GDPR Politika privatnosti web stranice obzoroff.info

Pažnja! Informacije za sve posjetitelje web mjesta https://obzoroff.info iz svih zemalja svijeta: Ako se želite upoznati s tim pravilima na svom jeziku, tada upotrijebite Googleov službeni prevoditelj. Tekst naših pravila i pravila o privatnosti lako se prevodi i razumljiv, čak i ako koristite automatsko strojno prevođenje.

Izjava o privatnosti obzoroff.info administracija web stranice dužna je čuvati vašu privatnost na Internetu. Mi veliku pažnju pridajemo sigurnosti podataka koje ste nam pružili. Naša se politika privatnosti temelji na Opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) Europske unije.

Ova se pravila o privatnosti odnose na obzoroff.info web stranice u vlasništvu i kojima upravlja i poddomene (web stranice). („Mi“ ili „mi“) znamo da vas zanima kako se informacije o vama koriste i dijele. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju koje će vaše podatke www.obzoroff.info kada pristupite web-lokacijama i www.obzoroff.info Usluga (uključujući web stranice naših partnera), kako će se podaci koristiti i kako možete kontrolirati prikupljanje, ispravljanje i / ili brisanje sadržaja. Vaše podatke nećemo koristiti niti dijeliti s bilo kim, osim kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti. Ova se pravila o privatnosti ne primjenjuju na podatke koje prikupljamo na drugi način (uključujući izvan mreže) ili iz drugih izvora. Izrazi s velikim slovom koji nisu definirani u ovim Pravilima o privatnosti imaju značenje koje im je dato u našim Uvjetima. Upotreba podataka prikupljenih putem naših web stranica bit će ograničena na svrhe ove Politike privatnosti i naše Uvjete pružanja usluge kupcima.

GDPR Politika privatnosti web stranice obzoroff.info

Cookies obrada

Datoteke s kolačićima koristimo za ispravan prikaz sadržaja web mjesta i radi lakšeg pregledavanja obzoroff.info, To su male datoteke koje se pohranjuju na vaš uređaj. Oni pomažu web mjestu da upamti podatke o vama, kao što su na kojem jeziku koristite web mjesto i koje ste stranice već otvorili. Ove će informacije biti korisne u sljedećem posjetu. Zahvaljujući datotekama kolačića, pregledavanje web stranica postaje mnogo prikladnije. O ovim datotekama možete saznati više u Wikipedija... Možete postaviti cookies prijem i blokiranje u svom pregledniku sami. Nemogućnost primanja datoteka kolačića može ograničiti funkcionalnost web stranice.

Obrada osobnih podataka od strane drugih službi

Ova web stranica koristi internetske usluge treće strane koje obavljaju prikupljanje podataka nezavisno od nas. Takve usluge uključuju: Google Analytics. Podaci prikupljeni tim uslugama mogu se pružiti drugim službama unutar tih organizacija. Mogu koristiti podatke za personalizaciju oglašavanja u vlastitoj mreži oglašavanja. Na njihovim web stranicama možete saznati korisničke sporazume tih organizacija. Također možete odbiti njihovo prikupljanje vaših osobnih podataka. Na primjer, može se pronaći dodatak preglednika za isključivanje usluge Google Analytics ovdje, Ne prenosimo nikakve osobne podatke drugim organizacijama ili službama, koji nisu navedeni u ovim pravilima o privatnosti. Iznimno, prikupljeni podaci mogu se dostaviti na zakonit zahtjev državnih tijela, koja su ovlaštena zatražiti takve podatke.

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica obzoroff.info može sadržavati veze na druge web stranice, koje nisu pod našom kontrolom. Nismo odgovorni za sadržaj ovih web stranica. Preporučujemo da se upoznate s politikom privatnosti svake web stranice koju posjetite ako takva pravila postoje.

Informacije koje prikupljamo na vlastitu volju

  • (a) Naša usluga: Prilikom registracije za račun možemo prikupiti podatke o vama koji se mogu prepoznati kao što su vaše puno ime, telefonski broj, adresa e-pošte ili slično. Ako odlučite kupiti proizvod od nas, mi ili naši treći platni procesi prikupljat ćemo vaše podatke o plaćanju. Kada koristite www.obzoroff.info Usluga ili ako posjetite naše web stranice, možda ćemo dobiti određene informacije o vama kao što je opisano u nastavku. Međutim, možemo slati bilo koju promotivnu e-poštu; možemo vam poslati e-poštu s uslugom u vezi s vašim računom. Ako više ne želite primati ove e-poruke, možete ih isključiti otkazivanjem računa.
  • (B) Cookies i tehnologije praćenja: Tehnologije kao što su: kolačići, svjetionici, oznake i skripte koristi www.obzoroff.info... Te se tehnologije mogu koristiti za analizu trendova, administriranje web lokacija, praćenje vašeg kretanja oko web mjesta i za prikupljanje demografskih podataka o našoj korisničkoj bazi u cjelini. Koristimo cookies za pamćenje korisničkih postavki, kao i za provjeru autentičnosti i analitiku. Korisnici mogu kontrolirati upotrebu cookies na razini pojedinačnog preglednika. Ako odbijete kolačiće, i dalje ćete moći koristiti naša Web mjesta, ali vaša mogućnost korištenja nekih značajki ili područja naših Web mjesta može biti ograničena. Također koristimo Google Analytics, Google upravitelj oznaka. Neki ili svi ovi alati mogu se koristiti za praćenje podataka o vašem ponašanju na našoj web stranici, ovisno o vašoj regiji.

Informacije koje prikupljamo o ponašanju naših kupaca

  • (a) Naša usluga. Prikupljamo podatke u ime naših kupaca koji koriste www.obzoroff.info Usluga (ugrađivanjem našeg koda na njihove web stranice) o ponašanju posjetitelja web stranica ili mobilnih aplikacija naših kupaca. Kada posjetite takve web stranice ili mobilne aplikacije, možemo primiti određene informacije o vašem ponašanju, uključujući aktivnost ser, sadržaj stranice, klik / dodir, kretanje, pomicanje i pritiskanje tipki (u nekim slučajevima).
  • (b) informacije u vezi s podacima prikupljenim za naše posjetitelje: obzoroff.info prikuplja informacije pod uputama svojih kupaca i nema izravan odnos s pojedincima čije podatke može obraditi. Ako ste klijent naših sadašnjih kupaca i više ga ne biste željeli pratiti, kontaktirajte kupca izravno. Možemo prenijeti osobne podatke tvrtkama koje nam pomažu u pružanju naše usluge. Prijenosi na treće strane pokriveni su sporazumima o uslugama s našim kupcima.
  • (c) Pristup i zadržavanje podataka kojima upravljaju naši kupci: Pojedinac koji je trenutni ili bivši www.obzoroff.info kupac koji traži pristup ili želi ispraviti, izmijeniti ili izbrisati netočne podatke treba uputiti svoj upit na podršku @obzoroff.info, Pojedinac koji je klijent trenutnog ili bivšeg www.obzoroff.info kupac koji traži pristup ili želi ispraviti, izmijeniti ili izbrisati netočne podatke, prvo treba uputiti svoj upit odgovarajućem kupcu, a zatim, ako se ne dobije odgovor ili takav odgovor nije zadovoljavajući, treba kontaktirati podršku @obzoroff.info.

Osobne podatke koje obrađujemo u ime naših korisnika zadržavat ćemo onoliko dugo koliko su nužne za pružanje naših usluga. www.obzoroff.info zadržavat će ove osobne podatke kao potrebne da ispune naše zakonske obveze, riješe sporove i provedu naše ugovore.

Informacije koje prikupljamo o ponašanju trećih strana

Cookies I tehnologije praćenja: Tehnologije kao što su kolačići, svjetionici, oznake i skripte koriste naši partneri, podružnice, analitičari ili pružatelji usluga. Te se tehnologije mogu koristiti za analizu trendova, administriranje web lokacija, praćenje vašeg kretanja oko web mjesta i za prikupljanje demografskih podataka o našoj korisničkoj bazi u cjelini. Možemo primati izvješća temeljena na korištenju tih tehnologija od strane takvih tvrtki na pojedinačnoj, ali i agregiranoj osnovi.

Kako koristimo vaše podatke

  • (a) Informacije koje prikupljamo koristimo za rad i održavanje naših web lokacija i web stranice www.obzoroff.info Služiti i odgovoriti na vaša pitanja i nedoumice. Pravni temelj je članak 6. stavak 1. Zakona o zaštiti podataka i čl. 6 (1) (f) Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).
  • (b) Ako ste dali svoj pristanak, koristimo podatke koje prikupljamo da bismo vam poslali marketinške komunikacije u našem biltenu. Pravni temelj je članak 6 (1) indijskog Zakona o zaštiti podataka i čl. 6 (1) (a) od GDPR.
  • (c) Koristimo i podatke koje prikupljamo da bismo pomogli našim kupcima u poboljšanju njihovih web-lokacija.

Kako dijelimo vaše podatke

  • (a) Osobne informacije: www.obzoroff.info neće iznajmljivati ​​ili prodavati vaše osobne podatke drugima. Osobne podatke možemo pohraniti na lokacijama izvan neposredne kontrole www.obzoroff.info (na primjer, na poslužiteljima ili bazama podataka koji se nalaze zajedno s pružateljima usluga hostinga). Sve osobne podatke koje odaberete da budu javno dostupne na našim web stranicama ili na web mjestu www.obzoroff.info Usluga, poput objavljivanja komentara na našoj web stranici, bit će dostupna i drugima. Ako uklonite podatke koje ste javno objavili sa naših web lokacija ili web stranice www.obzoroff.info Usluga, kopije mogu ostati vidljive na spremljenim i arhiviranim stranicama naših web lokacija ili web stranice www.obzoroff.info Usluga ili ako su drugi korisnici kopirali ili spremili te podatke. Našom web stranicom upravlja aplikacija treće strane koja će možda trebati da se registrirate kako biste objavili komentar. Nemamo pristup ili kontrolu informacija objavljenih na web mjestu. Ako želite ukloniti osobne podatke koji su objavljeni u odjeljku s komentarima, morat ćete se obratiti ili se prijaviti u aplikaciju treće strane. Da biste saznali kako aplikacija treće strane upotrebljava vaše podatke, pregledajte njihova pravila o privatnosti.
  • (b) Informacije koje se ne mogu osobno identificirati: Možemo dijeliti informacije koje se ne mogu osobno identificirati (poput anonimnih podataka o upotrebi, upućivanja / izlaznih stranica i URL-ova, vrsta platforme, broj klikova itd.) sa zainteresiranim trećim stranama kako bismo im pomogli da razumiju obrasci uporabe za određene www.obzoroff.info Usluge i usluge naših partnera. Naši partneri također imaju mogućnost objavljivanja rezultata za svoje web stranice na web stranici www.obzoroff.info Usluga. Takvi se rezultati sastoje isključivo od podataka koji se ne mogu osobno identificirati. Ako odlučite objaviti takve rezultate na www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto (na primjer, u našoj galeriji rezultata) razumijete i slažete se da će te informacije, zajedno sa svim osobnim podacima koje odlučite učiniti dostupnima u vezi s takvim podacima, biti javno dostupne. Objavljivanjem rezultata na www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto, prihvaćate da ste stekli sve potrebne suglasnosti za objavljivanje takvih podataka i da time nećete kršiti nijedan zakon. Ako uklonite podatke koje ste javno objavili na web stranici www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto, kopije mogu ostati vidljive na spremljenim i arhiviranim stranicama web stranice www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto ili ako su drugi korisnici kopirali ili spremili te podatke. Informacije koje se ne mogu osobno identificirati mogu se pohraniti u nedogled.
  • (c) Slučajevi gdje smo potrebni za dijeljenje vaših podataka: www.obzoroff.info objavit će vaše podatke tamo gdje to zahtijeva zakon, ako su predmetom pravnog postupka ili ako razumno vjerujemo da je takva radnja potrebna (a) u skladu sa zakonom i razumnim zahtjevima za provođenje zakona; (b) provoditi naše Uvjete pružanja usluge ili zaštititi sigurnost ili integritet naše Usluge; i / ili (c) ostvarivanja ili zaštite prava, imovine ili osobne sigurnosti www.obzoroff.info, našim korisnicima ili drugima.
  • (d) Što se događa u slučaju promjene kontrole: Možemo kupiti ili prodati / prodati / prenijeti tvrtku (uključujući bilo kakveares u tvrtki) ili bilo koja kombinacija njegovih proizvoda, usluga, imovine i / ili poduzeća. Vaši podaci kao što su imena kupaca i adrese e-pošte, te drugi podaci o korisnicima koji se odnose na www.obzoroff.info Usluga može biti među jedinicama koje se prodaju ili na drugi način prenose u ove vrste transakcija. Takve podatke također možemo prodati, dodijeliti ili na drugi način prenijeti tijekom korporativnih degradacija, spajanja, akvizicija, stečaja, raspuštanja, reorganizacija, likvidacija, sličnih transakcija ili postupaka koji uključuju sve ili dio tvrtke. Bit ćete obaviješteni putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti na našoj web stranici o svim promjenama vlasništva ili upotrebe vaših osobnih podataka, kao i o svim odlukama koje imate u vezi s vašim osobnim podacima.
  1. Kako štitimo vaše podatke. Web stranica www.obzoroff.info bavi se zaštitom vaše privatnosti i podataka, ali ne možemo jamčiti ili jamčiti sigurnost bilo kakvih podataka koje odašiljete www.obzoroff.info ili jamčiti da će Vaši podaci na www.obzoroff.info Usluzi se ne može pristupiti, otkriti, izmijeniti ili uništiti kršenjem bilo koje naše industrijske standardne fizičke, tehničke ili upravljačke zaštite. Kada unesete osjetljive podatke (poput prijavnih vjerodajnica) u naše obrasce za registraciju ili narudžbu, šifriramo te podatke pomoću chata tawk.to chat cookies i google analitika. Međutim, nijedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničke pohrane nije 100% siguran. Stoga ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost. Ako imate bilo kakvih pitanja o sigurnosti na našoj web stranici, možete nas kontaktirati na support @obzoroff.info, Za kupnju usluga koristimo vanjsku platformu za pomoć i tvrtku za obradu kreditnih kartica. Te tvrtke ne zadržavaju, dijele, ne pohranjuju niti koriste osobne podatke za bilo koje druge svrhe.
  2. Pregledajte našu posvećenu stranicu da biste saznali više o našem pristupu GDPR.
  3. Ugrožavanje osobnih podataka. U slučaju da se osobni podaci ugroze kao kršenje sigurnosti, www.obzoroff.info odmah ćemo obavijestiti naše kupce u skladu s primjenjivim zakonom.
  4. Vaš izbor u vezi s vašim podacima. Za trenutni www.obzoroff.info kupci, možete pregledati, ispraviti, ažurirati ili izbrisati netočnosti podataka o vama koji www.obzoroff.info čuva datoteku prijavom na svoj račun radi ažuriranja zaporke i podataka o naplati. Naizmjence (za subjekte podataka koje prati www.obzoroff.info i bivši www.obzoroff.info kupci), možete nas kontaktirati izravno na support @obzoroff.info, Vaš zahtjev ćemo uvažiti u roku od nekoliko sati i odmah ćemo ga riješiti. Ako želite isključiti praćenje putem www.obzoroff.infoanalitički softver, to možete učiniti na https: // www.obzoroff.info/. Zakon o zaštiti podataka daje vam niz prava u vezi s našom obradom vaših osobnih podataka. S tim u vezi, imate pravo zatražiti da ispravimo ili izbrišemo osobne podatke ili ograničimo obradu vaših osobnih podataka, ako mislite da su netočni. Nadalje, imate pravo na pravnu osnovu protiviti se obradi na temelju naših legitimnih interesa. Mi smo dužni procijeniti i postupiti prema vašem zahtjevu. Uz to, također imate pravo na prijenos podataka ako to postane relevantno. Imate pravo podnijeti žalbu lokalnom nadzornom tijelu.

Naše zadržavanje vaših osobnih podataka

  • (a) Ako imate račun na www.obzoroff.info, čuvat ćemo vaše podatke sve dok je vaš račun aktivan ili prema potrebi za pružanje usluga. Vaše ćemo podatke zadržavati i koristiti ih prema potrebi u skladu s našim zakonskim obvezama, rješavati sporove i provoditi naše ugovore.
  • (b) Ako ste posjetitelj web stranice www.obzoroff.info Web stranice zadržavat ćemo vaše podatke onoliko dugo koliko je potrebno, ali ne duže od jedne (1) godine nakon vašeg posljednjeg posjeta našim web lokacijama.
  1. Dječja privatnost. Zaštita privatnosti male djece osobito je važna. Iz tog razloga www.obzoroff.info ne prikuplja niti prikuplja osobne podatke od osoba mlađih od 13 godina. U slučaju da saznamo da smo prikupili osobne podatke od djeteta mlađeg od 13 godina, izbrisat ćemo te podatke što je brže moguće. Ako vjerujete da bismo mogli imati bilo kakve informacije od djeteta mlađeg od 13 godina ili o njemu, kontaktirajte nas na support @obzoroff.info.
  2. Postupci obavijesti. Naše je pravilo da vam šaljemo obavijesti, bilo da su takve obavijesti propisane zakonom ili su marketinške ili druge svrhe povezane s poslovanjem, putem e-pošte, pismene obavijesti ili obavijesti na papiru ili putem vidljivog objavljivanja takve obavijesti na Usluzi, kako to utvrdi www.obzoroff.info prema vlastitom nahođenju. Pridržavamo pravo određivanja oblika i načina davanja obavijesti, pod uvjetom da se isključite iz određenih načina obavijesti kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.
  3. Poveznice na druge web stranice. Nismo odgovorni za postupke korištene na web stranicama ili uslugama povezanim sa ili sa www.obzoroff.info Usluga ili web mjesta, uključujući informacije ili sadržaje koji se nalaze na njima. Imajte na umu da kada koristite vezu za prelazak s web stranice www.obzoroff.info Usluga ili web lokacije na drugoj web lokaciji ili usluzi, naša se pravila o privatnosti ne primjenjuju na web stranice ili usluge trećih strana. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojem web mjestu ili usluzi treće strane, uključujući one koji imaju vezu ili oglas na našoj web stranici, podliježu vlastitim pravilima i pravilima te treće strane.
  4. Dodaci za društvene medije: Naša web stranica uključuje značajke društvenih medija, poput gumba Facebook Like i drugih widgeta, koje se prikazuju na našoj web stranici. Ove značajke mogu prikupljati vašu IP adresu i koju stranicu posjećujete na našoj web stranici, a mogu postaviti kolačić da bi ova funkcija mogla pravilno funkcionirati. Značajke i widgete društvenih medija ugošćuje ili treća strana ili se izravno nalaze na našoj web stranici. Vaše interakcije s ovim značajkama upravljaju politikom privatnosti organizacije koja ga pruža.
  5. Promjene naše politike o privatnosti. Sve promjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kad se objave na ovoj stranici. Kad materijalno promijenimo pravila, obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknute obavijesti na našoj web stranici, prije nego što promjena stupi na snagu i ažuriramo 'datum stupanja na snagu' na vrhu ove stranice.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti, praksama na ovom web mjestu ili u vezi s ovim web mjestom, kontaktirajte nas na support @obzoroff.info ili koristite obrazac za kontakt. Ova Pravila o privatnosti za osobne podatke korisnika i čitatelja preglednika (u daljnjem tekstu Pravila o privatnosti) primjenjuju se na sve podatke objavljene na web mjestu na Internetu na: https://obzoroff.info (u daljnjem tekstu: Web stranica) koju korisnici i administracija mogu dobiti o Korisniku tijekom njegove upotrebe (uključujući osobne podatke prilikom registracije korisnika na web mjestu, podatke ostavljene u komentarima na članke poslane putem e- putem pošte ili putem obrasca za povratne informacije).

Korištenje bilo kakvih podataka objavljenih na Site Reviewoff znači bezuvjetno prihvaćanje Korisnika s ovim Pravilima i uvjetima obrade njegovih osobnih podataka navedenih u njemu; u slučaju neslaganja s ovim uvjetima, Korisnik se mora suzdržati od korištenja objavljenih podataka i web stranice u cjelini.

Prilikom kopiranja sadržaja (teksta, slika, videozapisa i tako dalje) na bilo koju drugu stranicu, društvenu mrežu, osobni blog i drugi vanjski resurs na Internetu, Korisnik mora dati vezu do izvora: https://obzoroff.info

Generalni provisionPravila o privatnosti

  • 1.1. U okviru ovih Pravila, osobni podaci korisnika znače:
  • 1.1.1. Sve osobne podatke koje Korisnik pruža o sebi u procesu korištenja Stranice, uključujući osobne podatke Korisnika. Potrebni za pružanjem informacija na poseban su način označeni u označenim poljima. Ostale podatke Korisnik pruža po vlastitom nahođenju.
  • 1.1.2. Podaci koji se automatski prenose Upravi web stranice tijekom njegove upotrebe pomoću softvera instaliranog na Korisnikovom uređaju, uključujući IP adresu, podatke o kolačićima, podatke o korisničkom pregledniku (ili drugom programu koji pruža pristup uslugama), tehničke karakteristike oprema i softver koji koristi Korisnik, datum i vrijeme pristupa uslugama, adrese traženih stranica i ostale slične informacije.
  • 1.2. Ova Pravila o privatnosti primjenjuju se samo na Web mjesta https://obzoroff.info i njegova zrcala s prefiksom "www". Web mjesto ne kontrolira i nije odgovorno za web stranice trećih strana, do kojih Korisnik može slijediti veze dostupne na Web stranicama https://obzoroff.info.
  • 1.3. Operator osobnih podataka u smislu ove Politike je Međunarodni časopis o medicinskim podacima Obzoroff Info.

Svrha obrade osobnih podataka naših korisnika

  • 2.1. Web lokacija prikuplja i pohranjuje samo one osobne podatke potrebne za pružanje odgovora na pitanja čitatelja Stranke, komentara korisnika na publikacije Obzoroffoff Journal ili izvršenje ugovora i ugovora s Korisnikom, osim kada zakon predviđa obvezno pohranjivanje osobnih podataka u razdoblju određenoj zakonom.
  • 2.2. Osobne podatke ovog web mjesta web stranica obrađuje u sljedeće svrhe:
  • 2.2.1. Uspostavljanje povratnih informacija s korisnikom, uključujući slanje obavijesti, upita u vezi s korištenjem web mjesta, pružanje usluga vezanih za savjetovanje, obradu zahtjeva i zahtjeva od strane korisnika.
  • 2.2.2. Potvrda točnosti i potpunosti osobnih podataka koje je pružio Korisnik.
  • 2.2.3. Pružanje korisniku učinkovite informacije i tehničke podrške u slučaju problema povezanih s korištenjem web mjesta.

Uvjeti obrade osobnih podataka korisnika i njihovog prijenosa trećim stranama

  • 3.1. U pogledu osobnih podataka Korisnika čuva se njegova povjerljivost, osim u slučajevima kada Korisnik dobrovoljno daje podatke o sebi radi općeg pristupa neograničenom krugu osoba. Tijekom korištenja pojedinih usluga, korisnik se slaže da određeni dio njegovih osobnih podataka postaje javno dostupan.
  • 3.2. Operator ima pravo prenijeti osobne podatke Korisnika trećim osobama u sljedećim slučajevima:
  • 3.2.1.Korisnik je pristao na takve radnje.
  • 3.2.2. Prijenos je nužan da Korisnik koristi određenu uslugu ili za izvršenje određenog ugovora ili ugovora s Korisnikom.
  • 3.2.3. Prijenos osigurava ruski, međunarodni ili drugi primjenjivi zakon u okviru zakonom određenog postupka.
  • 3.3. Obrada Korisnikovih osobnih podataka vrši se bez vremenskog ograničenja na bilo koji pravni način, uključujući u informacijskim sustavima osobnih podataka pomoću alata za automatizaciju ili bez korištenja takvih alata. Obrada osobnih podataka korisnika provodi se u skladu s Federalnim zakonom 27.07.2006 br. 152-FL "O osobnim podacima" i profesionalacvisions Federalnog zakona 07.02.2017 br. 13-FL.
  • 3.4. Operator poduzima potrebne organizacijske i tehničke mjere kako bi zaštitio osobne podatke Korisnika od nezakonitog ili slučajnog pristupa, uništavanja, izmjena, blokiranja, kopiranja, distribucije, kao i od drugih nezakonitih radnji trećih strana.

Obveze stranaka

  • 4.1. Korisnik od Obzoroff web lokacija mora:
  • 4.1.1. Navedite podatke o osobnim podacima potrebnim za upotrebu web stranice.
  • 4.1.2. Ažurirajte, dopunite pružene podatke o osobnim podacima u slučaju promjene tih podataka.
  • 4.2. Operator mora.
  • 4.2.1. Koristite informacije dobivene isključivo u svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti.
  • 4.2.2. Osigurati povjerljivost povjerljivih podataka, a ne otkrivati ​​bez prethodnog pismenog odobrenja Korisnika i ne prodavati, razmjenjivati, objavljivati ​​ili na drugi način objavljivati ​​osobne podatke Korisnika, osim kako je predviđeno u ovim Pravilima o privatnosti.
  • 4.2.3. Poduzmite mjere opreza za zaštitu povjerljivosti osobnih podataka korisnika u skladu s postupkom koji se obično koristi za zaštitu ove vrste podataka u postojećim poslovnim transakcijama.
  • 4.2.4. Izvršite blokiranje privatnih podataka koji se odnose na relevantnog Korisnika od trenutka zahtjeva ili zahtjeva Korisnika ili njegovog zakonskog predstavnika ili ovlaštenog tijela za zaštitu prava subjekata osobnih podataka u razdoblju provjere u slučaju nepouzdanog osobnog informacije ili nezakonite radnje.

Odgovornost stranaka

  • 5.1. Uprava web stranice koja nije ispunila svoje obveze odgovorna je za gubitke nastale od strane korisnika u vezi s nezakonitom uporabom osobnih podataka, u skladu sa zakonodavstvom Ruske Federacije.
  • 5.2. U slučaju gubitka ili otkrivanja povjerljivih podataka, Uprava web mjesta nije odgovorna ako su ti povjerljivi podaci:
  • 5.2.1. Postala je javna domena prije gubitka ili objavljivanja.
  • 5.2.2. Primljeno je od treće strane prije nego što ga je primila Uprava web mjesta.
  • 5.2.3. Objavljeno je uz pristanak Korisnika.

Rješavanje sporova

  • 6.1. Prije podnošenja tužbe u sporovima koji proizlaze iz odnosa između korisnika web stranice i uprave web stranice, obvezno je podnijeti zahtjev (pisani prijedlog za dobrovoljno rješenje spora).
  • 6.2. Primatelj zahtjeva u roku od 30 (trideset) kalendarskih dana od dana primitka žalbe pismenim putem obavijestit će podnositelja zahtjeva o rezultatima razmatranja zahtjeva.
  • 6.3. Ako se dogovor ne postigne, spor će se predati sudu u skladu s važećim zakonodavstvom Ruske Federacije.
  • 6.4. Važeće zakonodavstvo Ruske Federacije odnosi se na ovu Politiku privatnosti i na odnos između korisnika i administracije web mjesta.

Dodatni uvjeti

  • 7.1. Operator ima pravo izmjene ovih Pravila o privatnosti bez pristanka Korisnika.
  • 7.2. Nova Pravila o privatnosti stupaju na snagu od trenutka kada su objavljena na internetskoj stranici, ako drugačijim izdanjem Pravila o privatnosti nije drugačije određeno.
  • 7.3 Sve prijedloge ili pitanja u vezi s ovim Pravilima o privatnosti treba prijaviti e-poštom (support @obzoroff.info).
  • 7.4. Trenutna Pravila o privatnosti nalaze se na: https://obzoroff.info/gdpr-privacy-politika-ofobzoroff/.
Obzoroff