GDPR Politika privatnosti web stranice obzoroff.info

Pažnja! Informacije za sve posjetitelje web stranice https://obzoroff.info iz svih zemalja svijeta: Ako se želite upoznati s tim pravilima na svom jeziku, tada upotrijebite Googleov službeni prevodilac. Tekst naših pravila i pravila o privatnosti lako se prevodi i razumljiv, čak i ako koristite automatsko strojno prevođenje.

Politika privatnosti obzoroff.info Administracija web stranice dužna je čuvati vašu privatnost na Internetu. Mi veliku pažnju pridajemo sigurnosti podataka koje ste nam dostavili. Naša politika privatnosti temelji se na Opšta pravila o zaštiti podataka (GDPR) Evropske unije.

Ova pravila o privatnosti odnose se na obzoroff.info web stranice koje posjeduju i upravljaju i njihove poddomene („web stranice“). („Mi“ ili „mi“) znamo da vas zanima kako se informacije o vama koriste i dijele. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju koje će informacije prikupiti www.obzoroff.info kada pristupite web lokacijama i www.obzoroff.info Usluga (uključujući putem web stranica naših partnera), kako će se podaci koristiti i kako možete kontrolirati prikupljanje, ispravljanje i / ili brisanje sadržaja. Vaše podatke nećemo koristiti niti deliti ni sa kim, osim kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti. Ova Pravila o privatnosti ne odnose se na informacije koje prikupljamo na drugi način (uključujući van mreže) ili iz drugih izvora. Izrazi s velikim slovom koji nisu definirani u ovim Pravilima o privatnosti imaju značenje koje im je dato u našim Uvjetima. Upotreba podataka prikupljenih putem naših web lokacija bit će ograničena na svrhe ove Politike privatnosti i naše Uvjete pružanja usluge kupcima.

GDPR Politika privatnosti web stranice obzoroff.info

Cookies obrada

Datoteke kolačića koristimo za ispravan prikaz sadržaja web stranice i radi lakšeg pregledavanja obzoroff.info. To su male datoteke koje se pohranjuju na vaš uređaj. Oni pomažu web mjestu da zapamti podatke o vama, kao što su na kojem jeziku koristite web lokaciju i koje ste stranice već otvorili. Ove će informacije biti korisne prilikom sljedeće posjete. Zahvaljujući datotekama kolačića, pregledavanje web stranica postaje mnogo praktičnije. Možete saznati više o tim datotekama u Wikipedia... Možete postaviti cookies prijem i blokiranje u vašem pretraživaču sami. Nemogućnost primanja datoteka kolačića može ograničiti funkcionalnost web stranice.

Obrada ličnih podataka od strane drugih službi

Ova web stranica koristi internetske usluge trećih strana koje vrše prikupljanje podataka nezavisno od nas. Takve usluge uključuju: Google Analytics. Podaci prikupljeni tim uslugama mogu se pružiti drugim službama unutar tih organizacija. Oni mogu koristiti podatke za personalizaciju oglašavanja u vlastitoj reklamnoj mreži. O njihovim ugovorima s korisnicima tih organizacija možete saznati na njihovim web stranicama. Možete i odbiti njihovo prikupljanje vaših ličnih podataka. Na primjer, može se pronaći dodatak preglednika za isključivanje Google Analytics OVDJE. Ne prenosimo nikakve lične podatke drugim organizacijama ili službama, koje nisu navedene u ovim pravilima o privatnosti. Izuzetno, prikupljeni podaci mogu se dati na zakonit zahtjev državnih organa koji su ovlašteni zatražiti takve podatke.

Linkovi na druge web stranice

Naša web stranica obzoroff.info može sadržavati veze do drugih web lokacija, koje nisu pod našom kontrolom. Nismo odgovorni za sadržaj ovih web stranica. Preporučujemo da se upoznate sa politikom privatnosti svake web stranice koju posjetite ako takva pravila postoje.

Informacije koje prikupljamo na vlastitom ponašanju

  • (a) Naša usluga: Prilikom registrovanja računa možemo prikupiti podatke o vama koji se mogu prepoznati kao što su vaše puno ime, telefonski broj, adresa e-pošte ili slično. Ako odlučite kupiti proizvod od nas, mi ili naši treći procesori plaćanja prikupit ćemo vaše podatke o plaćanju. Kada koristite www.obzoroff.info Usluga ili ako posjetite naše web stranice, možda ćemo dobiti određene informacije o vama kao što je opisano u nastavku. Međutim, možemo slati bilo koji promotivni e-mail; možemo vam poslati e-poštu u vezi s uslugom koja se odnosi na vaš račun. Ako više ne želite primati ove e-poruke, možete ih isključiti otkazivanjem računa.
  • (B) Cookies i tehnologije praćenja: Tehnologije kao što su: kolačići, svjetionici, oznake i skripte koristi www.obzoroff.info... Te se tehnologije mogu koristiti za analizu trendova, administriranje web lokacija, praćenje vašeg kretanja oko web mjesta i za prikupljanje demografskih podataka o našoj bazi korisnika u cjelini. Koristimo cookies za pamćenje korisničkih postavki, kao i za provjeru autentičnosti i analitiku. Korisnici mogu kontrolirati upotrebu cookies na nivou pojedinačnog pregledača. Ako odbijete kolačiće, i dalje ćete moći koristiti naše web lokacije, ali vaša mogućnost korištenja nekih funkcija ili područja naših web stranica može biti ograničena. Takođe koristimo Google Analytics, Google Tag Manager. Neki ili svi ovi alati mogu se koristiti za praćenje informacija o vašem ponašanju na našoj web stranici, ovisno o vašoj regiji.

Informacije koje prikupljamo o ponašanju naših kupaca

  • (a) Naša usluga. Prikupljamo podatke u ime naših kupaca koji koriste www.obzoroff.info Usluga (ugrađivanjem našeg koda na njihove web stranice) o ponašanju posjetitelja web stranica naših korisnika ili mobilnih aplikacija. Kada posjetite takve web stranice ili mobilne aplikacije, možemo primiti određene informacije o vašem ponašanju, uključujući ser aktivnosti, sadržaj stranice, klik / dodir, kretanje, pomicanje i aktivnost tipki (u nekim slučajevima).
  • (b) Informacije koje se odnose na podatke prikupljene za naše posjetitelje: obzoroff.info prikuplja informacije pod vodstvom svojih kupaca i nema direktan odnos s pojedincima čije podatke može obraditi. Ako ste klijent jednog od naših trenutnih kupaca i više ne biste željeli da ga takvi klijenti prate, izravno se obratite odgovarajućem kupcu. Lične podatke možemo prenijeti kompanijama koje nam pomažu u pružanju naše usluge. Prenosi na treće strane pokriveni su sporazumima o uslugama s našim kupcima.
  • (c) Pristup i zadržavanje podataka koji kontroliraju naši kupci: Pojedinac koji je sadašnji ili bivši www.obzoroff.info kupac koji traži pristup ili želi ispraviti, izmijeniti ili izbrisati netačne podatke treba uputiti svoj upit na support @obzoroff.info. Pojedinac koji je klijent trenutnog ili bivšeg www.obzoroff.info kupac koji traži pristup ili želi ispraviti, izmijeniti ili izbrisati netačne podatke, prvo treba uputiti svoj upit odgovarajućem kupcu, a zatim, ako se ne dobije odgovor ili takav odgovor nije zadovoljavajući, treba kontaktirati podršku @obzoroff.info.

Osobne podatke koje obrađujemo u ime naših korisnika zadržavat ćemo onoliko dugo koliko je potrebno za pružanje naših usluga. www.obzoroff.info zadržavat će ove osobne podatke ako su potrebne radi ispunjavanja naših zakonskih obveza, rješavanja sporova i provođenja naših sporazuma.

Informacije koje prikupljamo o ponašanju trećih strana

Cookies I tehnologije praćenja: Tehnologije kao što su kolačići, svjetionici, oznake i skripte koriste naši partneri, podružnice, analitičari ili dobavljači usluga. Te se tehnologije mogu koristiti za analizu trendova, administriranje web lokacija, praćenje vašeg kretanja oko web mjesta i za prikupljanje demografskih podataka o našoj korisničkoj bazi u cjelini. Možemo primati izvještaje zasnovane na upotrebi ovih tehnologija od strane takvih kompanija na pojedinačnoj, ali i zbirnoj osnovi.

Kako koristimo vaše podatke

  • (a) Informacije koje prikupljamo koristimo za rad i održavanje naših web lokacija i web stranice www.obzoroff.info Služite i odgovoriti na vaša pitanja i nedoumice. Pravni temelj je članak 6. stavak 1. Zakona o zaštiti podataka i čl. 6 (1) (f) Opće uredbe o zaštiti podataka (GDPR).
  • (b) Ako ste dali svoj pristanak, mi koristimo podatke koje prikupljamo da bismo vam poslali marketinške komunikacije u našem biltenu. Pravni osnov je članak 6 (1) indijskog Zakona o zaštiti podataka i čl. 6 (1) (a) od GDPR.
  • (c) Koristimo i podatke koje prikupljamo da bismo pomogli našim kupcima da poboljšaju svoje web stranice.

Kako dijelimo vaše podatke

  • (a) Lične informacije: www.obzoroff.info neće iznajmljivati ​​ili prodavati vaše osobne podatke drugima. Lične podatke možemo pohraniti na lokacijama izvan neposredne kontrole www.obzoroff.info (na primjer, na poslužiteljima ili bazama podataka koji se nalaze zajedno s pružateljima usluga hostinga). Sve osobne informacije koje odaberete da postanu javno dostupne na našim web stranicama ili na www.obzoroff.info Usluga, poput objavljivanja komentara na našoj web stranici, bit će dostupna i drugima. Ako uklonite podatke koje ste javno objavili sa naših web lokacija ili web stranice www.obzoroff.info Usluga, kopije mogu ostati vidljive na spremljenim i arhiviranim stranicama naših web lokacija ili web stranice www.obzoroff.info Usluga ili ako su drugi korisnici kopirali ili spremili te informacije. Našom web stranicom upravlja aplikacija treće strane koja će možda zahtijevati da se registrirate kako biste objavili komentar. Nemamo pristup ili kontrolu informacija objavljenih na web mjestu. Morate se obratiti ili se prijaviti u aplikaciju treće strane ako želite da se osobni podaci koji su objavljeni u odjeljku s komentarima uklone. Da biste saznali kako aplikacija treće strane upotrebljava vaše podatke, pregledajte njihovu politiku privatnosti.
  • (b) Informacije koje se ne mogu identificirati: Možemo dijeliti informacije koje se ne mogu identificirati (poput anonimnih podataka o upotrebi, upućivanje / izlazne stranice i URL-ove, vrste platforme, broj klikova itd.) sa zainteresiranim trećim stranama kako bismo im pomogli da razumiju obrasci upotrebe za određene www.obzoroff.info Usluge i usluge naših partnera. Naši partneri također imaju mogućnost objavljivanja rezultata za svoje web stranice na www.obzoroff.info Usluga Takvi se rezultati sastoje isključivo od podataka koji nisu lični identiteti. Ako odlučite objaviti takve rezultate na www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto (na primjer, u našoj galeriji rezultata) razumijete i slažete se da će te informacije, zajedno sa svim osobnim podacima koje odlučite učiniti dostupnima u vezi s takvim podacima, biti javno dostupne. Objavljivanjem rezultata na www.obzoroff.info Usluga ili Web mjesto, prihvaćate da ste dobili sve potrebne suglasnosti za objavljivanje takvih podataka i da time nećete prekršiti nijedan zakon. Ako uklonite podatke koje ste javno objavili na web stranici www.obzoroff.info Usluga ili Web stranica, kopije mogu ostati vidljive na spremljenim i arhiviranim stranicama www.obzoroff.info Usluga ili web mjesto ili ako su drugi korisnici kopirali ili spremili te informacije. Informacije koje se ne mogu identificirati mogu se pohraniti u neograničeno vrijeme.
  • (c) Slučajevi u kojima smo potrebni za dijeljenje vaših podataka: www.obzoroff.info otkrit će vaše podatke tamo gdje je to potrebno zakonom, ako su predmetom pravnog postupka ili ako razumno vjerujemo da je takva radnja nužna da (a) bude u skladu sa zakonom i razumnim zahtjevima za provođenje zakona; (b) da primenimo naše Uslove pružanja usluge ili da zaštitimo sigurnost ili integritet naše Usluge; i / ili (c) ostvarivanja ili zaštite prava, imovine ili lične sigurnosti www.obzoroff.info, našim korisnicima ili drugima.
  • (d) Šta se dešava u slučaju promjene kontrole: Možemo kupiti ili prodati / prodati / prenijeti kompaniju (uključujući biloares u kompaniji), ili bilo koja kombinacija njegovih proizvoda, usluga, imovine i / ili poslova. Vaše informacije kao što su imena kupaca i adrese e-pošte, te ostale informacije o korisnicima povezane sa www.obzoroff.info Usluga može biti među jedinicama koje se prodaju ili na drugi način prenose u ove vrste transakcija. Takve podatke možemo prodati, dodijeliti ili na drugi način prenijeti u toku korporativnih degradacija, spajanja, akvizicija, stečaja, raspuštanja, reorganizacija, likvidacija, sličnih transakcija ili postupaka koji uključuju sve ili dio kompanije. Bićete obaviješteni putem e-pošte i / ili istaknutog obaveštenja na našoj web stranici o svim promjenama vlasništva ili upotrebe vaših ličnih podataka, kao i o svim izborima koje imate u vezi s vašim ličnim podacima.
  1. Kako štitimo vaše podatke. Web stranica www.obzoroff.info se brine za zaštitu vaše privatnosti i podataka, ali ne možemo osigurati ili jamčiti sigurnost bilo koje informacije koju proslijedite na www.obzoroff.info ili jamčiti da su Vaši podaci na www.obzoroff.info Usluzi se ne može pristupiti, otkriti, izmijeniti ili uništiti kršenjem bilo koje naše industrijske standardne fizičke, tehničke ili upravljačke zaštite. Kada unesete osjetljive podatke (poput prijavnih podataka) u naše obrasce za registraciju ili narudžbu, mi šifriramo te podatke pomoću tawk.to chata cookies i google analitika. Međutim, nijedan način prenosa putem Interneta ili način elektroničkog skladištenja nisu 100% sigurni. Stoga ne možemo garantirati njegovu apsolutnu sigurnost. Ako imate bilo kakvih pitanja o sigurnosti na našoj web lokaciji, možete nas kontaktirati na support @obzoroff.info. Za kupovinu usluga koristimo vanjsku platformu za pomoć i tvrtku za obradu kreditnih kartica. Te tvrtke ne zadržavaju, dijele, ne pohranjuju niti koriste osobne podatke za bilo koje druge svrhe.
  2. Pregledajte našu posvećenu stranicu da biste saznali više o našem pristupu GDPR.
  3. Kompromis ličnih podataka. U slučaju da se lični podaci ugroze kao kršenje sigurnosti, www.obzoroff.info će odmah obavijestiti naše kupce u skladu sa primjenjivim zakonom.
  4. Vaš izbor u vezi s vašim podacima. Za trenutni www.obzoroff.info kupci, možete pregledati, ispraviti, ažurirati ili izbrisati netočnosti podataka o vama koji www.obzoroff.info zadržava se u datoteci prijavljivanjem na svoj račun radi ažuriranja lozinke i podataka o naplati. Alternativno (za subjekte podataka koje prati www.obzoroff.info i bivši www.obzoroff.info kupci), možete nas kontaktirati direktno na support @obzoroff.info. Vaš zahtev ćemo uvažiti u roku od nekoliko sati i odmah ćemo ga obraditi. Ako želite isključiti praćenje putem www.obzoroff.infosoftvera za analitiku, to možete učiniti na https: // www.obzoroff.info/. Zakon o zaštiti podataka daje vam niz prava u vezi sa našom obradom vaših ličnih podataka. S tim u vezi, imate pravo zahtijevati da ispravimo ili izbrišemo lične podatke ili ograničimo obradu vaših ličnih podataka, ako mislite da su netačni. Pored toga, imate pravo na pravni osnov protiv prigovora protiv obrade na osnovu naših legitimnih interesa. Mi smo dužni procijeniti i postupiti prema vašem zahtjevu. Uz to, imate pravo i na prenosivost podataka ako to postane relevantno. Imate pravo podnijeti žalbu lokalnom nadzornom tijelu.

Naše zadržavanje vaših ličnih podataka

  • (a) Ako imate račun na www.obzoroff.info, čuvat ćemo vaše podatke sve dok je vaš račun aktivan ili po potrebi za pružanje usluga. Vaše ćemo podatke zadržavati i koristiti ih prema potrebi u skladu s našim zakonskim obvezama, rješavati sporove i provoditi naše sporazume.
  • (b) Ako ste posjetitelj web stranice www.obzoroff.info Web stranice zadržavat ćemo vaše podatke onoliko dugo koliko je potrebno, ali najduže jednu (1) godinu nakon vaše posljednje posjete našim web lokacijama.
  1. Dječija privatnost. Zaštita privatnosti male djece je posebno važna. Iz tog razloga www.obzoroff.info ne prikuplja i ne prikuplja lične podatke ni od koga mlađeg od 13 godina. U slučaju da saznamo da smo prikupili lične podatke od djeteta mlađeg od 13 godina, te ćemo podatke izbrisati što je brže moguće. Ako vjerujete da možemo imati bilo kakve informacije od djeteta mlađeg od 13 godina ili o njemu, kontaktirajte nas na support @obzoroff.info.
  2. Postupci notifikacije. Naše je pravilo da vam šaljemo obavijesti, bilo da su takve obavijesti propisane zakonom ili su namijenjene marketingu ili drugim poslovnim svrha, putem e-pošte, pismene obavijesti ili obavijesti na papiru ili vidljivim objavljivanjem takve obavijesti na Usluzi, kako je utvrđeno u www.obzoroff.info prema vlastitom nahođenju. Pridržavamo pravo određivanja oblika i načina davanja obavijesti, pod uvjetom da se isključite iz određenih načina obavijesti kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti.
  3. Veze do drugih web lokacija. Nismo odgovorni za postupke koje koriste web stranice ili usluge povezane sa ili sa www.obzoroff.info Usluga ili web stranice, uključujući informacije ili sadržaje u njima. Imajte na umu da kada koristite vezu za prelazak sa www.obzoroff.info Usluga ili web lokacije na drugoj web lokaciji ili usluzi, naša Pravila o privatnosti ne primjenjuju se na web stranice ili usluge trećih strana. Vaše pregledavanje i interakcija na bilo kojem web mjestu ili usluzi treće strane, uključujući one koji imaju vezu ili oglas na našoj web stranici, podliježu vlastitim pravilima i pravilima te treće strane.
  4. Dodaci društvenih medija: Naša web lokacija sadrži funkcije društvenih medija, kao što su dugme Facebook Like i druge widgete, koje se pokreću na našoj web stranici. Ove funkcije mogu skupljati vašu IP adresu i koju stranicu posjećujete na našoj web stranici, a mogu postaviti kolačić da bi ova funkcija mogla pravilno funkcionirati. Značajke i widgete na društvenim medijima je domaćin bilo treće strane ili je domaćin na našoj web stranici. Vaše interakcije s ovim značajkama uređuju se politikom privatnosti organizacije koja ga pruža.
  5. Promjene u našoj politici privatnosti. Sve izmjene ovih Pravila o privatnosti stupaju na snagu kad se objave na ovoj stranici. Kad promijenimo pravila na materijalni način, obavijestit ćemo vas putem e-pošte i / ili istaknutog obavijesti na našoj web stranici, prije nego što promjena stupi na snagu i ažuriramo 'datum stupanja na snagu' na vrhu ove stranice.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovom Politikom privatnosti, praksama na ovom web mjestu ili u vezi sa ovom web lokacijom, kontaktirajte nas na support @obzoroff.info ili koristite obrazac za kontakt. Ova Politika privatnosti za lične podatke korisnika i čitača pregledača (u daljem tekstu Politika privatnosti) odnosi se na sve informacije objavljene na web lokaciji na Internetu na: https://obzoroff.info (u daljnjem tekstu: Web stranica) koje korisnici i administracija web mjesta mogu dobiti o korisniku tijekom korištenja stranice (uključujući osobne podatke prilikom registracije korisnika na web mjestu, podatke ostavljene u komentarima na članke poslane putem e- putem pošte ili putem obrasca za povratne informacije).

Korištenje bilo kakvih podataka objavljenih na Site Reviewoff znači bezuvjetno prihvaćanje Korisnika s ovim Pravilima i uvjetima obrade njegovih osobnih podataka navedenih u njemu; u slučaju neslaganja s ovim uvjetima, Korisnik se mora suzdržati od korištenja objavljenih podataka i web stranice u cjelini.

Prilikom kopiranja sadržaja (teksta, slika, video zapisa i tako dalje) na bilo koju drugu stranicu, društvenu mrežu, lični blog i druge eksterne resurse na Internetu, Korisnik mora dati vezu do izvora: https://obzoroff.info

General provisionPravila o privatnosti

  • 1.1. U okviru ove politike, osobni podaci korisnika znače:
  • 1.1.1. Sve osobne podatke koje Korisnik pruža o sebi u procesu korištenja Stranice, uključujući lične podatke Korisnika. Potrebni za pružanjem informacija posebno su označeni u označenim poljima. Ostale informacije Korisnik pruža po vlastitom nahođenju.
  • 1.1.2. Podaci koji se automatski prenose Upravi web stranice tijekom njegove upotrebe pomoću softvera instaliranog na Korisnikovom uređaju, uključujući IP adresu, podatke o kolačićima, podatke o korisničkom pregledniku (ili drugom programu koji pruža pristup uslugama), tehničke karakteristike opreme i softvera koje koristi Korisnik, datum i vrijeme pristupa uslugama, adrese traženih stranica i ostale slične informacije.
  • 1.2. Ova Politika privatnosti odnosi se samo na Web lokacije https://obzoroff.info i njegova ogledala s prefiksom „www“. Web lokacija ne kontrolira i nije odgovorna za web lokacije trećih strana, do kojih Korisnik može slijediti veze dostupne na Web stranicama https://obzoroff.info.
  • 1.3. Operator osobnih podataka u smislu ove Politike je Međunarodni magazin o medicinskim podacima Obzoroff Info.

Svrha obrade ličnih podataka naših korisnika

  • 2.1. Web lokacija prikuplja i pohranjuje samo one osobne podatke potrebne za pružanje odgovora na pitanja čitatelja Stranke, komentara korisnika na publikacije Obzoroffoff Journal ili izvršenje ugovora i ugovora s Korisnikom, osim kada zakonom nije predviđeno obavezno čuvanje osobnih podataka u periodu određenom zakonom.
  • 2.2. Osobne podatke web lokacije web lokacija obrađuje u sljedeće svrhe:
  • 2.2.1. Uspostavljanje povratnih informacija s korisnikom, uključujući slanje obavijesti, upita u vezi s korištenjem stranice, pružanje usluga vezanih za savjetovanje, obradu zahtjeva i zahtjeva od strane korisnika.
  • 2.2.2. Potvrda točnosti i potpunosti osobnih podataka koje je pružio Korisnik.
  • 2.2.3. Pružanje korisniku efikasne informacije i tehničke podrške u slučaju problema povezanih sa korištenjem stranice.

Uslovi obrade ličnih podataka korisnika i njihovog prenosa trećim stranama

  • 3.1. U pogledu osobnih podataka Korisnika čuva se njegova povjerljivost, osim u slučajevima kada Korisnik dobrovoljno pruža informacije o sebi za opći pristup neograničenom krugu osoba. Kada koristi pojedinačne usluge, korisnik se slaže da određeni dio njegovih osobnih podataka postaje javno dostupan.
  • 3.2. Operator ima pravo prenijeti osobne podatke Korisnika trećim osobama u sljedećim slučajevima:
  • 3.2.1 Korisnik je pristao na takve radnje.
  • 3.2.2. Prenos je potreban da Korisnik koristi određenu uslugu ili za izvršenje određenog ugovora ili ugovora s Korisnikom.
  • 3.2.3. Prijenos je predviđen ruskim, međunarodnim ili drugim primjenjivim zakonom u okviru postupka utvrđenog zakonom.
  • 3.3. Obrada Korisnikovih osobnih podataka vrši se bez ikakvog vremenskog ograničenja na bilo koji zakonski način, uključujući u informacijskim sustavima osobnih podataka pomoću alata za automatizaciju ili bez korištenja takvih alata. Obrada ličnih podataka korisnika provodi se u skladu s Federalnim zakonom od 27.07.2006 br. 152-FL „O osobnim podacima“ i profesionalna službavisions Federalnog zakona od 07.02.2017 br. 13-FL.
  • 3.4. Operator poduzima potrebne organizacione i tehničke mjere kako bi zaštitio osobne podatke korisnika od nezakonitog ili slučajnog pristupa, uništavanja, izmjena, blokiranja, kopiranja, distribucije, kao i od drugih nezakonitih radnji trećih strana.

Obaveze stranaka

  • 4.1. Korisnik od Obzoroff stranica mora:
  • 4.1.1. Navedite podatke o osobnim podacima potrebnim za upotrebu web stranice.
  • 4.1.2. Ažurirajte, nadopunite pružene podatke o osobnim podacima u slučaju promjene tih podataka.
  • 4.2. Operator mora.
  • 4.2.1. Koristite informacije dobivene isključivo u svrhe navedene u ovim Pravilima o privatnosti.
  • 4.2.2. Osigurati povjerljivost povjerljivih podataka, a ne otkrivati ​​bez prethodnog pismenog odobrenja Korisnika i ne prodavati, razmjenjivati, objavljivati ​​ili na drugi način otkrivati ​​osobne podatke Korisnika, osim kako je predviđeno u ovim Pravilima o privatnosti.
  • 4.2.3. Poduzmite mjere opreza za zaštitu povjerljivosti osobnih podataka korisnika u skladu s postupkom koji se obično koristi za zaštitu ove vrste podataka u postojećim poslovnim transakcijama.
  • 4.2.4. Izvršiti blokiranje privatnih podataka koji se odnose na relevantnog Korisnika od trenutka zahtjeva ili zahtjeva Korisnika ili njegovog zakonskog zastupnika ili ovlaštenog tijela za zaštitu prava subjekata osobnih podataka u razdoblju provjere u slučaju nepouzdanog osobnog informacije ili nezakonite radnje.

Odgovornost stranaka

  • 5.1. Administracija stranice, koja nije ispunila svoje obaveze, odgovorna je za gubitke nastale od strane korisnika u vezi s nezakonitom upotrebom ličnih podataka, u skladu sa zakonodavstvom Ruske Federacije.
  • 5.2. U slučaju gubitka ili otkrivanja povjerljivih podataka, Uprava web mjesta nije odgovorna ako ove povjerljive informacije:
  • 5.2.1. Postalo je javno dobro prije gubitka ili objavljivanja.
  • 5.2.2. Primljeno je od treće strane prije nego što ga je primila Uprava web mjesta.
  • 5.2.3. Objavljeno je uz saglasnost Korisnika.

Rešavanje sporova

  • 6.1. Prije podnošenja tužbe u sporovima koji proizlaze iz odnosa Korisnika web stranice i Uprave web stranice obavezno je podnijeti zahtjev (pisani prijedlog za dobrovoljno rješavanje spora).
  • 6.2. Primalac potraživanja u roku od 30 (trideset) kalendarskih dana od dana prijema žalbe pismenim putem obavješćuje podnositelja zahtjeva o rezultatima razmatranja zahtjeva.
  • 6.3. Ukoliko se sporazum ne postigne, spor će biti predat sudu u skladu sa važećim zakonodavstvom Ruske Federacije.
  • 6.4. Važeće zakonodavstvo Ruske Federacije odnosi se na ovu Politiku privatnosti i na odnos između korisnika i administracije web mjesta.

Dodatni uslovi

  • 7.1. Operator ima pravo da vrši izmjene ove Politike privatnosti bez pristanka Korisnika.
  • 7.2. Nova Pravila o privatnosti stupaju na snagu od trenutka kada je objavljena na Internet stranici, osim ako novim izdanjem Pravila o privatnosti nije drugačije određeno.
  • 7.3 Sve prijedloge ili pitanja u vezi s ovom Politikom privatnosti treba prijaviti e-poštom (support @obzoroff.info).
  • 7.4. Trenutna Politika privatnosti nalazi se na: https://obzoroff.info/gdpr-privatnost-politika-od-obzoroff/.
Obzoroff