GDPR Politika privatnosti web stranice obzoroff.info

Pažnja! Podaci za sve posjetitelje stranice https://obzoroff.info iz svih zemalja svijeta: Ako se želite upoznati s tim pravilima na svom jeziku, tada upotrijebite Googleov službeni prevoditelj. Tekst naših pravila i pravila o privatnosti lako se prevodi i razumljiv, čak i ako koristite automatsko strojno prevođenje.

Izjava o privatnosti obzoroff.info administracija web stranice dužna je čuvati vašu privatnost na Internetu. Mi veliku pažnju pridajemo sigurnosti podataka koje ste nam pružili. Naša se politika privatnosti temelji na Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) Europske unije.

Ova se pravila o privatnosti odnose na obzoroff.info web stranice u vlasništvu i kojima upravlja i poddomene (web stranice). („Mi“ ili „mi“) znamo da vas zanima kako se informacije o vama koriste i dijele. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju koje će vaše podatke www.obzoroff.info kada pristupite web-lokacijama i www.obzoroff.info Usluga (uključujući web stranice naših partnera), kako će se podaci koristiti i kako možete kontrolirati prikupljanje, ispravljanje i / ili brisanje sadržaja. Vaše podatke nećemo koristiti niti dijeliti s bilo kim, osim kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti. Ova se pravila o privatnosti ne primjenjuju na podatke koje prikupljamo na drugi način (uključujući izvan mreže) ili iz drugih izvora. Izrazi s velikim slovom koji nisu definirani u ovim Pravilima o privatnosti imaju značenje koje im je dato u našim Uvjetima. Upotreba podataka prikupljenih putem naših web stranica bit će ograničena na svrhe ove Politike privatnosti i naše Uvjete pružanja usluge kupcima.

GDPR Politika privatnosti web stranice obzoroff.info

Obrada kolačića

Datoteke s kolačićima koristimo za ispravan prikaz sadržaja web mjesta i radi lakšeg pregledavanja obzoroff.info, To su male datoteke koje se pohranjuju na vaš uređaj. Oni pomažu web mjestu da upamti podatke o vama, kao što su na kojem jeziku koristite web mjesto i koje ste stranice već otvorili. Ove će informacije biti korisne u sljedećem posjetu. Zahvaljujući datotekama kolačića, pregledavanje web stranica postaje mnogo prikladnije. O ovim datotekama možete saznati više u Wikipedija, Prijem i blokiranje kolačića možete sami postaviti u svom pregledniku. Nemogućnost primanja datoteka s kolačićima može ograničiti funkcionalnost web stranice.

Obrada osobnih podataka od strane drugih službi

Ova web stranica koristi internetske usluge treće strane koje obavljaju prikupljanje podataka nezavisno od nas. Takve usluge uključuju: Google Analytics. Podaci prikupljeni tim uslugama mogu se pružiti drugim službama unutar tih organizacija. Mogu koristiti podatke za personalizaciju oglašavanja u vlastitoj mreži oglašavanja. Na njihovim web stranicama možete saznati korisničke sporazume tih organizacija. Također možete odbiti njihovo prikupljanje vaših osobnih podataka. Na primjer, može se pronaći dodatak preglednika za isključivanje usluge Google Analytics ovdje, Ne prenosimo nikakve osobne podatke drugim organizacijama ili službama, koji nisu navedeni u ovim pravilima o privatnosti. Iznimno, prikupljeni podaci mogu se dostaviti na zakonit zahtjev državnih tijela, koja su ovlaštena zatražiti takve podatke.

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica obzoroff.info može sadržavati veze na druge web stranice, koje nisu pod našom kontrolom. Nismo odgovorni za sadržaj ovih web stranica. Preporučujemo da se upoznate s politikom privatnosti svake web stranice koju posjetite ako takva pravila postoje.

Informacije koje prikupljamo na vlastitu volju

  • (a) Naša usluga: Prilikom registracije za račun možemo prikupiti podatke o vama koji se mogu prepoznati kao što su vaše puno ime, telefonski broj, adresa e-pošte ili slično. Ako odlučite kupiti proizvod od nas, mi ili naši treći platni procesi prikupljat ćemo vaše podatke o plaćanju. Kada koristite www.obzoroff.info Usluga ili ako posjetite naše web stranice, možda ćemo dobiti određene informacije o vama kao što je opisano u nastavku. Međutim, možemo slati bilo koju promotivnu e-poštu; možemo vam poslati e-poštu s uslugom u vezi s vašim računom. Ako više ne želite primati ove e-poruke, možete ih isključiti otkazivanjem računa.
  • (b) Kolačići i tehnologije praćenja: Tehnologije kao što su: kolačići, signali, oznake i skripte koriste www.obzoroff.info, Ove se tehnologije mogu koristiti u analizi trendova, administraciji web lokacija, praćenju vašeg kretanja po web lokacijama i prikupljanju demografskih podataka o našoj korisničkoj bazi u cjelini. Mi koristimo kolačiće za pamćenje korisničkih postavki kao i za provjeru autentičnosti i analitiku. Korisnici mogu kontrolirati upotrebu kolačića na razini pojedinog preglednika. Ako odbijete kolačiće, i dalje možete koristiti naše web stranice, ali vaša mogućnost korištenja nekih značajki ili područja naših web lokacija može biti ograničena. Koristimo i Google Analytics, Google upravitelj oznaka. Neki ili svi ovi alati mogu se koristiti za praćenje informacija o vašem ponašanju na našoj web stranici ovisno o vašoj regiji.

Informacije koje prikupljamo o ponašanju naših kupaca

  • (a) Naša usluga. Prikupljamo podatke u ime naših kupaca koji koriste www.obzoroff.info Usluga (ugrađivanjem našeg koda na njihove web stranice) o ponašanju posjetitelja web stranica naših korisnika ili mobilnih aplikacija. Kada posjetite takve web stranice ili mobilne aplikacije, možemo primiti određene informacije o vašem ponašanju, uključujući ser aktivnosti, sadržaj stranice, klik / dodir, kretanje, pomicanje i aktivnost tipki (u nekim slučajevima).
  • (b) informacije u vezi s podacima prikupljenim za naše posjetitelje: obzoroff.info prikuplja informacije pod uputama svojih kupaca i nema izravan odnos s pojedincima čije podatke može obraditi. Ako ste klijent naših sadašnjih kupaca i više ga ne biste željeli pratiti, kontaktirajte kupca izravno. Možemo prenijeti osobne podatke tvrtkama koje nam pomažu u pružanju naše usluge. Prijenosi na treće strane pokriveni su sporazumima o uslugama s našim kupcima.
  • (c) Pristup i zadržavanje podataka kojima upravljaju naši kupci: Pojedinac koji je trenutni ili bivši www.obzoroff.info kupac koji traži pristup ili želi ispraviti, izmijeniti ili izbrisati netočne podatke trebao bi svoj upit usmjeriti na privatnost @obzoroff.info, Pojedinac koji je klijent trenutnog ili bivšeg www.obzoroff.info kupac koji traži pristup ili želi ispraviti, izmijeniti ili izbrisati netočne podatke, najprije bi trebao usmjeriti svoj upit odgovarajućem kupcu, a potom, ako ne dobije odgovor ili takav odgovor nije zadovoljavajući, treba kontaktirati privatnost @obzoroff.info.

Osobne podatke koje obrađujemo u ime naših korisnika zadržavat ćemo onoliko dugo koliko su nužne za pružanje naših usluga. www.obzoroff.info zadržavat će ove osobne podatke kao potrebne da ispune naše zakonske obveze, riješe sporove i provedu naše ugovore.

Informacije koje prikupljamo o ponašanju trećih strana

Kolačići i tehnologije praćenja: Tehnologije kao što su: kolačići, oznake i oznake i skripte koriste naši partneri, podružnice, analitičari ili davatelji usluga. Ove se tehnologije mogu koristiti u analizi trendova, administraciji web lokacija, praćenju vašeg kretanja po web lokacijama i prikupljanju demografskih podataka o našoj korisničkoj bazi u cjelini. Možemo primati izvješća koja se temelje na upotrebi tih tehnologija od strane takvih tvrtki, pojedinačno, kao i agregirano.

Kako koristimo vaše podatke

  • (a) Informacije koje prikupljamo koristimo za rad i održavanje naših web lokacija i web stranice www.obzoroff.info Služiti i odgovoriti na vaša pitanja i nedoumice. Pravni temelj je članak 6. stavak 1. Zakona o zaštiti podataka i čl. 6 (1) (f) Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).
  • (b) Ako ste dali svoj pristanak, koristimo podatke koje prikupljamo da bismo vam poslali marketinške komunikacije u našem biltenu. Pravni temelj je članak 6 (1) indijskog Zakona o zaštiti podataka i čl. 6 (1) (a) od GDPR.
  • (c) Koristimo i podatke koje prikupljamo da bismo pomogli našim kupcima u poboljšanju njihovih web-lokacija.

Kako dijelimo vaše podatke

  • (a) Osobne informacije: www.obzoroff.info neće iznajmljivati ​​ili prodavati vaše osobne podatke drugima. Osobne podatke možemo pohraniti na lokacijama izvan neposredne kontrole www.obzoroff.info (na primjer, na poslužiteljima ili bazama podataka koji se nalaze zajedno s pružateljima usluga hostinga). Sve osobne podatke koje odaberete da budu javno dostupne na našim web stranicama ili na web mjestu www.obzoroff.info Usluga, poput objavljivanja komentara na našoj web stranici, bit će dostupna i drugima. Ako uklonite podatke koje ste javno objavili sa naših web lokacija ili web stranice www.obzoroff.info Usluga, kopije mogu ostati vidljive na spremljenim i arhiviranim stranicama naših web lokacija ili web stranice www.obzoroff.info Usluga ili ako su drugi korisnici kopirali ili spremili te podatke. Našom web stranicom upravlja aplikacija treće strane koja će možda trebati da se registrirate kako biste objavili komentar. Nemamo pristup ili kontrolu informacija objavljenih na web mjestu. Ako želite ukloniti osobne podatke koji su objavljeni u odjeljku s komentarima, morat ćete se obratiti ili se prijaviti u aplikaciju treće strane. Da biste saznali kako aplikacija treće strane upotrebljava vaše podatke, pregledajte njihova pravila o privatnosti.
  • (b) Informacije koje se ne mogu osobno identificirati: Možemo dijeliti informacije koje se ne mogu osobno identificirati (poput anonimnih podataka o upotrebi, upućivanja / izlaznih stranica i URL-ova, vrsta platforme, broj klikova itd.) sa zainteresiranim trećim stranama kako bismo im pomogli da razumiju obrasci uporabe za određene www.obzoroff.info Usluge i usluge naših partnera. Naši partneri također imaju mogućnost objavljivanja rezultata za svoje web stranice na web stranici www.obzoroff.info Usluga. Takvi se rezultati sastoje isključivo od podataka koji se ne mogu osobno identificirati. Ako odlučite objaviti takve rezultate na www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto (na primjer, u našoj galeriji rezultata) razumijete i slažete se da će te informacije, zajedno sa svim osobnim podacima koje odlučite učiniti dostupnima u vezi s takvim podacima, biti javno dostupne. Objavljivanjem rezultata na www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto, prihvaćate da ste stekli sve potrebne suglasnosti za objavljivanje takvih podataka i da time nećete kršiti nijedan zakon. Ako uklonite podatke koje ste javno objavili na web stranici www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto, kopije mogu ostati vidljive na spremljenim i arhiviranim stranicama web stranice www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto ili ako su drugi korisnici kopirali ili spremili te podatke. Informacije koje se ne mogu osobno identificirati mogu se pohraniti u nedogled.
  • (c) Slučajevi gdje smo potrebni za dijeljenje vaših podataka: www.obzoroff.info objavit će vaše podatke tamo gdje to zahtijeva zakon, ako su predmetom pravnog postupka ili ako razumno vjerujemo da je takva radnja potrebna (a) u skladu sa zakonom i razumnim zahtjevima za provođenje zakona; (b) provoditi naše Uvjete pružanja usluge ili zaštititi sigurnost ili integritet naše Usluge; i / ili (c) ostvarivanja ili zaštite prava, imovine ili osobne sigurnosti www.obzoroff.info, našim korisnicima ili drugima.
  • (d) Što se događa u slučaju promjene kontrole: Možemo kupiti ili prodati / prodati / prenijeti tvrtku (uključujući bilo koje dionice u društvu), ili bilo koju kombinaciju proizvoda, usluga, imovine i / ili poduzeća. Vaše informacije poput imena kupaca i adrese e-pošte, te drugih korisničkih podataka vezanih za www.obzoroff.info Usluga može biti među jedinicama koje se prodaju ili na drugi način prenose u ove vrste transakcija. Takve podatke također možemo prodati, dodijeliti ili na drugi način prenijeti tijekom korporativnih degradacija, spajanja, akvizicija, stečaja, raspuštanja, reorganizacija, likvidacija, sličnih transakcija ili postupaka koji uključuju sve ili dio tvrtke. Bit ćete obaviješteni putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti na našoj web stranici o svim promjenama vlasništva ili upotrebe vaših osobnih podataka, kao i o svim odlukama koje imate u vezi s vašim osobnim podacima.
  1. Kako štitimo vaše podatke. Web stranica www.obzoroff.info bavi se zaštitom vaše privatnosti i podataka, ali ne možemo jamčiti ili jamčiti sigurnost bilo kakvih podataka koje odašiljete www.obzoroff.info ili jamčiti da će Vaši podaci na www.obzoroff.info Usluzi se ne može pristupiti, otkriti, izmijeniti ili uništiti kršenjem bilo kojeg fizičkog, tehničkog ili menadžerskog jamstva naše norme. Kada unesete osjetljive podatke (kao što su vjerodajnice za prijavu) u naš obrazac za registraciju ili narudžbu, šifriramo te podatke pomoću tawk.to chat kolačića i google analytics. Ipak, nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili elektronička pohrana nije 100% sigurna. Stoga ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost. Ako imate bilo kakvih pitanja o sigurnosti na našoj web stranici, možete nas kontaktirati na privatnost @obzoroff.info, Za kupnju usluga koristimo vanjsku platformu za pomoć i tvrtku za obradu kreditnih kartica. Te tvrtke ne zadržavaju, dijele, ne pohranjuju niti koriste osobne podatke za bilo koje druge svrhe.
  2. Pregledajte našu posvećenu stranicu da biste saznali više o našem pristupu GDPR.
  3. Ugrožavanje osobnih podataka. U slučaju da se osobni podaci ugroze kao kršenje sigurnosti, www.obzoroff.info odmah ćemo obavijestiti naše kupce u skladu s primjenjivim zakonom.
  4. Vaš izbor u vezi s vašim podacima. Za trenutni www.obzoroff.info kupci, možete pregledati, ispraviti, ažurirati ili izbrisati netočnosti podataka o vama koji www.obzoroff.info čuva datoteku prijavom na svoj račun radi ažuriranja zaporke i podataka o naplati. Naizmjence (za subjekte podataka koje prati www.obzoroff.info i bivši www.obzoroff.info kupci), možete nam se obratiti izravno na privatnost @obzoroff.info, Vaš zahtjev ćemo uvažiti u roku od nekoliko sati i odmah ćemo ga riješiti. Ako želite isključiti praćenje putem www.obzoroff.infosoftvera za analitiku, to možete učiniti na https: // www.obzoroff.info, Zakon o zaštiti podataka pruža vam niz prava u vezi s našom obradom vaših osobnih podataka. S tim u vezi, imate pravo tražiti da ispravimo ili obrišemo osobne podatke ili ograničimo obradu vaših osobnih podataka, ako smatrate da su netočni. Nadalje, imate pravni prigovor protiv obrade koja se temelji na našim legitimnim interesima. Mi smo dužni procijeniti i postupiti po vašem zahtjevu. Uz to, imate i pravo na prenosivost podataka ako bi ona postala relevantna. Imate pravo podnijeti žalbu vašem lokalnom nadzornom tijelu.

Naše zadržavanje vaših osobnih podataka

  • (a) Ako imate račun na www.obzoroff.info, čuvat ćemo vaše podatke sve dok je vaš račun aktivan ili prema potrebi za pružanje usluga. Vaše ćemo podatke zadržavati i koristiti ih prema potrebi u skladu s našim zakonskim obvezama, rješavati sporove i provoditi naše ugovore.
  • (b) Ako ste posjetitelj web stranice www.obzoroff.info Web stranice zadržavat ćemo vaše podatke onoliko dugo koliko je potrebno, ali ne duže od jedne (1) godine nakon vašeg posljednjeg posjeta našim web lokacijama.
  1. Dječja privatnost. Zaštita privatnosti male djece osobito je važna. Iz tog razloga www.obzoroff.info ne svjesno prikuplja i ne traži osobne podatke od osoba mlađih od 13. U slučaju da saznamo da smo prikupili osobne podatke od djece mlađe od 13, te ćemo podatke izbrisati što je brže moguće. Ako vjerujete da bismo mogli imati bilo kakve podatke o ili o nekom djetetu pod 13-om, obratite nam se na privatnost @obzoroff.info.
  2. Postupci obavijesti. Naše je pravilo da vam šaljemo obavijesti, bilo da su takve obavijesti propisane zakonom ili su marketinške ili druge svrhe povezane s poslovanjem, putem e-pošte, pismene obavijesti ili obavijesti na papiru ili putem vidljivog objavljivanja takve obavijesti na Usluzi, kako to utvrdi www.obzoroff.info prema vlastitom nahođenju. Pridržavamo pravo određivanja oblika i načina davanja obavijesti, pod uvjetom da se isključite iz određenih načina obavijesti kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.
  3. Poveznice na druge web stranice. Nismo odgovorni za postupke korištene na web stranicama ili uslugama povezanim sa ili sa www.obzoroff.info Usluga ili web mjesta, uključujući informacije ili sadržaje koji se nalaze na njima. Imajte na umu da kada koristite vezu za prelazak s web stranice www.obzoroff.info Usluga ili web lokacije na drugoj web lokaciji ili usluzi, naša se pravila o privatnosti ne primjenjuju na web stranice ili usluge trećih strana. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojem web mjestu ili usluzi treće strane, uključujući one koji imaju vezu ili oglas na našoj web stranici, podliježu vlastitim pravilima i pravilima te treće strane.
  4. Dodaci za društvene medije: Naša web stranica uključuje značajke društvenih medija, poput gumba Facebook Like i drugih widgeta, koje se prikazuju na našoj web stranici. Ove značajke mogu prikupljati vašu IP adresu i koju stranicu posjećujete na našoj web stranici, a mogu postaviti kolačić da bi ova funkcija mogla pravilno funkcionirati. Značajke i widgete društvenih medija ugošćuje ili treća strana ili se izravno nalaze na našoj web stranici. Vaše interakcije s ovim značajkama upravljaju politikom privatnosti organizacije koja ga pruža.
  5. Promjene naše politike o privatnosti. Sve promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kad se objave na ovoj stranici. Kad materijalno promijenimo pravila, obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti na našoj web stranici, prije nego što promjena stupi na snagu i ažuriramo 'datum stupanja na snagu' na vrhu ove stranice.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, postupcima ove web stranice ili odnosima s ovim web mjestima, molimo kontaktirajte nas na psyleads@gmail.com ili koristite kontakt obrazac. Ova Pravila o privatnosti za osobne podatke korisnika i čitatelja preglednika (u daljnjem tekstu: Pravila o privatnosti) primjenjuju se na sve podatke objavljene na web mjestu na Internetu na: https://obzoroff.info (u daljnjem tekstu: Web stranica) koju korisnici i administracija mogu dobiti o Korisniku tijekom njegove upotrebe (uključujući osobne podatke prilikom registracije korisnika na web mjestu, podatke ostavljene u komentarima na članke poslane putem e- putem pošte ili putem obrasca za povratne informacije).

Korištenje bilo kakvih podataka objavljenih na Site Reviewoff znači bezuvjetno prihvaćanje Korisnika s ovim Pravilima i uvjetima obrade njegovih osobnih podataka navedenih u njemu; u slučaju neslaganja s ovim uvjetima, Korisnik se mora suzdržati od korištenja objavljenih podataka i web stranice u cjelini.

Pri kopiranju sadržaja (teksta, slika, video zapisa i sl.) Na bilo koju drugu web lokaciju, društvenu mrežu, osobni blog i drugi vanjski resurs na Internetu, korisnik mora pružiti vezu do izvora: https://obzoroff.info

Generalni provisionPravila o privatnosti

  • 1.1. U okviru ovih Pravila, osobni podaci korisnika znače:
  • 1.1.1. Sve osobne podatke koje Korisnik pruža o sebi u procesu korištenja Stranice, uključujući osobne podatke Korisnika. Potrebni za pružanjem informacija na poseban su način označeni u označenim poljima. Ostale podatke Korisnik pruža po vlastitom nahođenju.
  • 1.1.2. Podaci koji se automatski prenose Upravi web stranice tijekom njegove upotrebe pomoću softvera instaliranog na Korisnikovom uređaju, uključujući IP adresu, podatke o kolačićima, podatke o korisničkom pregledniku (ili drugom programu koji pruža pristup uslugama), tehničke karakteristike oprema i softver koji koristi Korisnik, datum i vrijeme pristupa uslugama, adrese traženih stranica i ostale slične informacije.
  • 1.2. Ova se pravila o privatnosti odnose samo na web stranice https://obzoroff.info i ogledala s prefiksom "www". Web mjesto ne kontrolira i nije odgovorno za web stranice trećih strana do kojih korisnik može slijediti veze dostupne na web stranicama https://obzoroff.info.
  • 1.3. Operator osobnih podataka u smislu ove Politike je Međunarodni časopis o medicinskim podacima Obzoroff Info

Svrha obrade Osobnih podataka naših korisnika

  • 2.1. Web lokacija prikuplja i pohranjuje samo one osobne podatke potrebne za pružanje odgovora na pitanja čitatelja Stranke, komentara korisnika na publikacije Obzoroffoff Journal ili izvršenje ugovora i ugovora s Korisnikom, osim kada zakon predviđa obvezno pohranjivanje osobnih podataka u razdoblju određenoj zakonom.
  • 2.2. Osobne podatke ovog web mjesta web stranica obrađuje u sljedeće svrhe:
  • 2.2.1. Uspostavljanje povratnih informacija s korisnikom, uključujući slanje obavijesti, upita u vezi s korištenjem web mjesta, pružanje usluga vezanih za savjetovanje, obradu zahtjeva i zahtjeva od strane korisnika.
  • 2.2.2. Potvrda točnosti i potpunosti osobnih podataka koje je pružio Korisnik.
  • 2.2.3. Pružanje korisniku učinkovite informacije i tehničke podrške u slučaju problema povezanih s korištenjem web mjesta.

Uvjeti obrade osobnih podataka korisnika i njihovog prijenosa trećim stranama

  • 3.1. U pogledu osobnih podataka Korisnika čuva se njegova povjerljivost, osim u slučajevima kada Korisnik dobrovoljno daje podatke o sebi radi općeg pristupa neograničenom krugu osoba. Tijekom korištenja pojedinih usluga, korisnik se slaže da određeni dio njegovih osobnih podataka postaje javno dostupan.
  • 3.2. Operator ima pravo prenijeti osobne podatke Korisnika trećim osobama u sljedećim slučajevima:
  • 3.2.1.Korisnik je pristao na takve radnje.
  • 3.2.2. Prijenos je nužan da Korisnik koristi određenu uslugu ili za izvršenje određenog ugovora ili ugovora s Korisnikom.
  • 3.2.3. Prijenos osigurava ruski, međunarodni ili drugi primjenjivi zakon u okviru zakonom određenog postupka.
  • 3.3. Obrada Korisnikovih osobnih podataka vrši se bez vremenskog ograničenja na bilo koji pravni način, uključujući u informacijskim sustavima osobnih podataka pomoću alata za automatizaciju ili bez korištenja takvih alata. Obrada osobnih podataka korisnika provodi se u skladu s Federalnim zakonom 27.07.2006 br. 152-FL "O osobnim podacima" i profesionalacvisions Federalnog zakona 07.02.2017 br. 13-FL.
  • 3.4. Operator poduzima potrebne organizacijske i tehničke mjere kako bi zaštitio osobne podatke Korisnika od nezakonitog ili slučajnog pristupa, uništavanja, izmjena, blokiranja, kopiranja, distribucije, kao i od drugih nezakonitih radnji trećih strana.

Obveze stranaka

  • 4.1. Korisnik od Obzoroff web lokacija mora:
  • 4.1.1. Navedite podatke o osobnim podacima potrebnim za upotrebu web stranice.
  • 4.1.2. Ažurirajte, dopunite pružene podatke o osobnim podacima u slučaju promjene tih podataka.
  • 4.2. Operator mora.
  • 4.2.1. Koristite informacije dobivene isključivo u svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti.
  • 4.2.2. Osigurati povjerljivost povjerljivih podataka, a ne otkrivati ​​bez prethodnog pismenog odobrenja Korisnika i ne prodavati, razmjenjivati, objavljivati ​​ili na drugi način objavljivati ​​osobne podatke Korisnika, osim kako je predviđeno u ovim Pravilima o privatnosti.
  • 4.2.3. Poduzmite mjere opreza za zaštitu povjerljivosti osobnih podataka korisnika u skladu s postupkom koji se obično koristi za zaštitu ove vrste podataka u postojećim poslovnim transakcijama.
  • 4.2.4. Izvršite blokiranje privatnih podataka koji se odnose na relevantnog Korisnika od trenutka zahtjeva ili zahtjeva Korisnika ili njegovog zakonskog predstavnika ili ovlaštenog tijela za zaštitu prava subjekata osobnih podataka u razdoblju provjere u slučaju nepouzdanog osobnog informacije ili nezakonite radnje.

Odgovornost stranaka

  • 5.1. Uprava web stranice koja nije ispunila svoje obveze odgovorna je za gubitke nastale od strane korisnika u vezi s nezakonitom uporabom osobnih podataka, u skladu sa zakonodavstvom Ruske Federacije.
  • 5.2. U slučaju gubitka ili otkrivanja povjerljivih podataka, Uprava web mjesta nije odgovorna ako su ti povjerljivi podaci:
  • 5.2.1. Postala je javna domena prije gubitka ili objavljivanja.
  • 5.2.2. Primljeno je od treće strane prije nego što ga je primila Uprava web mjesta.
  • 5.2.3. Objavljeno je uz pristanak Korisnika.

Rješavanje sporova

  • 6.1. Prije podnošenja tužbe u sporovima koji proizlaze iz odnosa između korisnika web stranice i uprave web stranice, obvezno je podnijeti zahtjev (pisani prijedlog za dobrovoljno rješenje spora).
  • 6.2. Primatelj zahtjeva u roku od 30 (trideset) kalendarskih dana od dana primitka žalbe pismenim putem obavijestit će podnositelja zahtjeva o rezultatima razmatranja zahtjeva.
  • 6.3. Ako se dogovor ne postigne, spor će se predati sudu u skladu s važećim zakonodavstvom Ruske Federacije.
  • 6.4. Važeće zakonodavstvo Ruske Federacije odnosi se na ovu Politiku privatnosti i na odnos između korisnika i administracije web mjesta.

Dodatni uvjeti

  • 7.1. Operator ima pravo izmjene ovih Pravila o privatnosti bez pristanka Korisnika.
  • 7.2. Nova Pravila o privatnosti stupaju na snagu od trenutka kada su objavljena na internetskoj stranici, ako drugačijim izdanjem Pravila o privatnosti nije drugačije određeno.
  • 7.3.Svake prijedloge ili pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti trebate prijaviti e-poštom (skriveno)
  • 7.4. Trenutačna pravila o privatnosti nalaze se na: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-politika-ofobzoroff/.
Obzoroff