyekre vagy mobil alkalmazásokra, bizonyos információkat kaphatunk viselkedéséről, ideértve a szerver tevékenységet, az oldal tartalmát, a kattintás / érintés, a mozgás, a görgetés és a billentyűleütési tevékenységeket (bizonyos esetekben).
  • b) A látogatóink számára összegyűjtött adatokkal kapcsolatos információk: obzoroff.info információkat gyűjt ügyfeleinek irányítása alatt, és nincs közvetlen kapcsolata azokkal az egyénekkel, akiknek adatait feldolgozni tudja. Ha Ön egyik jelenlegi ügyfelünk ügyfele, és nem akarja többé, hogy egy ilyen ügyfél nyomon kövesse, kérjük, forduljon közvetlenül az ügyfélhez. Személyes információkat továbbíthatunk cégeknek, amelyek segítenek szolgáltatásunk nyújtásában. A későbbi harmadik feleknek történő átutalásokra ügyfeleinkkel kötött szolgáltatási megállapodások vonatkoznak.
  • (c) Vevőink által ellenőrzött adatokhoz való hozzáférés és megőrzés: Az a személy, aki jelenlegi vagy volt www.obzoroff.info az a felhasználó, aki hozzáférést kíván elérni, vagy pontatlan adatokat kívánja kijavítani, módosítani vagy törölni, a lekérdezést a privacy @ felé irányítjaobzoroff.info. Az a személy, aki egy jelenlegi vagy egykori www ügyfele.obzoroff.info Azoknak az ügyfeleknek, akik hozzáférést kérnek, vagy helyesbíteni, módosítani vagy törölni szeretnék a pontatlan adatokat, először a megfelelő ügyféllel kell lekérdezniük, majd ha nem érkezik válasz, vagy ha a válasz nem kielégítő, vegye fel a kapcsolatot a privacy @ -nel.obzoroff.info.

A személyes adatokat, amelyeket ügyfeleink nevében dolgozunk fel, addig tároljuk, ameddig szolgáltatásainkhoz szükséges. www.obzoroff.info meg fogja őrizni ezeket a személyes információkat a jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, a viták rendezéséhez és a megállapodásaink végrehajtásához.

Információk, amelyeket harmadik felek nevében gyűjtünk

Sütik és nyomkövető technológiák: Az olyan technológiákat, mint például: sütik, jelzőfények, címkék és szkriptek partnereink, leányvállalataink, elemzői vagy szolgáltatóink használják. Ezek a technológiák felhasználhatók a trendek elemzésére, a webhelyek adminisztrálására, a webhelyek körüli mozgások nyomon követésére és a felhasználói adatbázis egészére vonatkozó demográfiai információk gyűjtésére. Előfordulhat, hogy jelentéseket kapunk ezen technológiák ilyen társaságok általi egyéni felhasználásáról, valamint összesített adatokra is.

Hogyan használjuk fel Information

  • (a) Az összegyűjtött információkat a webhelyek és a www üzemeltetéséhez és karbantartásához használjuk.obzoroff.info Szolgáltatás és válaszoljon kérdéseire és aggodalmaira. A jogalap az adatvédelmi törvény 6. §-ának (1) bekezdése és a 6. cikk. Az általános adatvédelmi rendelet 1. cikke (XNUMX) bekezdésének f) pontjaGDPR).
  • (b) Ha hozzájárult, akkor az összegyűjtött információkat arra használjuk, hogy hírlevelünkben marketing kommunikációt küldjön Önnek. A jogalap az indiai adatvédelmi törvény 6. szakaszának (1) bekezdése és a 6. cikk. 1 (XNUMX) (a) GDPR.
  • (c) Az összegyűjtött információkat arra is felhasználjuk, hogy ügyfeleink javítsák webhelyüket.

Hogyan osztjuk meg az Ön adatait

  • a) Személyesen azonosítható információ: www.obzoroff.info nem bérli és nem adja el másoknak a személyes adatait. A személyes információkat tárolhatjuk olyan helyeken is, amelyek a www közvetlen irányítása alatt állnak.obzoroff.info (például a tárhelyszolgáltatókkal együtt elhelyezkedő szerverek vagy adatbázisok esetén). Bármely személyes azonosításra alkalmas információ, amelyet úgy dönt, hogy nyilvánosan elérhetővé teszi webhelyeinken vagy a www.obzoroff.info A szolgáltatás, például a weboldalunkon megjegyzések közzététele, mások számára is elérhető lesz. Ha eltávolítja az Ön által közzétett információkat a webhelyeken vagy a www.obzoroff.info Szolgáltatás, a másolatok megtekinthetők továbbra is a webhelyek gyorsítótárazott és archivált oldalain vagy a www oldalon.obzoroff.info Szolgáltatás, vagy ha más felhasználók másolták vagy mentették ezeket az információkat. Webhelyünket egy harmadik féltől származó alkalmazás kezeli, amelyhez esetleg regisztrálást kell kérnie a hozzászólás elküldéséhez. Nincs hozzáférésünk és a weboldalon közzétett információk ellenőrzésének lehetőségei. Ha meg akarja távolítani a megjegyzések szakaszba közzétett személyes adatokat, akkor kapcsolatba kell lépnie vagy be kell jelentkeznie a harmadik fél alkalmazásába. Ha meg szeretné tudni, hogy a harmadik fél alkalmazás hogyan használja az Ön adatait, kérjük, olvassa el azok adatvédelmi irányelveit.
  • (b) Nem személyesen azonosítható információk: A nem személyesen azonosítható információkat (például névtelen felhasználási adatokat, hivatkozási / kilépési oldalakat és URL-eket, platformtípusokat, kattintások számát stb.) megoszthatjuk az érdekelt harmadik felekkel, hogy megkönnyítsük a használati szokások bizonyos www.obzoroff.info Szolgáltatásaink és partnereink szolgáltatásai. Partnereinknek lehetősége van arra is, hogy webhelyeik eredményeit közzétegyék a www-n.obzoroff.info Szolgálat. Az ilyen eredmények kizárólag nem személyesen azonosítható információkból állnak. Ha úgy dönt, hogy ezeket az eredményeket közzéteszi a www.obzoroff.info Szolgáltatás vagy webhely (például az eredménygalériában), Ön megérti és elfogadja, hogy ezeket az információkat, valamint az olyan személyes azonosításra alkalmas információkkal együtt, amelyeket az ilyen adatokkal kapcsolatosan elérhetővé tesz, nyilvánosan elérhetővé teszik. Az eredmények közzétételével a www.obzoroff.info Szolgáltatás vagy webhely elfogadja, hogy megszerezte az összes szükséges hozzájárulást az ilyen információk nyilvánosságra hozatalához, és ennek megsértése semmilyen törvényt nem fog megsérteni. Ha eltávolítja a nyilvánosságra hozott információkat a www.obzoroff.info Szolgáltatás vagy webhely, a másolatok megtekinthetők maradhatnak a www tárolt és archivált oldalain.obzoroff.info Szolgáltatás vagy Webhely, vagy ha más felhasználók másolták vagy mentették ezeket az információkat. A nem személyesen azonosítható információkat határozatlan ideig lehet tárolni.
  • c) Olyan esetek, ahol kötelesek megosztani az Ön adatait: www.obzoroff.info nyilvánosságra hozza az Ön adatait, ha a törvény erre kötelezi, ha bírósági eljárás tárgyát képezi, vagy ha ésszerűen úgy gondoljuk, hogy ilyen intézkedésre szükség van a) a törvénynek való megfeleléshez és a bűnüldözés ésszerű kéréseihez; (b) a Szolgáltatási Feltételek betartatása vagy a Szolgáltatás biztonságának vagy integritásának védelme érdekében; és / vagy (c) a www. jogainak, tulajdonának vagy személyes biztonságának gyakorlása vagy védelme.obzoroff.info, felhasználóink ​​vagy mások.
  • (d) Mi történik az irányítás megváltozása esetén: Megvásárolhatjuk vagy eladhatjuk / elidegeníthetjük / átruházhatjuk a társaságot (beleértve a társaság bármely részvényét), vagy annak termékek, szolgáltatások, eszközök és / vagy üzletek bármilyen kombinációját. Az Ön adatai, például ügyfélnevek és e-mail címek, valamint a www-tal kapcsolatos egyéb felhasználói információk.obzoroff.info Az ilyen típusú tranzakciókban a szolgáltatás szerepelhet az eladott vagy más módon átruházott tételek között. Ezeket az információkat is értékesíthetjük, átruházhatjuk vagy egyéb módon továbbadhatjuk vállalati leválasztások, egyesülések, felvásárlások, csődök, felszámolások, átszervezések, felszámolások, hasonló ügyletek vagy eljárások során a társaság egészére vagy egy részére. E-mailben és / vagy a weboldalunkon látható értesítéssel értesítjük a személyes adatainak tulajdonjogában vagy felhasználásában bekövetkező bármilyen változásról, valamint a személyes adataival kapcsolatos esetleges döntéseiről.
  1. Hogyan védjük az Ön adatait. Honlap www.obzoroff.info az Ön személyes adatainak és adatainak védelmével foglalkozik, de nem garantálhatjuk vagy garantálhatjuk a www-ba továbbított információk biztonságát.obzoroff.info vagy garantálja, hogy az Ön adatai a www.obzoroff.info A szolgáltatáshoz nem férhet hozzá, nem hozható nyilvánosságra, nem változtatható meg vagy semmisíthető meg az ipari szabványok fizikai, műszaki vagy vezetői biztosítékainak megsértésével. Amikor érzékeny információkat (például bejelentkezési adatokkal) ír be a regisztrációs vagy megrendelőlapunkon, titkosítottuk ezeket az információkat a tawk.to chat sütik és a Google Analytics elemzés segítségével. Az interneten történő továbbítás és az elektronikus tárolás egyik módja sem biztonságos az 100% számára. Ezért nem garantálhatjuk annak abszolút biztonságát. Ha bármilyen kérdése van a webhelyünk biztonságával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot a privacy @ címenobzoroff.info. Külső súgóplatformot és hitelkártya-feldolgozó céget használunk számlázásra, ha szolgáltatásokat vásárol. Ezek a vállalatok nem őrzik meg, nem osztják meg, tárolják és nem használják személyesen azonosítható információkat semmilyen más célra.
  2. Kérjük, olvassa el a dedikált oldalt, hogy többet megtudjon a megközelítésről GDPR.
  3. A személyes adatok veszélyeztetése. Abban az esetben, ha a személyes adatok veszélybe kerülnek, mint a biztonság megsértése, www.obzoroff.info haladéktalanul értesíti ügyfeleinket az alkalmazandó törvényeknek megfelelően.
  4. Választása az Ön adataival kapcsolatban. A jelenlegi www.obzoroff.info ügyfelek, áttekinti, kijavíthatja, frissítheti vagy törölheti a weboldalon található rólad kapcsolatos pontatlanságokat.obzoroff.info a fiókjába bejelentkezve tartja a fájlt, hogy frissítse a jelszavát és a számlázási információkat. Váltva (a www.obzoroff.info és a korábbi www.obzoroff.info ügyfelek), közvetlenül kapcsolatba léphet velünk a privacy @ címenobzoroff.info. Néhány órán belül tudomásul vesszük kérését, és haladéktalanul kezeljük. Ha el szeretne lépni attól, hogy a www.obzoroff.infoanalitikai szoftvere, ezt megteheti a https: // www oldalon.obzoroff.info. Az adatvédelmi törvény számos jogot biztosít Önnek személyes adatainak feldolgozása során. Ebben a tekintetben joga van kérni a személyes adatok helyesbítését vagy törlését, vagy korlátozhatja személyes adatainak feldolgozását, ha úgy gondolja, hogy azok pontatlanok. Ezenkívül jogában áll jogalapként jogos érdekeink alapján kifogást emelni a feldolgozás ellen. Fel kell mérlegelnünk és megtennénk a kérését. Ezenkívül joga van az adatok hordozhatóságához is, ha azok relevánssá válnak. Önnek joga van panaszt benyújtani a helyi felügyeleti hatósághoz.

Személyes adataink megőrzése

  • (a) Ha van számlája a www.obzoroff.info, addig őrizzük meg adatait, amíg a fiókja aktív vagy a szolgáltatás nyújtásához szükséges. Fenntartjuk és felhasználjuk az Ön adatait, ha szükséges jogi kötelezettségeink teljesítéséhez, a viták rendezéséhez és a megállapodásaink végrehajtásához.
  • (b) Ha Ön a www.obzoroff.info Honlapokon tároljuk az Ön adatait, ameddig csak szükséges, de legfeljebb egy (1) évig, miután az utóbbi látogatásod megtörtént.
  1. Gyermekek adatvédelme. Különösen fontos a kisgyermekek magánéletének védelme. Ezért a www.obzoroff.info nem tudatosan gyűjt vagy kér személyes információt 13 kor alatti személyektől. Abban az esetben, ha megtudjuk, hogy személyes információkat gyűjtöttünk az 13 alatti gyermekektől, ezeket az információkat a lehető leggyorsabban töröljük. Ha úgy gondolja, hogy bármilyen információval rendelkezhetünk egy 13 alatt lévő gyermektől vagy egy gyermekével kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a @obzoroff.info.
  2. Értesítési eljárások. Szabályunk az, hogy értesítéseket küldjön Önnek e-mailben, írásbeli vagy nyomtatott példányban, vagy az ilyen értesítésnek a Szolgáltatásra történő nyilvánvaló elküldése útján, függetlenül attól, hogy az ilyen értesítéseket törvény előírja, vagy marketing vagy egyéb üzleti célokból készül -, vagy www.obzoroff.info saját belátása szerint. Fenntartjuk a jogot, hogy meghatározzuk az értesítések formáját és módját, feltéve, hogy leiratkozhat a jelen Adatvédelmi Szabályzatban ismertetett értesítési módoktól.
  3. Linkek más webhelyekre. Nem vállalunk felelősséget a weboldalon vagy a www-hez kapcsolódó webhelyek vagy szolgáltatások által alkalmazott gyakorlatokért.obzoroff.info Szolgáltatás vagy webhelyek, ideértve a benne található információkat vagy tartalmat. Kérjük, ne feledje, hogy amikor egy linket használ a www-ről.obzoroff.info Szolgáltatás vagy webhelyek egy másik weboldalhoz vagy szolgáltatáshoz, Adatvédelmi irányelveink nem vonatkoznak harmadik fél webhelyeire vagy szolgáltatásaira. Bármely harmadik fél webhelyén vagy szolgáltatásán keresztül történő böngészésére és interakciójára - ideértve azokat is, amelyek hivatkozással vagy hirdetéssel rendelkeznek a weboldalunkon - az adott harmadik fél saját szabályai és irányelvei vonatkoznak.
  4. Közösségi média kütyü: Webhelyünk olyan közösségi média funkciókat tartalmaz, mint például a Facebook Like gomb és a weboldalon futó egyéb kütyü. Ezek a szolgáltatások összegyűjthetik az Ön IP-címét és azt a weblapot, amelyet Ön meglátogat, és beállíthatnak egy cookie-t, amely lehetővé teszi a szolgáltatás megfelelő működését. A közösségi média funkcióit és kütyüit vagy harmadik fél üzemelteti, vagy közvetlenül webhelyünkön tárolja. Az ezekkel a szolgáltatásokkal való interakcióit az azt biztosító szervezet adatvédelmi politikája szabályozza.
  5. Adatvédelmi irányelveink változásai. A jelen Adatvédelmi Szabályzat minden módosítása akkor érvényes, amikor ezen az oldalon közzéteszik. Ha lényegesen megváltoztatjuk az irányelvet, e-mailben és / vagy a weboldalunkon látható hirdetménnyel értesítjük Önt, mielőtt a változás hatályba lép, és frissítjük az “teendő dátumát” az oldal tetején.

Lépjen velünk kapcsolatba

Ha bármilyen kérdése van a jelen adatvédelmi politikával, a webhely gyakorlatával vagy a webhellyel kapcsolatos ügyeivel kapcsolatban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a psyleads@gmail.com e-mailben, vagy használja az elérhetőségi űrlapot. Ez a Böngésző felhasználók és olvasók személyes adatainak adatvédelmi irányelve (a továbbiakban: Adatvédelmi irányelvek) vonatkozik minden információra, amelyet a weboldalon közzétesznek az interneten: https://obzoroff.info (a továbbiakban: webhely), amelyről a felhasználók és a webhely adminisztrátora a felhasználóról a webhely használata során kaphat információkat (beleértve a személyes adatokat, amikor a felhasználót regisztrálják a webhelyen, az e-mailben küldött cikkekhez fűzött megjegyzésekben maradt adatok) e-mailben vagy a visszajelzési űrlapon keresztül).

A webhely áttekintésén közzétett bármely információ felhasználása azt jelenti, hogy a Felhasználó feltétel nélkül elfogadja ezt az irányelvet és az abban meghatározott személyes adatainak feldolgozási feltételeit; ha nem ért egyet ezekkel a feltételekkel, akkor a Felhasználónak tartózkodnia kell a közzétett információk és a webhely egészének használatától.

Tartalom (szöveg, képek, videó és így tovább) másolására bármely más webhelyre, közösségi hálózatra, személyes blogra és egyéb külső erőforrásra az interneten, a felhasználónak hivatkozást kell megadnia a forráshoz: https://obzoroff.info

Általános provisionAdatvédelmi irányelvek

  • 1.1. A jelen irányelv keretein belül a Felhasználó személyes adatai:
  • 1.1.1. Bármilyen személyes információ, amelyet a Felhasználó megad a magáról a webhely használata során, ideértve a Felhasználó személyes adatait is. Az információ megadásához a kijelölt mezőkbe különleges módon van megjelölve. Egyéb információkat a Felhasználó ad meg saját belátása szerint.
  • 1.1.2. Azok az adatok, amelyeket a felhasználó eszközére telepített szoftver használatával automatikusan továbbítanak a webhely adminisztrációjának, ideértve az IP-címet, a sütik adatait, a felhasználó böngészőjével kapcsolatos információkat (vagy egy másik programot, amely hozzáférést biztosít a szolgáltatásokhoz), a a Felhasználó által használt berendezések és szoftverek, a szolgáltatásokhoz való hozzáférés dátuma és ideje, a kért oldalak címei és egyéb hasonló információk.
  • 1.2. Ez az adatvédelmi politika csak a https: // webhelyekre vonatkozik.obzoroff.info és tükrök a „www” előtaggal. A Webhely nem ellenőrzi és nem vállal felelősséget harmadik fél webhelyeiről, amelyekhez a Felhasználó követheti a https: // webhelyen elérhető linkeket.obzoroff.info.
  • 1.3. A jelen irányelv alkalmazásában a személyes adatok kezelője a Nemzetközi Orvosi Információs Magazin Obzoroff Info

Felhasználóink ​​személyes adatainak feldolgozása

  • 2.1. A webhely csak azokat a személyes információkat gyűjti és tárolja, amelyek szükségesek a weboldal olvasói által feltett kérdések megválaszolásához, a felhasználók megjegyzéseihez a Obzoroffa Naplón kívül, vagy a Felhasználóval kötött megállapodások és szerződések végrehajtása, kivéve, ha a törvény előírja a személyes adatok kötelező tárolását a törvény által meghatározott ideig.
  • 2.2. A Honlap személyes adatait a Honlap a következő célokra dolgozza fel:
  • 2.2.1. Visszajelzés létrehozása a Felhasználóval, ideértve az értesítések, a webhely használatával kapcsolatos megkeresések küldését, a konzultációval kapcsolatos szolgáltatások nyújtását, a Felhasználó kéréseinek feldolgozását.
  • 2.2.2. A Felhasználó által megadott személyes adatok pontosságának és teljességének megerősítése.
  • 2.2.3. Hatékony információk és technikai támogatás biztosítása a felhasználó számára a webhely használatával kapcsolatos problémák esetén.

A felhasználók személyes adatainak feldolgozására és harmadik személyeknek történő továbbításának feltételei

  • 3.1. A Felhasználó személyes adatait illetően bizalmasan kezeljük, kivéve azokat az eseteket, amikor a Felhasználó önkéntesen információt szolgáltat magáról a korlátlan személyek köréhez való általános hozzáférés érdekében. Az egyedi szolgáltatások igénybevételekor a Felhasználó beleegyezik abba, hogy személyes adatainak egy része nyilvánosan hozzáférhetővé válik.
  • 3.2. Az üzemeltetőnek joga van a Felhasználó személyes adatait harmadik személyeknek átadni a következő esetekben:
  • Az 3.2.1.A felhasználó beleegyezett az ilyen műveletekbe.
  • 3.2.2. Az átutaláshoz szükséges, hogy a Felhasználó egy adott szolgáltatást igénybe vegyen, vagy egy, a Felhasználóval kötött megállapodás vagy szerződés teljesítéséhez szükséges.
  • 3.2.3. Az átruházást az orosz, a nemzetközi vagy más alkalmazandó törvény írja elő a törvény által megállapított eljárás keretében.
  • 3.3. A Felhasználó személyes adatainak feldolgozása bármilyen jogi eszközzel, korlátozás nélkül történik, ideértve az automatizálási eszközöket használó személyes adatok információs rendszereit vagy ilyen eszközöket. A Felhasználók személyes adatainak feldolgozása az 27.07.2006. Sz. Szövetségi törvénynek megfelelően történik. 152-FL „On Personal Data” és a provisionAz 07.02.2017. sz. szövetségi törvény 13-FL.
  • 3.4. Az Üzemeltető megteszi a szükséges szervezeti és technikai intézkedéseket a Felhasználó személyes adatainak a jogellenes vagy véletlenszerű hozzáférés, megsemmisítés, megváltoztatás, blokkolás, másolás, terjesztés, valamint harmadik felek egyéb jogellenes tevékenységei elleni védelme érdekében.

A felek kötelezettségei

  • 4.1. Felhasználó Obzoroff a webhelynek:
  • 4.1.1. Adjon meg információkat a webhely használatához szükséges személyes adatokról.
  • 4.1.2. A személyes adatokkal kapcsolatos információk frissítése, kiegészítése ezen információk megváltozása esetén.
  • 4.2. Az üzemeltető köteles.
  • 4.2.1. A kapott információkat kizárólag a jelen Adatvédelmi Szabályzatban meghatározott célokra használja fel.
  • 4.2.2. Gondoskodjon a bizalmas információk titkosságáról, ne tegye nyilvánosságra a Felhasználó előzetes írásbeli engedélye nélkül, és ne adja el a felhasználó személyes adatait, ne cserélje ki, tegye közzé vagy más módon ne tegye nyilvánosságra, kivéve a jelen Adatvédelmi Szabályzatban foglaltakat.
  • 4.2.3. Tegyen óvintézkedéseket a Felhasználó személyes adatainak bizalmas kezelése érdekében, a meglévő üzleti tranzakciók során az ilyen típusú információk védelmére általánosan alkalmazott eljárással összhangban.
  • 4.2.4. Az érintett Felhasználóval kapcsolatos személyes adatok blokkolását a felhasználó, illetve a személyes adatok alanyai jogainak védelmét szolgáló, a személyes adatok alanyai jogainak védelmét szolgáló kérelem vagy kérés pillanatától kezdve, az ellenőrzés időtartamára, megbízhatatlan személyes adatok esetén információ vagy illegális cselekedetek.

A felek felelőssége

  • 5.1. A webhely adminisztrációja, amely nem teljesítette kötelezettségeit, az Orosz Föderáció jogszabályaival összhangban felel a felhasználó által a személyes adatok jogellenes felhasználásával kapcsolatban felmerült veszteségekért.
  • 5.2. A bizalmas információk elvesztése vagy nyilvánosságra hozatala esetén a webhely adminisztrációja nem vállal felelősséget, ha ezek a bizalmas információk:
  • 5.2.1. Elvesztése vagy nyilvánosságra hozatala előtt közkincs lett.
  • 5.2.2. Harmadik féltől érkezett be, mielőtt azt a webhely adminisztrációja megkapta.
  • 5.2.3. A felhasználó hozzájárulásával tettek közzé.

Vitarendezés

  • 6.1. A Weboldal felhasználó és a Weboldal adminisztrátora közötti kapcsolatból felmerülő vitákban peres eljárás benyújtása előtt kötelező bejelentést benyújtani (írásbeli javaslat a vita önkéntes rendezésére).
  • 6.2. A követelés kedvezményezettje a panasz kézhezvételétől számított 30 (harminc) naptári napon belül köteles írásban értesíteni a kérelmezőt a követelés megvizsgálásának eredményéről.
  • 6.3. Ha a megállapodást nem sikerül elérni, a vitát az Orosz Föderáció jelenlegi jogszabályaival összhangban a bíróság elé kell terjeszteni.
  • 6.4. Az Orosz Föderáció jelenlegi jogszabályai vonatkoznak erre az adatvédelmi politikára, valamint a felhasználó és a webhely adminisztrációja közötti kapcsolatra.

További feltételek

  • 7.1. Az Üzemeltetőnek joga van a jelen Adatvédelmi Szabályzat megváltoztatásához a Felhasználó hozzájárulása nélkül.
  • 7.2. Az új adatvédelmi politika attól a pillanattól lép hatályba, amikor a weboldalon közzéteszi, kivéve, ha az adatvédelmi politika új kiadása másként rendelkezik.
  • 7.3.A jelen adatvédelmi politikával kapcsolatos bármilyen javaslatról vagy kérdésről e-mailben kell értesíteni (rejtett)
  • 7.4. A jelenlegi adatvédelmi politika itt található: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-politika-ofobzoroff/.
Obzoroff