GDPR Veebisaidi privaatsuspoliitika obzoroff.info

Tähelepanu! Teave kõigile saidikülastajatele https://obzoroff.info kõigist maailma riikidest: kui soovite nende reeglitega tutvuda oma emakeeles, kasutage Google'i ametlikku tõlki. Meie reeglite ja privaatsuspoliitika tekst on kergesti tõlgitav ja arusaadav, isegi kui kasutate automaatset masintõlget.

Privaatsustingimused obzoroff.info veebisaidi administratsioon on kohustatud hoidma teie privaatsust Internetis. Pöörame suurt tähelepanu teie poolt meile edastatud andmete turvamisele. Meie privaatsuspoliitika põhineb Andmekaitse üldmäärus (GDPR) Euroopa Liidu.

See privaatsuseeskiri rakendub obzoroff.info veebisaitidele kuuluvad ja hallatavad veebisaidid ja selle alamdomeenid („Saidid”). („Meie” või „meie”) teab, et teile meeldib, kuidas teie kohta käivat teavet kasutatakse ja jagatakse. See privaatsuspoliitika selgitab, millist teavet teie kohta kogutakse www.obzoroff.info kui sisenete saitidele ja www.obzoroff.info Teenus (sealhulgas meie partnerite veebisaitide kaudu), kuidas andmeid kasutatakse ja kuidas saate sisu kogumist, parandamist ja / või kustutamist kontrollida. Me ei kasuta ega jaga teie teavet kellegagi, välja arvatud käesolevas privaatsuspoliitikas kirjeldatud viisil. Seda privaatsuspoliitikat ei kohaldata teabe suhtes, mida kogume muul viisil (sh offline) või muudest allikatest. Suurtähtedega mõistetel, mida käesolevas privaatsuspoliitikas pole määratletud, on meie tingimuste tähendus. Meie saitide kaudu kogutud teabe kasutamine peab olema piiratud käesoleva privaatsuseeskirja ja meie klientide teenusetingimuste eesmärkidega.

GDPR Veebisaidi privaatsuspoliitika obzoroff.info

Küpsiste töötlemine

Veebisaidi sisu korrektse kuvamise ja sirvimise hõlbustamiseks kasutame küpsisefaile obzoroff.info. Need on väikesed failid, mis salvestatakse teie seadmesse. Need aitavad veebisaidil meelde jätta teie kohta käivat teavet, näiteks millises keeles veebisaiti kasutate ja millised lehed olete juba avanud. See teave on kasulik järgmisel visiidil. Tänu küpsisefailidele muutub veebisaidi sirvimine palju mugavamaks. Nende failide kohta saate lisateavet siit Wikipedia. Küpsiste vastuvõtmise ja blokeerimise saate oma brauseris ise seadistada. Küpsisfailide vastuvõtmata jätmine võib veebisaidi funktsionaalsust piirata.

Isikuandmete töötlemine muude teenistuste poolt

See veebisait kasutab kolmandatest isikutest võrguteenuseid, mis koguvad andmeid meist sõltumatult. Selliste teenuste hulka kuulub: Google Analytics. Nende teenistuste kogutud andmeid võidakse edastada muudele teenustele nende organisatsioonide sees. Nad saavad andmeid kasutada oma reklaamivõrgu isikupärastamiseks. Nende organisatsioonide kasutajalepingute kohta saate teavet nende veebisaitidelt. Samuti võite keelduda nende isikuandmete kogumisest. Näiteks võib leida Google Analyticsi loobumise brauseri lisandmooduli siin. Me ei edasta isikuandmeid teistele organisatsioonidele või teenustele, mida selles privaatsuspoliitikas pole loetletud. Erandina võib kogutud andmeid esitada riigiasutuste seaduslikul taotlusel, kellel on õigus sellist teavet nõuda.

Lingid teistele veebilehtedele

Meie veebisait obzoroff.info võivad sisaldada linke teistele veebisaitidele, mis pole meie kontrolli all. Me ei vastuta nende veebisaitide sisu eest. Soovitame teil tutvuda kõigi teie külastatud veebisaitide privaatsuseeskirjadega, kui selline poliitika on olemas.

Teave, mida kogume omal algatusel

  • (a) Meie teenus: kui registreerute kontole, võime koguda teie kohta isikut tuvastavat teavet, nagu teie täisnimi, telefoninumber, e-posti aadress või muu sarnane. Kui otsustate mõne toote meilt osta, kogume teie või meie kolmanda osapoole maksete töötlejad teie makseteavet. Kui kasutate www.obzoroff.info Teenus või kui külastate meie veebisaite, võime saada teie kohta teatud teavet, nagu allpool kirjeldatud. Siiski võime saata mis tahes reklaammeilisõnumeid; võime saata teile teie kontoga seotud teenustega seotud e-kirju. Kui te ei soovi enam neid e-kirju saada, võite neist loobuda, tühistades oma konto.
  • b) Küpsised ja jälgimistehnoloogiad: Selliseid tehnoloogiaid nagu: küpsised, majakad, sildid ja skriptid kasutab www.obzoroff.info. Neid tehnoloogiaid võib kasutada suundumuste analüüsimisel, saitide haldamisel, teie liikumiste jälgimisel saitide ümber ja demograafilise teabe kogumiseks kogu meie kasutajaskonna kohta. Kasutame küpsiseid nii kasutajate sätete meeldejätmiseks kui ka autentimiseks ja analüüsimiseks. Kasutajad saavad küpsiste kasutamist juhtida üksiku brauseri tasemel. Küpsiste tagasilükkamise korral võite siiski meie saite kasutada, kuid teie võime kasutada meie saitide mõnda funktsiooni või piirkonda võib olla piiratud. Kasutame ka Google Analyticsit, Google Tag Manager. Mõnda või kõiki neid tööriistu võib teie regioonist sõltuvalt teie veebisaidil käituva teabe jälgimiseks kasutada.

Teave, mida kogume oma klientide nimel

  • (a) Meie teenus. Kogume andmeid nende klientide nimel, kes kasutavad www.obzoroff.info Teenus (manustades meie koodi nende veebisaitidele) meie klientide veebisaitide või mobiilirakenduste külastajate käitumise kohta. Kui külastate selliseid veebisaite või mobiilirakendusi, võime saada teatud teavet teie käitumise kohta, sealhulgas serrategevused, lehe sisu, klõpsud / puudutused, liikumine, kerimine ja klahvivajutustegevus (mõnel juhul).
  • b) teave meie külastajate kohta kogutud andmete kohta: obzoroff.info kogub teavet oma klientide juhtimisel ega oma otsest suhet isikutega, kelle andmeid ta võib töödelda. Kui olete mõne meie praeguse kliendi klient ja te ei soovi enam, et see klient teda jälitaks, pöörduge otse vastava kliendi poole. Võime edastada isiklikku teavet ettevõtetele, kes aitavad meil meie teenust pakkuda. Järgmistele kolmandatele osapooltele tehtavad ülekanded on hõlmatud meie klientidega sõlmitud teenuslepingutega.
  • c) Juurdepääs meie klientide kontrollitavatele andmetele ja nende säilitamine: üksikisik, kes on praegune või endine www.obzoroff.info klient, kes soovib juurdepääsu ebatäpsetele andmetele või soovib neid parandada, muuta või kustutada, peaks oma päringu suunama privaatsusele @obzoroff.info. Üksikisik, kes on praeguse või endise www klient.obzoroff.info klient, kes soovib juurdepääsu ebatäpsetele andmetele või soovib seda parandada, muuta või kustutada, peaks oma päringu suunama kõigepealt vastavale kliendile ja seejärel, kui vastust ei saada või kui selline vastus pole rahuldav, võtma ühendust privaatsusega @obzoroff.info.

Me säilitame klientide nimel töödeldavaid isikuandmeid nii kaua, kui on vaja meie teenuste osutamiseks. www.obzoroff.info säilitab seda isiklikku teavet vastavalt meie juriidilistele kohustustele täitmiseks, vaidluste lahendamiseks ja lepingute jõustamiseks.

Teave, mida kogume kolmandate osapoolte nimel

Küpsised ja jälgimistehnoloogiad: Selliseid tehnoloogiaid nagu: küpsiseid, majakaid, silte ja skripte kasutavad meie partnerid, sidusettevõtted, analüütikud või teenusepakkujad. Neid tehnoloogiaid võib kasutada suundumuste analüüsimisel, saitide haldamisel, teie liikumiste jälgimisel saitide ümber ja demograafilise teabe kogumiseks kogu meie kasutajabaasi kohta. Võime saada aruandeid, mis põhinevad nende tehnoloogiate kasutamisel sellistes ettevõtetes nii üksikisiku poolt kui ka kokkuvõtlikult.

Kuidas me teie teavet kasutame

  • (a) Kogutud teavet kasutame oma saitide ja www haldamiseks ja haldamiseks.obzoroff.info Teeninda ja vasta oma küsimustele ja muredele. Õiguslikuks aluseks on andmekaitseseaduse paragrahv 6 lõige 1 ja art. Andmekaitse üldmääruse artikli 6 lõike 1 punkt f (GDPR).
  • (b) Kui olete andnud oma nõusoleku, kasutame kogutud teavet teie uudiskirjaga teile turunduskommunikatsiooni saatmiseks. Õiguslik alus on India andmekaitseseaduse paragrahvi 6 lõige 1 ja art. Artikli 6 lõike 1 punkt a GDPR.
  • (c) Samuti kasutame kogutud teavet klientide abistamiseks nende veebisaitide parandamisel.

Kuidas me teie teavet jagame

  • a) Isiku tuvastatav teave: www.obzoroff.info ei rendi ega müü teie isikut tuvastavat teavet teistele. Võime isiklikku teavet salvestada kohtadesse, mida www otseselt ei kontrolli.obzoroff.info (näiteks serverites või andmebaasides, mis asuvad koos hostiteenuse pakkujatega). Igasugune isikut tuvastav teave, mille te otsustate avaldada meie saitidel või veebisaidil.obzoroff.info Teenus, näiteks kommentaaride postitamine meie veebisaidile, on teistele kättesaadav. Kui eemaldate teabe, mille olete avaldanud meie saitidel või www.obzoroff.info Teenindus, koopiad võivad jääda nähtavaks meie saitide või www-i puhverdatud ja arhiveeritud lehtedel.obzoroff.info Teenus või kui teised kasutajad on selle teabe kopeerinud või salvestanud. Meie veebisaiti haldab kolmanda osapoole rakendus, mis võib kommentaari postitamiseks nõuda registreerumist. Veebisaidile postitatud teabel pole meil juurdepääsu ega kontrolli. Kui soovite, et kommentaaride sektsiooni postitatud isiklik teave eemaldataks, peate võtma ühendust kolmanda osapoole rakendusega või sisse logima. Lisateavet selle kohta, kuidas kolmanda osapoole rakendus teie teavet kasutab, lugege nende privaatsuseeskirjadest.
  • (b) Isikut tuvastamatu teave: võime jagada huvitatud kolmandate osapooltega mitte-isikut tuvastavat teavet (nt anonüümsed kasutusandmed, viite- / väljumislehed ja URL-id, platvormi tüübid, klikkide arv jne), et aidata neil mõista kasutusharjumused teatud www.obzoroff.info Meie ja meie partnerite teenused. Meie partneritel on ka võimalus avaldada oma veebisaitide tulemused www.obzoroff.info Teenindus Sellised tulemused koosnevad ainult isikut mitte tuvastavast teabest. Kui otsustate sellised tulemused avaldada www.obzoroff.info Teenus või sait (näiteks meie tulemuste galeriis), mõistate ja nõustute, et see teave koos isikuandmetega, mille te otsustate selliste andmetega seoses kättesaadavaks teha, tehakse avalikult kättesaadavaks. Avaldades oma tulemused www.obzoroff.info Teenuse või saidi kaudu nõustute, et olete saanud kõik vajalikud nõusolekud sellise teabe avaldamiseks ja see ei riku ühtegi seadust. Kui eemaldate veebisaidil avaldatud teabe.obzoroff.info Teenuse või saidi koopiad võivad jääda nähtavaks veebis puhverdatud ja arhiveeritud lehtedel.obzoroff.info Teenus või sait või kui teised kasutajad on selle teabe kopeerinud või salvestanud. Isikut tuvastamatut teavet võib säilitada tähtajatult.
  • c) Juhtumid, kus meilt nõutakse teie teabe jagamist: www.obzoroff.info avaldab teie teabe, kui see on seadusega nõutav, kui selle suhtes on algatatud kohtumenetlus või kui arvame põhjendatult, et selline tegevus on vajalik, et a) järgida seadusi ja õiguskaitse mõistlikke nõudmisi; (b) jõustada meie teenusetingimusi või kaitsta meie teenuse turvalisust või terviklikkust; ja / või c) kasutada või kaitsta www-i õigusi, vara või isiklikku turvalisust.obzoroff.info, meie kasutajad või teised.
  • (d) Mis juhtub juhtimise muutumise korral: võime osta või müüa / loovutada / võõrandada ettevõtet (sealhulgas ettevõtte kõiki aktsiaid) või selle toodete, teenuste, vara ja / või äri kombinatsioone. Teie teave, näiteks klientide nimed ja e-posti aadressid, ning muu www-ga seotud teave kasutaja kohta.obzoroff.info Teenindus võib seda tüüpi tehingute korral olla müüdud või muul viisil üle antud esemete hulgas. Samuti võime sellist teavet müüa, loovutada või muul viisil üle anda ettevõtte eraldamise, ühinemise, omandamise, pankroti, likvideerimise, saneerimise, likvideerimise, samalaadse tehingu või menetluse käigus, mis hõlmavad kogu äriühingut või selle osa. Teid teavitatakse e-posti teel ja / või meie saidil nähtava teatega kõigist muudatustest teie isikuandmete omandiõiguses või kasutamises, samuti kõigist isikliku teabe osas tehtud valikutest.
  1. Kuidas me teie teavet kaitseme. Saidi www.obzoroff.info tegeleb teie privaatsuse ja andmete kaitsega, kuid me ei saa tagada ega garanteerida mis tahes teabe turvalisust, mida te www-le edastate.obzoroff.info või tagage, et teie andmed www.obzoroff.info Teenustele ei pääse juurde, neid ei tohi avaldada, neid saab muuta ega hävitada, kui rikutakse meie tööstusharus kehtivaid füüsilisi, tehnilisi või halduseeskirju. Kui sisestate meie registreerimis- või tellimisvormidele tundlikku teavet (näiteks logige sisse mandaati), krüpteerime selle teabe, kasutades vestluse küpsiseid tawk.to ja google Analyticsit. Ükski Interneti kaudu edastamise viis ega elektrooniline salvestusviis pole siiski 100% turvaline. Seetõttu ei saa me tagada selle absoluutset turvalisust. Kui teil on meie saidi turvalisuse kohta küsimusi, võite meiega ühendust võtta aadressil privacy @obzoroff.info. Kasutame teenuste ostmise eest arve esitamiseks välist abiplatvormi ja krediitkaarditöötlusettevõtet. Need ettevõtted ei säilita, jaga, säilita ega kasuta isikut tuvastavat teavet muul eesmärgil.
  2. Lisateavet meie lähenemisviisi kohta leiate meie pühendatud lehelt GDPR.
  3. Isikliku teabe ohustamine. Kui isiklik teave on ohustatud turvalisuse rikkumisena, www.obzoroff.info teavitame kliente viivitamatult vastavalt kehtivale seadusele.
  4. Teie valikud teie teabe kohta. Praeguse www.obzoroff.info kliendid, saate veebisaidil teie kohta käiva teabe ebatäpsusi üle vaadata, neid parandada, värskendada või kustutada.obzoroff.info hoiab oma faili sisse logides oma kontole, et värskendada oma parooli ja arveldusteavet. Vaheldumisi (www.obzoroff.info ja endine www.obzoroff.info kliendid), võite meiega otse ühendust võtta aadressil privacy @obzoroff.info. Teadvustame teie taotlust mõne tunni jooksul ja menetleme seda viivitamata. Kui soovite loobuda jälgimisest www.obzoroff.infoanalüütikatarkvara, saate seda teha aadressil https: // www.obzoroff.info. Andmekaitseseadus annab teile mitmesuguseid õigusi seoses teie isikuandmete töötlemisega. Sellega seoses on teil õigus nõuda, et parandaksime või kustutaksime isikuandmed või piiraksime teie isikuandmete töötlemist, kui arvate, et need on ebatäpsed. Lisaks on teil õigus esitada töötlemise vastu vastuväiteid, tuginedes meie õiguslikele huvidele kui õiguslikule alusele. Peame hindama teie taotlust ja tegutsema selle alusel. Lisaks on teil ka õigus andmete teisaldatavusele, kui see peaks asjakohaseks saama. Teil on õigus esitada kaebus oma kohalikule järelevalveasutusele.

Meie isikuandmete säilitamine

  • a) Kui teil on konto www.obzoroff.info, säilitame teie teavet nii kaua, kui teie konto on aktiivne või teenuste osutamiseks vajalik. Me säilitame ja kasutame teie teavet vastavalt vajadusele oma juriidiliste kohustuste täitmiseks, vaidluste lahendamiseks ja lepingute jõustamiseks.
  • (b) Kui olete veebisaidi külastaja.obzoroff.info Saidid säilitame teie teavet nii kaua kui vajalik, kuid mitte kauem kui üks (1) aasta pärast viimast meie saitide külastust.
  1. Laste privaatsus. Eriti oluline on väikelaste privaatsuse kaitsmine. Sel põhjusel www.obzoroff.info ei kogu ega nõua alla 13-i isiklikult isiklikku teavet. Juhul, kui saame teada, et oleme kogunud alla 13-i lapselt isiklikke andmeid, kustutame selle teabe nii kiiresti kui võimalik. Kui arvate, et meil võib olla teavet 13i alla kuuluva lapse kohta või tema kohta, võtke meiega ühendust aadressil privacy @obzoroff.info.
  2. Teatamiskord. Meie poliitika kohaselt tuleb teile e-posti, kirjaliku või paberkandjal teate või sellise teate silmatorkava postitamise kaudu teenusesse saata teateid, olenemata sellest, kas sellised seadused nõuavad seadusi või on need turunduse või muu äritegevusega seotud eesmärkidel. www.obzoroff.info omal äranägemisel. Jätame endale õiguse määrata teile teatamise vorm ja viis, eeldusel, et võite loobuda teatavatest käesolevas privaatsuseeskirjades kirjeldatud teatamise viisidest.
  3. Lingid teistele veebisaitidele. Me ei vastuta tavade eest, mida kasutavad veebisaidid või teenused, mis on lingitud www-ga või sellest.obzoroff.info Teenus või saidid, sealhulgas nendes sisalduv teave või sisu. Pidage meeles, et kui kasutate linki www-st pääsemiseks.obzoroff.info Teenus või saidid mõnele teisele veebisaidile või teenusele, meie privaatsuseeskirjad ei kehti kolmandate osapoolte veebisaitide või teenuste suhtes. Teie sirvimisel ja suhtlemisel mis tahes kolmanda osapoole veebisaidil või teenuses, sealhulgas nendel, millel on link või reklaam meie veebisaidil, kehtivad selle kolmanda osapoole enda reeglid ja eeskirjad.
  4. Sotsiaalmeedia vidinad: meie sait sisaldab sotsiaalmeedia funktsioone, näiteks nuppu Facebook Meeldib ja muid meie saidil töötavaid vidinaid. Need funktsioonid võivad koguda teie IP-aadressi ja seda, millist lehte meie saidil külastate, ning võivad funktsiooni õigeks toimimiseks lubada küpsise. Sotsiaalmeedia funktsioone ja vidinaid haldab kolmas osapool või majutatakse otse meie saidil. Teie suhtlemist nende funktsioonidega reguleerib seda pakkuva organisatsiooni privaatsuseeskirjad.
  5. Meie privaatsuspoliitika muudatused. Kõik selle privaatsuspoliitika muudatused jõustuvad, kui need sellele lehele postitatakse. Kui muudame põhimõtteid olulisel viisil, teavitame teid enne muudatuse jõustumist e-posti teel ja / või meie saidil silmapaistva teatega sellest ning värskendame selle lehe ülaosas olevat jõustumiskuupäeva.

Võtke meiega ühendust

Kui teil on selle privaatsuseeskirjade, selle saidi tavade või selle veebisaidiga seotud küsimuste kohta küsimusi, võtke meiega ühendust aadressil psyleads@gmail.com või kasutage kontaktvormi. Käesolev brauseri kasutajate ja lugejate isikuandmete privaatsuseeskirjad (edaspidi privaatsuseeskirjad) kehtib kogu teabe kohta, mis on avaldatud veebisaidil Internetis aadressil: https://obzoroff.info (edaspidi sait), mille kasutajad ja saidi administratsioon võivad saada saidi kasutamise ajal kasutaja kohta teavet (sh isikuandmed kasutaja registreerimisel saidil, e-posti teel saadetud artiklite kommentaaridesse jäetud andmed) posti teel või tagasiside vormi kaudu).

Saidi ülevaatamisel postitatud mis tahes teabe kasutamine tähendab kasutaja tingimusteta nõustumist käesoleva poliitikaga ja selles määratletud tema isikuandmete töötlemise tingimusi; nende tingimustega mittenõustumisel peab kasutaja hoiduma avaldatud teabe ja kogu saidi kasutamisest.

Sisu (teksti, piltide, video ja nii edasi) kopeerimisel mõnele muule saidile, suhtlusvõrgustikku, isiklikku ajaveebisse ja muudesse Internetis asuvatesse välistesse ressurssidesse peab kasutaja andma lingi allikale: https://obzoroff.info

Üldine provisions privaatsuspoliitika

  • 1.1. Selle poliitika raames tähendab kasutaja isiklik teave:
  • 1.1.1. Igasugune isiklik teave, mida kasutaja enda kohta saidi kasutamise käigus annab, sealhulgas kasutaja isikuandmed. Teabe esitamiseks vajalik teave on spetsiaalselt selleks ette nähtud väljadele märgitud. Muu teabe annab kasutaja oma äranägemise järgi.
  • 1.1.2. Andmed, mis edastatakse saidi administratsioonile selle kasutamise ajal kasutaja seadmesse installitud tarkvara abil automaatselt, sealhulgas IP-aadress, küpsiseandmed, teave kasutaja brauseri (või mõne muu teenuse jaoks juurdepääsu võimaldava programmi kohta), kasutaja tehnilised omadused Kasutaja kasutatud seadmed ja tarkvara, teenustele juurdepääsu kuupäev ja kellaaeg, soovitud lehtede aadressid ja muu sarnane teave.
  • 1.2. See privaatsuseeskiri kehtib ainult saitidele https://obzoroff.info ja selle peeglid eesliitega “www”. Sait ei kontrolli ega vastuta kolmandate osapoolte saitide eest, millele Kasutaja saab järgneda Sites https: // saadaolevatel linkidelobzoroff.info.
  • 1.3. Isikuandmete haldaja selle poliitika tähenduses on rahvusvaheline meditsiiniteabe ajakiri Obzoroff Info

Meie kasutajate isikuandmete töötlemise eesmärgid

  • 2.1. Veebisait kogub ja säilitab ainult seda isiklikku teavet, mis on vajalik saidi lugejate küsimustele vastuste saamiseks, kasutajate kommentaaridele veebisaitide väljaannetele Obzoroffväljapoole Teavet või Kasutajaga sõlmitud lepingute ja lepingute täitmist, välja arvatud juhul, kui seadus näeb ette isikuandmete kohustusliku säilitamise seaduses kindlaksmääratud aja jooksul.
  • 2.2. Veebisait töötleb saidi isiklikku teavet järgmistel eesmärkidel:
  • 2.2.1. Kasutajaga tagasiside loomine, sealhulgas teadete saatmine, Saidi kasutamisega seotud päringute saatmine, konsultatsioonidega seotud teenuste pakkumine, taotluste ja kasutaja taotluste töötlemine.
  • 2.2.2. Kasutaja esitatud isikuandmete õigsuse ja täielikkuse kinnitus.
  • 2.2.3. Kasutajale tõhusa teabe ja tehnilise toe pakkumine saidi kasutamisega seotud probleemide korral.

Kasutajate isikuandmete töötlemise ja kolmandatele isikutele edastamise tingimused

  • 3.1. Kasutaja isikliku teabe osas säilitatakse selle konfidentsiaalsus, välja arvatud juhtudel, kui kasutaja annab vabatahtlikult teavet enda kohta, et pääseda piiramatule isikute ringile. Üksikute teenuste kasutamisel nõustub kasutaja, et teatud osa tema isiklikust teabest muutub avalikult kättesaadavaks.
  • 3.2. Operaatoril on õigus edastada kasutaja isiklikku teavet kolmandatele isikutele järgmistel juhtudel:
  • 3.2.1.Kasutaja nõustus selliste toimingutega.
  • 3.2.2. Ülekanne on vajalik selleks, et Kasutaja saaks kasutada konkreetset teenust või Kasutajaga sõlmitud konkreetse lepingu või lepingu täitmiseks.
  • 3.2.3. Üleandmine on ette nähtud Venemaa, rahvusvaheliste või muude kohaldatavate seadustega seadusega kehtestatud korras.
  • 3.3. Kasutaja isikuandmete töötlemine toimub ilma ajaliste piiranguteta ja mis tahes seaduslikul viisil, sealhulgas isikuandmete infosüsteemides, mis kasutavad automatiseerimisvahendeid või ilma selliseid tööriistu kasutamata. Kasutajate isikuandmete töötlemine toimub vastavalt 27.07.2006i föderaalseadusele nr. 152-FL “Isikuandmetel” ja provision07.02.2017i föderaalseaduse nr. 13-FL.
  • 3.4. Operaator võtab vajalikud organisatsioonilised ja tehnilised abinõud kasutaja isikuandmete kaitsmiseks ebaseadusliku või juhusliku juurdepääsu, hävitamise, muutmise, blokeerimise, kopeerimise, levitamise, samuti muude kolmandate isikute ebaseadusliku tegevuse eest.

Lepinguosaliste kohustused

  • 4.1. Kasutaja Obzoroff sait peab:
  • 4.1.1. Esitage teavet saidi kasutamiseks vajalike isikuandmete kohta.
  • 4.1.2. Selle teabe muutmise korral värskendage ja täiendage esitatud teavet isikuandmete kohta.
  • 4.2. Operaator peab.
  • 4.2.1. Kasutage saadud teavet ainult käesolevas privaatsuspoliitikas täpsustatud eesmärkidel.
  • 4.2.2. Tagage konfidentsiaalse teabe konfidentsiaalsus, ärge avalikustage ilma kasutaja eelneva kirjaliku loata ja ärge müüge, vahetage, avaldage ega avaldage muul viisil kasutaja isikuandmeid, välja arvatud käesolevas privaatsuspoliitikas sätestatud juhtudel.
  • 4.2.3. Kasutage ettevaatusabinõusid kasutaja isikuandmete konfidentsiaalsuse kaitsmiseks vastavalt protseduurile, mida tavaliselt kasutatakse seda tüüpi teabe kaitsmiseks olemasolevates äritehingutes.
  • 4.2.4. Blokeerima asjaomase kasutajaga seotud isiklike andmete blokeerimise alates hetkest, kui kasutaja või tema seadusliku esindaja või isikuandmete subjektide õiguste kaitseks volitatud asutuse taotlus või taotlus on kontrollimisperioodiks ebausaldusväärsete isiklike andmete korral teave või ebaseaduslik tegevus.

Poolte vastutus

  • 5.1. Saidi administratsioon, kes pole oma kohustusi täitnud, vastutab kasutaja poolt isikuandmete ebaseadusliku kasutamisega seotud kahjude eest vastavalt Vene Föderatsiooni õigusaktidele.
  • 5.2. Konfidentsiaalse teabe kaotamise või avalikustamise korral ei vastuta saidi administratsioon juhul, kui see konfidentsiaalne teave:
  • 5.2.1. Enne kaotamist või avalikustamist sai avalik omand.
  • 5.2.2. Enne saidi administratsiooni poolt kättesaamist sai see kolmandalt isikult.
  • 5.2.3. See avalikustati kasutaja nõusolekul.

Vaidluste lahendamine

  • 6.1. Enne Veebikasutaja ja Veebilehe Haldaja vahelistest suhetest tulenevates vaidlustes kohtuasja esitamist on kohustuslik esitada nõue (kirjalik ettepanek vaidluse vabatahtlikuks lahendamiseks).
  • 6.2. Nõude saaja teatab 30-i (kolmekümne) kalendripäeva jooksul alates kaebuse saamise kuupäevast nõude esitajale kirjalikult nõude läbivaatamise tulemused.
  • 6.3. Kui kokkuleppele ei jõuta, esitatakse vaidlus kohtule vastavalt Vene Föderatsiooni kehtivatele õigusaktidele.
  • 6.4. Selle privaatsuseeskirjade ning kasutaja ja saidi administratsiooni suhete suhtes kehtivad Vene Föderatsiooni kehtivad õigusaktid.

Lisatingimused

  • 7.1. Operaatoril on õigus teha selles privaatsuspoliitikas muudatusi ilma kasutaja nõusolekuta.
  • 7.2. Uus privaatsuseeskirjad jõustuvad hetkest, kui need veebisaidile postitatakse, kui privaatsuspoliitika uus väljaanne ei sätesta teisiti.
  • 7.3.Kõigi selle privaatsuspoliitikaga seotud ettepanekute või küsimuste kohta tuleks teatada e-posti teel (peidetud)
  • 7.4. Praegune privaatsuseeskirjad asuvad aadressil: https://obzoroff.info/gdpr-privaatsus-poliitika-obzoroff/.
Obzoroff