GDPR Privatlivspolitik for webstedet obzoroff.info

Opmærksomhed! Information til alle besøgende på siden https://obzoroff.info fra alle lande i verden: Hvis du vil gøre dig bekendt med disse regler på dit eget sprog, skal du bruge Googles officielle oversætter. Teksten til vores regler og fortrolighedspolitik er let oversat og forståelig, selvom du bruger automatisk maskinoversættelse.

Fortrolighedspolitik obzoroff.info webstedsadministration er forpligtet til at opretholde dit privatliv på Internettet. Vi lægger stor vægt på at sikre de data, du har givet os. Vores fortrolighedspolitik er baseret på Generel databeskyttelsesforordning (GDPR) fra Den Europæiske Union.

Denne fortrolighedspolitik gælder for obzoroff.info webstedsejede og -drevne websteder og dets underdomæner (“Sites”). ("Vi" eller "os") ved, at du er ligeglad med, hvordan oplysninger om dig bruges og deles. Denne fortrolighedspolitik forklarer, hvilke oplysninger af dit vil blive indsamlet af www.obzoroff.info når du åbner webstederne og www.obzoroff.info Service (herunder via vores partners websteder), hvordan dataene vil blive brugt, og hvordan du kan kontrollere indsamling, rettelse og / eller sletning af indhold. Vi bruger eller deler ikke dine oplysninger med nogen, undtagen som beskrevet i denne fortrolighedspolitik. Denne fortrolighedspolitik gælder ikke for oplysninger, vi indsamler på anden måde (inklusive offline) eller fra andre kilder. Betegnelser med store bogstaver, der ikke er defineret i denne fortrolighedspolitik, har den betydning, de er givet i vores vilkår. Brug af information indsamlet via vores websteder er begrænset til formålene under denne fortrolighedspolitik og vores servicevilkår til kunder.

GDPR Privatlivspolitik for webstedet obzoroff.info

Cookies forarbejdning

Vi bruger cookiefiler til korrekt visning af webstedsindholdet og for at gøre det nemmere at surfe obzoroff.info... De er små filer, der er gemt på din enhed. De hjælper hjemmesiden med at huske oplysninger om dig, såsom på hvilket sprog du bruger hjemmesiden, og hvilke sider du allerede har åbnet. Disse oplysninger vil være nyttige ved næste besøg. Takket være cookiefiler bliver webstedets browsing meget mere praktisk. Du kan lære mere om disse filer i Wikipedia... Du kan konfigurere cookies modtagelse og blokering i din browser selv. Manglende evne til at modtage cookie-filer kan begrænse funktionaliteten af ​​hjemmesiden.

Behandling af personoplysninger af andre tjenester

Dette websted bruger tredjeparts onlinetjenester, der udfører dataindsamling uafhængigt af os. Sådanne tjenester inkluderer: Google Analytics. Data indsamlet af disse tjenester kan leveres til andre tjenester inden for disse organisationer. De kan bruge dataene til reklame personalisering af deres egen reklame-netværk. Du kan lære om brugeraftaler fra disse organisationer på deres websteder. Du kan også nægte deres indsamling af dine personlige data. For eksempel kan Google Analytics Opt-out Browser Add-on findes her... Vi videregiver ikke personlige data til andre organisationer eller tjenester, som ikke er anført i denne fortrolighedspolitik. Som en undtagelse kan de indsamlede data leveres på en lovlig anmodning fra statslige myndigheder, der har tilladelse til at anmode om sådanne oplysninger.

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside obzoroff.info kan indeholde links til andre websteder, som ikke er under vores kontrol. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af disse websteder. Vi anbefaler, at du gør dig fortrolig med fortrolighedspolitikken for hvert websted, du besøger, hvis en sådan politik findes.

Oplysninger, vi indsamler på egen hånd

  • (a) Vores service: Vi kan indsamle personligt identificerbare oplysninger om dig, såsom dit fulde navn, telefonnummer, e-mail-adresse eller lignende, når du tilmelder dig en konto. Hvis du vælger at købe et produkt fra os, indsamler vi eller vores tredjeparts betalingsbehandlere dine betalingsoplysninger. Når du bruger www.obzoroff.info Service, eller hvis du besøger vores websteder, modtager vi muligvis visse oplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi kan dog sende reklamemails; Vi sender muligvis servicerelaterede e-mails relateret til din konto. Hvis du ikke længere ønsker at modtage disse e-mails, kan du fravælge dem ved at annullere din konto.
  • (B) Cookies og sporingsteknologier: Teknologier såsom: cookies, beacons, tags og scripts bruges af www.obzoroff.info... Disse teknologier kan bruges til at analysere tendenser, administrere webstederne, spore dine bevægelser omkring webstederne og til at indsamle demografisk information om vores brugerbase som helhed. Vi bruger cookies at huske brugernes indstillinger såvel som til godkendelse og analyse. Brugere kan kontrollere brugen af cookies på det enkelte browserniveau. Hvis du afviser cookies, kan du stadig bruge vores websteder, men din evne til at bruge nogle funktioner eller områder på vores websteder kan være begrænset. Vi bruger også Google Analytics, Google Tag Manager. Nogle eller alle disse værktøjer kan bruges til at spore oplysninger om din adfærd på vores websted afhængigt af din region.

Oplysninger, vi indsamler på vegne af vores kunder

  • (a) Vores service. Vi indsamler data på vegne af vores kunder, der bruger www.obzoroff.info Service (ved at indlejre vores kode på deres hjemmesider) om de besøgendes adfærd på vores kunders hjemmesider eller mobile applikationer. Når du besøger sådanne websteder eller mobile applikationer, modtager vi muligvis visse oplysninger om din adfærd, herunder seraktivitet, sideindhold, klik / berøring, bevægelse, rulle og tastetrykaktivitet (i nogle tilfælde).
  • (b) Oplysninger relateret til data indsamlet til vores besøgende: obzoroff.info indsamler oplysninger under ledelse af sine kunder og har ikke noget direkte forhold til de personer, hvis data det kan behandle. Hvis du er klient hos en af ​​vores nuværende kunder og ikke længere ønsker at blive sporet af en sådan kunde, bedes du kontakte den respektive kunde direkte. Vi kan overføre personlige oplysninger til virksomheder, der hjælper os med at give vores service. Overførsler til efterfølgende tredjeparter er omfattet af serviceaftalerne med vores kunder.
  • (c) Adgang og opbevaring af data, der kontrolleres af vores kunder: En person, der er en nuværende eller tidligere www.obzoroff.info customer who seeks access or wishes to correct, amend or delete inaccurate data should direct his query to support@obzoroff.info... En person, der er klient til en nuværende eller tidligere www.obzoroff.info customer who seeks access or wishes to correct, amend or delete inaccurate data should direct his query to to the respective customer first and then, if no response is obtained or such response is not satisfactory, should contact support@obzoroff.info.

Vi opbevarer personlige data, vi behandler på vegne af vores kunder, så længe det er nødvendigt for at levere vores tjenester. www.obzoroff.info vil opbevare disse personlige oplysninger efter behov for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler.

Oplysninger, vi indsamler på vegne af tredjeparter

Cookies Og sporingsteknologier: Teknologier som cookies, beacons, tags og scripts bruges af vores partnere, tilknyttede virksomheder, analyser eller tjenesteudbydere. Disse teknologier kan bruges til at analysere tendenser, administrere webstederne, spore dine bevægelser omkring webstederne og til at indsamle demografisk information om vores brugerbase som helhed. Vi modtager muligvis rapporter baseret på brugen af ​​disse teknologier af sådanne virksomheder på et individuelt såvel som aggregeret grundlag.

Hvordan vi bruger dine oplysninger

  • (a) Vi bruger de oplysninger, vi indsamler til at drive og vedligeholde vores websteder og www.obzoroff.info Service og til at svare på dine spørgsmål og bekymringer. Retsgrundlaget er afsnit 6, stk. 1, i databeskyttelsesloven og art. 6, stk. 1, litra f), i den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR).
  • (b) Hvis du har givet dit samtykke, bruger vi de oplysninger, vi indsamler, til at sende dig markedsføringskommunikation i vores nyhedsbrev. Retsgrundlaget er afsnit 6 (1) i India Data Protection Act og art. 6 (1) (a) af GDPR.
  • (c) Vi bruger også de oplysninger, vi indsamler, til at hjælpe vores kunder med at forbedre deres / deres websteder.

Hvordan vi deler dine oplysninger

  • (a) Personligt identificerbare oplysninger: www.obzoroff.info vil ikke leje eller sælge dine personligt identificerbare oplysninger til andre. Vi gemmer muligvis personlige oplysninger steder uden for direkte kontrol af www.obzoroff.info (for eksempel på servere eller databaser, der er placeret sammen med hostingudbydere). Alle personligt identificerbare oplysninger, som du vælger for at gøre offentligt tilgængelige på vores websteder eller www.obzoroff.info Service, såsom at sende kommentarer på vores websideside, vil være tilgængelig for andre. Hvis du fjerner oplysninger, som du har offentliggjort på vores websteder eller www.obzoroff.info Service, kopier kan muligvis forblive synlige på cachelagrede og arkiverede sider på vores websteder eller www.obzoroff.info Service, eller hvis andre brugere har kopieret eller gemt disse oplysninger. Vores hjemmeside ledes af en tredjepart program, der kan kræve dig at registrere for at skrive en kommentar. Vi har ikke adgang til eller kontrol over de oplysninger indsendt til hjemmesiden. Du bliver nødt til at kontakte eller logge ind på tredjepartsapplikationen, hvis du vil fjerne de personlige oplysninger, der blev sendt til kommentarsektionen. For at lære, hvordan tredjepartsapplikationen bruger dine oplysninger, skal du gennemgå deres fortrolighedspolitik.
  • (b) Ikke-personligt identificerbare oplysninger: Vi kan dele ikke-personligt identificerbare oplysninger (såsom anonyme brugsdata, henvisnings- / udgangssider og URL'er, platformstyper, antal klik osv.) med interesserede tredjeparter for at hjælpe dem med at forstå brugsmønstre for visse www.obzoroff.info Tjenester og vores partners. Vores partnere har også mulighed for at offentliggøre resultaterne for deres websteder på www.obzoroff.info Service. Sådanne resultater består udelukkende af ikke-personligt identificerbare oplysninger. Hvis du vælger at offentliggøre sådanne resultater på www.obzoroff.info Tjeneste eller websted (for eksempel i vores resultatgalleri) forstår du og accepterer, at disse oplysninger sammen med alle personligt identificerbare oplysninger, som du vælger at gøre tilgængelige i forbindelse med sådanne data, vil blive offentliggjort. Ved at offentliggøre dine resultater på www.obzoroff.info Tjeneste eller websted accepterer du, at du har fået alle nødvendige samtykke til at offentliggøre sådanne oplysninger, og at dette ikke vil være i strid med nogen lovgivning. Hvis du fjerner oplysninger, som du har offentliggjort på www.obzoroff.info Service eller websted, kopier kan muligvis forblive synlige på cachelagrede og arkiverede sider på www.obzoroff.info Service eller websted, eller hvis andre brugere har kopieret eller gemt disse oplysninger. Ikke-personligt identificerbare oplysninger kan lagres på ubestemt tid.
  • (c) Tilfælde, hvor vi skal dele dine oplysninger: www.obzoroff.info vil videregive dine oplysninger, hvor det kræves for at gøre det ved lov, hvis det er underlagt en retssag, eller hvis vi med rimelighed mener, at en sådan handling er nødvendig for (a) at overholde loven og de rimelige anmodninger fra retshåndhævelse (b) for at håndhæve vores servicevilkår eller for at beskytte vores tjenestes sikkerhed eller integritet; og / eller (c) for at udøve eller beskytte www, rettigheder, ejendom eller personlig sikkerhed.obzoroff.info, vores brugere eller andre.
  • (d) Hvad sker der i tilfælde af ændring af kontrol: Vi kan købe eller sælge / frasælge / overføre virksomheden (inklusive enhver shares i virksomheden), eller en kombination af sine produkter, serviceydelser, aktiver og / eller virksomheder. Dine oplysninger såsom kundenavne og e-mail-adresser og anden brugerinformation relateret til www.obzoroff.info Service kan være blandt de varer, der sælges eller på anden måde overføres i denne type transaktioner. Vi kan også sælge, overdrage eller på anden måde overføre sådanne oplysninger i forbindelse med solgte virksomheder, fusioner, overtagelser, konkurser, opløsninger, reorganisationer, likvidationer, lignende transaktioner eller involverer hele eller en del af virksomheden. Du vil blive underrettet via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse på vores websted om enhver ændring i ejerskab eller brug af dine personlige oplysninger samt eventuelle valg, du måtte have vedrørende dine personlige oplysninger.
  1. Sådan beskytter vi dine oplysninger. Websted www.obzoroff.info er beskæftiget med at beskytte dit privatliv og dine data, men vi kan ikke garantere eller garantere sikkerheden for de oplysninger, du sender til www.obzoroff.info eller garantere, at dine data på www.obzoroff.info Tjenesten kan ikke tilgås, afsløres, ændres eller ødelægges ved overtrædelse af nogen af ​​vores industristandard fysiske, tekniske eller ledelsesmæssige garantier. Når du indtaster følsomme oplysninger (såsom loginoplysninger) på vores registrerings- eller ordreformularer, krypterer vi disse oplysninger ved hjælp af tawk.to chat cookies and google analytics. No method of transmission over the Internet or method of electronic storage, is 100% secure, however. Therefore, we cannot guarantee its absolute security. If you have any questions about security on our Site, you can contact us at support@obzoroff.info... Vi bruger en ekstern hjælpeplatform og et kreditkortbehandlingsfirma til at fakturere dig, hvis du køber tjenester. Disse virksomheder opbevarer, deler, opbevarer eller bruger ikke personligt identificerbare oplysninger til andre formål.
  2. Se vores dedikerede side for at lære mere om vores tilgang til GDPR.
  3. Kompromis med personlige oplysninger. I tilfælde af, at personlige oplysninger er kompromitteret som et brud på sikkerheden, www.obzoroff.info vil straks underrette vores kunder i overensstemmelse med gældende lovgivning.
  4. Dine valg om dine oplysninger. For nuværende www.obzoroff.info kunder, kan du gennemgå, rette, opdatere eller slette unøjagtigheder til de oplysninger om dig, som www.obzoroff.info holder filen ved at logge ind på din konto for at opdatere din adgangskode og faktureringsoplysninger. Alternativt (for registrerede spores af www.obzoroff.info og tidligere www.obzoroff.info customers), you can contact us directly at support@obzoroff.info... Vi anerkender din anmodning inden for få timer og håndterer den straks. Hvis du ønsker at fravælge at blive sporet af www.obzoroff.infoanalytics software, kan du gøre det på https: // www.obzoroff.info/. Databeskyttelsesloven giver dig en række rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger. I denne henseende har du ret til at anmode om, at vi retter eller sletter personlige oplysninger eller begrænser behandlingen af ​​dine personlige data, hvis du mener, at de er unøjagtige. Derudover har du ret til at gøre indsigelse mod behandlingen baseret på vores legitime interesser som retsgrundlag. Vi er forpligtet til at vurdere og handle på din anmodning. Derudover har du også ret til dataportabilitet, hvis det skulle blive relevant. Du har ret til at indgive en klage til din lokale tilsynsmyndighed.

Vores opbevaring af dine personlige oplysninger

  • (a) Hvis du har en konto hos www.obzoroff.info, vi opbevarer dine oplysninger, så længe din konto er aktiv, eller efter behov for at levere dig tjenester. Vi opbevarer og bruger dine oplysninger efter behov for at overholde vores juridiske forpligtelser, løse tvister og håndhæve vores aftaler.
  • (b) Hvis du er besøgende på www.obzoroff.info Websteder, vi opbevarer dine oplysninger så længe det er nødvendigt, men ikke længere end et (1) år efter dit sidste besøg på vores websteder.
  1. Børns privatliv. Det er især vigtigt at beskytte små børns privatliv. Af den grund www.obzoroff.info does not knowingly collect or solicit personal information from anyone under the age of 13. In the event that we learn that we have collected personal information from a child under age 13, we will delete that information as quickly as possible. If you believe that we might have any information from or about a child under 13, please contact us at support@obzoroff.info.
  2. Meddelelsesprocedurer. Det er vores politik at give meddelelser, uanset om sådanne underretninger er påkrævet ved lov eller er til markedsføring eller andre forretningsrelaterede formål, til dig via e-mail, skriftlig eller papirkopi eller ved iøjnefaldende udstationering af en sådan meddelelse på tjenesten som bestemt af www.obzoroff.info efter eget skøn. Vi forbeholder os ret til at bestemme form og midler til at give dig meddelelser, forudsat at du kan fravælge visse meddelelsesmåder som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.
  3. Links til andre websteder. Vi er ikke ansvarlige for den praksis, der anvendes af websteder eller tjenester, der er knyttet til eller fra www.obzoroff.info Service eller websteder, herunder oplysningerne eller indholdet deri. Husk, at når du bruger et link til at gå fra www.obzoroff.info Service eller websteder til et andet websted eller en anden tjeneste, vores fortrolighedspolitik gælder ikke for tredjepartswebsteder eller -tjenester. Din browsing og interaktion på ethvert tredjepartswebsted eller -tjeneste, herunder dem, der har et link eller en annonce på vores websted, er underlagt tredjeparts egne regler og politikker.
  4. Sociale medie-widgets: Vores websted indeholder sociale mediefunktioner, såsom Facebook-lignende-knappen og andre widgets, der kører på vores websted. Disse funktioner indsamler muligvis din IP-adresse, og hvilken side du besøger på vores websted, og kan muligvis indstille en cookie, så funktionen kan fungere korrekt. Sociale mediefunktioner og widgets hostes enten af ​​en tredjepart eller hostes direkte på vores websted. Din interaktion med disse funktioner er underlagt privatlivspolitikken for den organisation, der leverer den.
  5. Ændringer i vores fortrolighedspolitik. Alle ændringer i denne fortrolighedspolitik er effektive, når de er offentliggjort på denne side. Når vi ændrer politikken på en materiel måde, giver vi dig besked via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse på vores websted, inden ændringen træder i kraft, og opdaterer 'ikrafttrædelsesdatoen' øverst på denne side.

Kontakt os info

If you have any questions about this Privacy Policy, the practices of this Site, or your dealings with this website, please contact us at support@obzoroff.info or use contact form. This Privacy Policy for the personal data of Browser Users and readers (hereinafter referred to as the Privacy Policy) applies to all information posted on the website on the Internet at: https://obzoroff.info (i det følgende benævnt "webstedet"), som brugere og administrationen af ​​webstedet kan få om brugeren, mens de bruger webstedet (inklusive personlige data, når brugeren registreres på webstedet, data tilbage i kommentarerne til artikler sendt af e- mail eller via feedbackformularen).

Brug af enhver information, der er offentliggjort på Site Reviewoff, betyder den ubetingede accept af brugeren med denne politik og betingelserne for behandling af hans personlige oplysninger specificeret i den; i tilfælde af uenighed med disse betingelser skal brugeren afstå fra at bruge de offentliggjorte oplysninger og webstedet som helhed.

Når du kopierer indhold (tekst, billeder, video og så videre) til ethvert andet websted, socialt netværk, personlig blog og andre eksterne ressourcer på Internettet, skal brugeren angive et link til kilden: https://obzoroff.info

Generel provisions af fortrolighedspolitik

  • 1.1. Inden for rammerne af denne politik betyder brugerens personlige oplysninger:
  • 1.1.1. Alle personlige oplysninger, som brugeren giver om sig selv i processen med at bruge webstedet, herunder brugerens personlige data. Oplysningskrav er markeret på en særlig måde i de udpegede felter. Andre oplysninger leveres af brugeren efter eget skøn.
  • 1.1.2. Data, der automatisk overføres til webstedsadministrationen under brugen ved hjælp af softwaren installeret på brugerens enhed, herunder IP-adresse, cookiedata, oplysninger om brugerens browser (eller et andet program, der giver adgang til tjenesterne), tekniske egenskaber ved udstyr og software brugt af brugeren, dato og tidspunkt for adgang til tjenesterne, adresser på de anmodede sider og andre lignende oplysninger.
  • 1.2. Denne fortrolighedspolitik gælder kun for websteder https://obzoroff.info og spejle med præfikset “www”. Webstedet kontrollerer ikke og er ikke ansvarlig for tredjepartswebsteder, hvortil brugeren kan følge de tilgængelige links på webstederne https://obzoroff.info.
  • 1.3. Operatøren af ​​personoplysninger i forbindelse med denne politik er International Medical Information Magazine Obzoroff Info.

Formål med behandling af personlige oplysninger vores brugere

  • 2.1. Webstedet indsamler og gemmer kun de personlige oplysninger, der er nødvendige for at give svar på spørgsmål fra læsere af webstedet, kommentarer fra brugere til publikationer fra Obzoroffoff Journal eller udførelse af aftaler og kontrakter med brugeren, undtagen når lovgivningen foreskriver obligatorisk opbevaring af personlige oplysninger i en periode, der er specificeret i loven.
  • 2.2. Websteds personlige oplysninger behandles af webstedet til følgende formål:
  • 2.2.1. Oprettelse af feedback med brugeren, herunder afsendelse af meddelelser, forespørgsler vedrørende brugen af ​​webstedet, levering af tjenester relateret til konsultation, behandling af anmodninger og anmodninger fra brugeren.
  • 2.2.2. Bekræftelse af nøjagtigheden og fuldstændigheden af ​​personlige data leveret af brugeren.
  • 2.2.3. At give brugeren effektiv information og teknisk support i tilfælde af problemer forbundet med brugen af ​​webstedet.

Betingelser for behandling af personlige oplysninger om brugere og overførsel til tredjeparter

  • 3.1. Med hensyn til brugerens personlige oplysninger opretholdes dens fortrolighed, undtagen i tilfælde, hvor brugeren frivilligt giver oplysninger om sig selv for generel adgang til den ubegrænsede personkrets. Ved brug af individuelle tjenester accepterer brugeren, at en bestemt del af hans personlige oplysninger bliver offentligt tilgængelige.
  • 3.2. Operatøren har ret til at overføre brugerens personlige oplysninger til tredjemand i følgende tilfælde:
  • 3.2.1 Brugeren accepterede sådanne handlinger.
  • 3.2.2. Overførslen er nødvendig for, at brugeren kan bruge en bestemt tjeneste eller til udførelse af en bestemt aftale eller kontrakt med brugeren.
  • 3.2.3. Overførslen er fastsat i russisk, international eller anden gældende lov inden for rammerne af den procedure, der er fastlagt ved lov.
  • 3.3. Behandlingen af ​​brugerens personlige data udføres uden nogen tidsbegrænsning på nogen juridisk måde, herunder i personoplysninger informationssystemer ved hjælp af automatiseringsværktøjer eller uden brug af sådanne værktøjer. Behandlingen af ​​personlige data for brugere udføres i overensstemmelse med den føderale lov af 27.07.2006 nr. 152-FL “Om personlige data” og proffsenvisions i den føderale lov af 07.02.2017 nr. 13-FL.
  • 3.4. Operatøren skal træffe de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger for at beskytte brugerens personlige oplysninger mod ulovlig eller utilsigtet adgang, destruktion, ændring, blokering, kopiering, distribution såvel som fra andre ulovlige handlinger fra tredjeparter.

Parternes forpligtelser

  • 4.1. Bruger af Obzoroff webstedet skal:
  • 4.1.1. Giv oplysninger om de personoplysninger, der kræves for at bruge webstedet.
  • 4.1.2. Opdater, suppler oplysningerne om personlige data i tilfælde af ændringer i disse oplysninger.
  • 4.2. Operatøren skal.
  • 4.2.1. Brug de oplysninger, der er opnået udelukkende til de formål, der er specificeret i denne fortrolighedspolitik.
  • 4.2.2. Sikre fortrolighed med fortrolige oplysninger, ikke at videregive uden forudgående skriftlig tilladelse fra brugeren, og ikke at sælge, udveksle, offentliggøre eller på anden måde videregive brugerens personlige data, undtagen som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.
  • 4.2.3. Tag forholdsregler for at beskytte fortroligheden af ​​brugerens personlige data i overensstemmelse med den procedure, der almindeligvis bruges til at beskytte denne type information i eksisterende forretningstransaktioner.
  • 4.2.4. Udfør blokering af private data, der vedrører den relevante bruger fra det øjeblik, brugeren eller hans juridiske repræsentant eller autoriserede organ anmoder om beskyttelse af rettighederne for personer, der er personoplysninger, i verifikationsperioden i tilfælde af upålidelig personlig oplysninger eller ulovlige handlinger.

Parternes ansvar

  • 5.1. Administration af webstedet, som ikke har opfyldt sine forpligtelser, er ansvarlig for tab, som brugeren pådrager sig i forbindelse med ulovlig brug af personoplysninger i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.
  • 5.2. I tilfælde af tab eller videregivelse af fortrolige oplysninger er webstedsadministrationen ikke ansvarlig, hvis disse fortrolige oplysninger:
  • 5.2.1. Blev offentligt domæne, før det mistes eller afsløres.
  • 5.2.2. Det blev modtaget fra en tredjepart, inden det blev modtaget af webstedsadministrationen.
  • 5.2.3. Det blev videregivet med brugerens samtykke.

Konfliktløsning

  • 6.1. Inden der indgives en retssag i tvister som følge af forholdet mellem webstedsbrugeren og webstedsadministrationen, er det obligatorisk at indgive et krav (et skriftligt forslag til en frivillig bilæggelse af tvisten).
  • 6.2. Modtageren af ​​kravet inden for 30 (tredive) kalenderdage fra datoen for modtagelse af klagen skal underrette klageren skriftligt om resultaterne af behandlingen af ​​kravet.
  • 6.3. Hvis aftalen ikke opnås, vil tvisten forelægges retten i overensstemmelse med den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation.
  • 6.4. Den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation gælder for denne fortrolighedspolitik og forholdet mellem brugeren og webstedsadministrationen.

Yderligere betingelser

  • 7.1. Operatøren har ret til at foretage ændringer i denne fortrolighedspolitik uden brugerens samtykke.
  • 7.2. En ny fortrolighedspolitik træder i kraft fra det øjeblik, den offentliggøres på webstedet, medmindre andet er angivet i den nye udgave af fortrolighedspolitikken.
  • 7.3.Any suggestions or questions about this Privacy Policy should be reported by email (support@obzoroff.info).
  • 7.4. Den aktuelle fortrolighedspolitik findes på: https://obzoroff.info/gdpr-privat-politik-af-obzoroff/.
Obzoroff